Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis gydytojui ginekologui...

QUOTE(Vasara*** @ 2008 04 13, 16:47)
man tai juokingi tie nusistatymai pries kysius. paziurekit, kiek darktarai gauna??????? man pavyzdziui visai negaila atsilyginti ginekologei uz paslaugas visai negaila man tu keliu desimciu litu. cia aisku daugiau sistema kalta, kad tokios ju algos mazos.

Gauna jie netiek jau ir mažai,kaip jums atrodo ax.gif Už suteiktas paslaugas gydytojas alga mokama,nematau reikalo primokėt papildomai 4u.gif
Atsakyti
Geriau normalus gydytojai nepagydys, nes ir taip gydo, kartais net atsisako imti, bet kaip durnas kisi, ir niekas nepasikeicia, nes ir neturi keistis... nusisypso daugiau.
zodziu, reikia baigt su tuo, arba jei norisi moket, eit pas privacius, nors kaune ju labai mazai...
Gydytojai jau gauna normalias algas, kaip ir ofiso darbuotojai. plius- gimdymai, puse ju dirba gimdyklose. plius jie dirba privaciuose centruose po diena ar dvi per savaite. visumoj, ginekologai geriausiai uzdirbantys gydytojai, po sirdies ligu gydytoju- chirurgu...
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2008 05 20, 22:57)
biggrin.gif Gydytojai jau gauna normalias algas, kaip ir ofiso darbuotojai. plius- gimdymai, puse ju dirba gimdyklose. plius jie dirba privaciuose centruose po diena ar dvi per savaite. visumoj, ginekologai geriausiai uzdirbantys gydytojai, po sirdies ligu gydytoju- chirurgu...


Visumoj, jei ofiso darbuotojai, kaip ir gydytojai dirbtu 3 etatais, jų alga būtų 3 kartus didesnė nei dabar gydytojo, kuris išeina iš namų 6 val, o grįžta 21 val., o kartai ir negrižta, juk dar ir būdėti naktimis reikia
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2006 12 11, 18:38)
...bet gydytojai dirba puse darbo dienos nei mes mirtingieji.

pamiršot kad yra naktiniai būdejimai
Atsakyti
Niu is savo patirties pasakysiu, kad pvz mano tetis gyvenime ilgiau 5 darbe nebudavo, padarydavo kelis budejimus per menesi, o alga buvo visad puiki, o dar kysiai... zodziu, gyveno ir vargo nemate smile.gif ir tebegyvena smile.gif Tiesa, jis ne ginekologas, net ne toks butinas ir visad reikalingas.
Atsakyti
Ka jau kalbėti, jei gydytojo darba lyginam su ofiso darbuotojo darbu doh.gif Jei ofiso darbuotojas padaro klaidą, jis tiesiog atspausdina nauja lapą. O jei gydytojas padaro klaidą... Tokia klaida gali kainuoti gyvybę.
Tai ar vienuodą atlyginimą turi gauti ofiso darbuotojas dirbantis nuo 8.00 iki 17.00 ir gydytojas dirbantis tokį pat laiką? Turi būti mokama už žinias įgytas per 11 mokslo metų, už įgytą patirtį, už atsakomybę, už riziką kiekvienu momentu užsikrėsti hepatitu ar AIDS. Kodėl visi pamiršta, kad gydytojas gydo visus - ir turtuolius, ir utelėtus bomžus, ir narkomanus, kurie gali užkrėsti, ir psichinius ligonius, kurie gali tiesiog prieiti ir trenkti? Kas įvertins stresą, kuri kiekvieną dieną patiria gydytojas, nes nuo jo priklauso kito žmogaus sveikata, o neretai ir gyvybė. O tokių pacientų per dieną ne vienas ir ne du.

