Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(raganele @ 2010 09 13, 11:31)
Ieškau minčių sūnaus kambario sienai - sudarkė, subraižė, reik slėpt. Noriu padaryt sieną skirtą jo piešinukams kabinti, buvo minčių kamščiu storu išklijuot ar pan. bet tada reikės naudot smeigtukus - netinka, pavojinga, mažuliukių pas mane yra... Gal kas nors patars, ką nors ta tema gražiai padaryto matė ax.gif

kazkada seniai seniai kai dar buvai jauna ir grazi,siena maskavau skardine (nesu tuo tikra,nes tetis parupino) plokste ir naudojau magnetukus,dabar jauciu darysim medzio plokste nudazysim juodai (su spec dazais skirtais mokyklinems lentoms) ir imaisysim metalo dulkiu,tada naudosim magnetukus smile.gif gales piesti iki negalejimo biggrin.gif na cia kolkas idejos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 09 13, 11:14)
Labas,praeitoj savaitej pamarginau sienas dukrytes kambaryje lipdukais su Mike Pukuotuku,tikrai neatrodo "pigiai",bent jau man ax.gif

Is Ebay pirkote lipdukus? Man tie lipukai su Mike ant medzio saku karstantis kokie faini (Ebay maciau). Tik va, berniukas pas mane tai jam jau norisi kazko berniukiskesnio.
Imeskite kambario foto pagyventi temutei ir mes pasigrozesime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liusė @ 2010 09 12, 00:08)
Aš buvau užklijavus prieš metus, neseniai nuplėšiau, nes sieną perdažinėjom. Nusiplėšė lengvai, jokių dėmių nebuvo - net nustebau.

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
[quote=Dija24,2010 09 13, 16:55]
Is Ebay pirkote lipdukus? Man tie lipukai su Mike ant medzio saku karstantis kokie faini (Ebay maciau). Tik va, berniukas pas mane tai jam jau norisi kazko berniukiskesnio.
Imeskite kambario foto pagyventi temutei ir mes pasigrozesime smile.gif
Papildyta:

Bandysiu ikelti kelis epizodus,kur lipdukai,kol kas dar meistrelis daro baldelius,tai daugiau ner ka rodyt ax.gif ,dar lempa nufotkinau su bitutemis,siek tiek prie Mikes Pukuotuko derinau blush2.gif
http://public.fotki....vaiku-kambarys/
Pirkau internetu is Perkuvaikui.lt,jei neklystu ax.gif ,nenorejau per daug marginti,tai siek tiek savo nuoziura pagyvinau,pas mus 2 sienos zydros,2 oranzines,o baldeliai balta su oranzine,statysis prie zydru sienu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute1977: 13 rugsėjo 2010 - 18:25
Gal kas mūsuose yra tokių matę?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2010 09 13, 10:29)
O mes pagaliau prisiruosem irenginet zaidimu kambari. Kambarys nedidelis - 17kv. Galvojam tokias lentynas deti

http://lt.lt.allcons...age_popup/40456

Gal dar ka patartumete kaip irengt zaislu kambari?Aciu.

Faina spintelė, bet asmeniškai aš, visur daryčiau uždaras, kad dulkių nekauptų. Nemėgstu dulkių valyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginta123 @ 2010 09 13, 22:37)
Faina spintelė, bet asmeniškai aš, visur daryčiau uždaras, kad dulkių nekauptų. Nemėgstu dulkių valyt blush2.gif

Tik del dulkiu? biggrin.gif

Dar radau tokias kaip namukai lentynas. Sitam puslapyje nuo galo antra ir trecia smile.gif

http://www_baldai-da....php/1spinteles

Atsakyti
user posted image
Pas mus žaidimų kambaryje tokios, man patinka, nes lengvos, o dulkių visai nebijau, visi žaislai matomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2010 09 11, 10:20)
Sveikos,

Norejau pasiteirauti merginu, kurios yra klijavusios tuos lipdukus-dekoracijas ant sienu, sakykit ar nuplesus lieka kazkokios demes? Neapsisprendziu ar geriau sienas ispiesti dazais ar klijuoti tuos lipdukus. Na, jei nelieka jokiu zymiu nuplesus lipdukus, tai gal geriau ir lipdukais, kai atsibosta, kitus juk galima tuomet perklijuoti.

