Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

user posted image
dalinamės idejomis toliau smile.gif sena tema čia
Atsakyti
na gi mergaites padekit ,ruosiuosi dazyti kambari,kaip ir galvojau gelsva ir viena siena ruda,bet ar nebus per daug tamsus kambarys ?
noreciau kazkokios lengvos spalvos ,ka patartumete?
Atsakyti
mes irgi dabar ruosiames sunui irengineti kambari,pradesim nuo nulio,kambariukas nedidukas apie 10kvadratu,planuojam viena siena fototapetais klijuot,bet ar dar labiau nemazins erdves ta siena isklijuota tapetais,zadal juros dugno vaizda klijuot,kazi kokiais tapetais tiktu kitas sienas klijuot,ar dazyt?
Atsakyti
QUOTE(aamir @ 2010 09 10, 14:47)
na gi mergaites padekit ,ruosiuosi dazyti kambari,kaip ir galvojau gelsva ir viena siena ruda,bet ar nebus per daug tamsus kambarys ?
noreciau kazkokios lengvos spalvos ,ka patartumete?

ruda spalva nera "lengva". jei bijote, gal rinkites plytine, tokia svelnia prislopinta oranzine, bus "lengvesnis" interjeras smile.gif o su viena ruda spalva kambarys labai nenutamses, o jei ant jos deliosis kazkas sviesaus, tai visai gerai smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Neila+69 @ 2010 09 10, 21:18)
mes irgi dabar ruosiames sunui irengineti kambari,pradesim nuo nulio,kambariukas nedidukas apie 10kvadratu,planuojam viena siena fototapetais klijuot,bet ar dar labiau nemazins erdves ta siena isklijuota tapetais,zadal juros dugno vaizda klijuot,kazi kokiais tapetais tiktu kitas sienas klijuot,ar dazyt?

makro vaizdai optiskai didina patalpa. Erdve dar didina blizgus, sviesus pavirsiai, naudokite veidrodzius. labai geras dalykas - itempiamos lubos, kurios patalpa paaukstina dvigubai.

sekmes isirenginejant smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau pasiteirauti merginu, kurios yra klijavusios tuos lipdukus-dekoracijas ant sienu, sakykit ar nuplesus lieka kazkokios demes? Neapsisprendziu ar geriau sienas ispiesti dazais ar klijuoti tuos lipdukus. Na, jei nelieka jokiu zymiu nuplesus lipdukus, tai gal geriau ir lipdukais, kai atsibosta, kitus juk galima tuomet perklijuoti.

Ir isvis ar tie lipdukai neatrodo labai "pigiai", t.y. prastai. Nes paziurejus ebay, tai graziai atrodo ant tu sienu, bet realiai vel neaisku kas ten per daiktas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dija24: 11 rugsėjo 2010 - 09:39
QUOTE(Dija24 @ 2010 09 11, 09:20)
Norejau pasiteirauti merginu, kurios yra klijavusios tuos lipdukus-dekoracijas ant sienu, sakykit ar nuplesus lieka kazkokios demes?

Aš buvau užklijavus prieš metus, neseniai nuplėšiau, nes sieną perdažinėjom. Nusiplėšė lengvai, jokių dėmių nebuvo - net nustebau.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galit patart kur idomesniu vaikisku uzuolaidu ieskoti, gal visai noreciau ir roletu, bet kokiu orginalesniu, noretus, kad pasirinkimas platesnis butu, sumokeciau ir brangiau jei atitiktu mano reikalavimus taigi kaina nepagrindinis rodiklis..
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2010 09 12, 14:57)
Sveikos, gal kuri galit patart kur idomesniu vaikisku uzuolaidu ieskoti, gal visai noreciau ir roletu, bet kokiu orginalesniu, noretus, kad pasirinkimas platesnis butu, sumokeciau ir brangiau jei atitiktu mano reikalavimus taigi kaina nepagrindinis rodiklis..

Paieškokit fotoroletų, pasirinkimas labai įvairus ir margas. Ketinau vaiku kambariusoe pirkti, bet apsistojom ties fototapetais.
Atsakyti
mergaites gal zinote kur nebrangiai sienu lipduku isigyti
Atsakyti
O mes pagaliau prisiruosem irenginet zaidimu kambari. Kambarys nedidelis - 17kv. Galvojam tokias lentynas deti

http://lt.lt.allcons...age_popup/40456

Gal dar ka patartumete kaip irengt zaislu kambari?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 09 11, 10:20)
Sveikos,

Ir isvis ar tie lipdukai neatrodo labai "pigiai", t.y. prastai. Nes paziurejus ebay, tai graziai atrodo ant tu sienu, bet realiai vel neaisku kas ten per daiktas...

Labas,praeitoj savaitej pamarginau sienas dukrytes kambaryje lipdukais su Mike Pukuotuku,tikrai neatrodo "pigiai",bent jau man ax.gif
Atsakyti
Ieškau minčių sūnaus kambario sienai - sudarkė, subraižė, reik slėpt. Noriu padaryt sieną skirtą jo piešinukams kabinti, buvo minčių kamščiu storu išklijuot ar pan. bet tada reikės naudot smeigtukus - netinka, pavojinga, mažuliukių pas mane yra... Gal kas nors patars, ką nors ta tema gražiai padaryto matė ax.gif
Atsakyti