Kai reikia sumokėti kelis šimtus už mašinos remontą niekam nekyla klausimų - normalu. Bet kai reikia sumokėti už savo kūno remontą - brangu.
Kol nepasikeis visuomenės požiūris į savo sveikatą, tol nepasikeis požiūris į gydytojus, tol jie negaus normalios, jų darbą atitinkančios algos, o ir toliau galios vokelių sistema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basha: 09 birželio 2008 - 16:00
As uz algas, taciau nepateisinu vokeliu...
yra daug specialybiu, kurios deramai neatlyginamos... tai ateis mokytojas pas gydytoja ir sakys- as tavo vaikus mokinu kad jie gydytojais taptu, todel nemokesiu vokelio... ir tiap bla bla bla visi policininkai, teisininkai, tarnautojai, slaugytojos...
zodziu, kad kai vokelis yra norma, tada visi turi duoti, jei neduodi, gali nukenteti.. as uz, jei apvaisina tave uz pinigus, ilgai islauktas, per sunkumus, po komplikaciju operacijos... as uz kad padovanotum po to, kaip savo padeka uz zmogiskuma medaliona, kryzeli ar pan... ka nors jau brangaus daikto..
as nematau daug zmoniu, kurie uzdirba daug pinigu ir nesiskustu savo uzdarbiu.. taip, vis daugiau zmoniu keliauja, vazineja (nes anksciau nebuvo kur), bet dazniausiai i skola... o tai ne turtas, tai skurdas....
Atsakyti
sveikos, as tai beveik visada atsilyginu, bet einu ne privaciai.aisku ne sokoladais ir saldainiais bei kavomis,o pinigais, kartais geriau manau 20 lt duoti, nei saldainiu didziule deze. o gydytojo darbo nedrisciau lyginti su ofiso darbuotojo darbu, nes pagalvojus zmones juk tiek metu paskiria mokslui, o atlygis uz tai labai menkas.nepateisinu gydytoju, kuriu bendravimas bei gydymas priklauso nuo to ar duodi vokeli ar ne. man asmeniskai geriau koki 50-100lt, na kiek negaila duoti poliklinikoj, negu kokius 150lt moketi privaciai, neskaitant dar visu tyrimu apmokejimu. kartais pagalvoju, einame i kavine, o padavejai juk vistiek paliekam arbatpinigiu uz aptarnavima, neziurint i tai, jog ji atlyginima gauna. o didelio proto nereikia lekste atnest, paciai kazkada teko dirbti padaveja, tai sudejus arbatpinigius ir atlyginima, nemazi pinigai gaudavosi, tai kartais pagalvoji ar verta siais laikais aukstojo mokslo siekt, jei atlyginimas geresnis lekstes nesiojant, nei dirbant kur banke ar ofise. tai tada manau neturi buti gaila ir gydytojuj atsilyginti.
Atsakyti
As lankausi seimos klinikoje,jei einu pas gydytoja su talonu,tai nieko neduodu.O jei tenka kartais neuzsirasius nueiti,tai duodu 50lt.
Atsakyti
Aš esu kategoriškai prieš vokelius, net jei nuo to ir priklauso gyvybė, nes jie davė hipokrato priesaiką ir turi jos laikytis. Aš esu kelis kartus davusi kyši ir vieną karta tikrai norėjau nuoširdžiai atsidėkoti, bet nei vienas gydytojas iš manęs nei kyšio nei padėkos nepaėmė ir tada tokia gėda buna oi oi. O paskutinį kartą, kai norėjau atsidėkoti, tai pasakė, pasiimk pinigus arba susipiksim ir bus labai tau blogai... Tiesa tai nebuvo paprasta poliklinikos gydytoja, o docentė. Ir daktarai mėgsta dar manes klausinėt kiek per mėnesį gaunu ir vies tiek neima. Tai po to paskutinio karto daugiau bijočiau, bet kokiam daktarui nešt, nes kitą kartą su visais pinigais ar saldainių dėže ir kava už durų išgrus bigsmile.gif tai bus man tada.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2010 07 16, 13:29)
As lankausi seimos klinikoje,jei einu pas gydytoja su talonu,tai nieko neduodu.O jei tenka kartais neuzsirasius nueiti,tai duodu 50lt.

Aš panašiai. Jei tariuosi, kai nepriklausytų.
Atsakyti
Su tais vokeliais dar viena problema, kad galima duoti permažai. g.gif
Man taip buvo. Daviau prieš abrazija 100Lt, tai dingo visas mandagumas, neišrašė antibiotiku, nors žadėjo, nejautra darė internai ir išbadė visą ranką, nieko žmogiškai jau nebeaiškino, tik kišdavo pasirašyti man dar neatsigavus nuo nejautros. Buvo įsižeidusi baisiai.
Atsakyti