Ir isvis ar tie lipdukai neatrodo labai "pigiai", t.y. prastai. Nes paziurejus ebay, tai graziai atrodo ant tu sienu, bet realiai vel neaisku kas ten per daiktas...

Bent jau manieji pirkti ne iš Ebay, paprasti ir pigūs, lietuvos Jyske pirkti. Užklijavus norėjau pakoreguoti, tai nusiplėšė su visu dažų sluoksniu. unsure.gif Kas čia dėl to kaltas nežinau- ar JYSKiniai lipdukai ar dažytojai. Bet lipdukai labai iškarto pagyvino kambarį. Taigi, tegul bus, o kai jau plėšim tai tik kai kardinaliai kambario spalvas keisim.

QUOTE(azalija170 @ 2010 09 12, 15:09)
mergaites gal zinote kur nebrangiai sienu lipduku isigyti

Aš JYSKE radau visai neblogų- lipdukas- ūgio matuoklė (prie progos imesiu fotke)

QUOTE(Pelene @ 2010 09 13, 09:29)
O mes pagaliau prisiruosem irenginet zaidimu kambari. Kambarys nedidelis - 17kv. Galvojam tokias lentynas deti

http://lt.lt.allcons...age_popup/40456

Gal dar ka patartumete kaip irengt zaislu kambari?Aciu.

Pas mus panašios, man asmeniškai labai patogios , vaikai irgi kolkas nesiskundžia- dažniau naudojami žaislai visada "ant akių", o rečiau naudojamus už durų sukiša.

QUOTE(raganele @ 2010 09 13, 22:14)
Gal kas mūsuose yra tokių matę?
user posted image

Vėl gi tam pačiam JYSKE esu mačiusi, pirkusi. Bet ten kažkaip užveža partiją ir viskas, išpirko, pakartotinai nebeveža, nors ir labai reikia. g.gif Dar tokių spalvingų segtukų (tik nepamenu ar su virvute) mačiau Švitrigailos g. netoli vokiškų užuolaidų salono esančioje visokiu prekių išparduotuvėje. Bet negarantuoju, kad jų ten bėra ar išvis ir pati ta parduotuvė yra...
Atsakyti
pas mus zaislu lentynos visos atviros, dulkes aisku kaupiasi
ale zaislai visi matosi, visi "ant akiu" su visais nepamirsta pazaist thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norejau pasiteirauti merginu, kurios yra klijavusios tuos lipdukus-dekoracijas ant sienu, sakykit ar nuplesus lieka kazkokios demes?
Ir isvis ar tie lipdukai neatrodo labai "pigiai", t.y. prastai. Nes paziurejus ebay, tai graziai atrodo ant tu sienu, bet realiai vel neaisku kas ten per daiktas...

Aš esu pirkusi lipdukus iš Ebay. Na man jie tikrai pigiai neatrodo, kaip tik labai pagyvina kambarį. Nuklijuoti dar nebandėm, tai nežinau kaip nusiklijuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 14 rugsėjo 2010 - 23:26
QUOTE(xjurga @ 2010 09 15, 00:24)
Na man jie tikrai pigiai neatrodo.

Skonio reikalas, aišku smile.gif Man asmeniškai labai pigiai atrodo. O pagyvinti vaiko kambarį ir suteikti jam individualumo yra galybė kitų būdų.
Atsakyti
1. Norejau pasiteirauti merginu, kurios yra klijavusios tuos lipdukus-dekoracijas ant sienu, sakykit ar nuplesus lieka kazkokios demes?

2. Ir isvis ar tie lipdukai neatrodo labai "pigiai", t.y. prastai. Nes paziurejus ebay, tai graziai atrodo ant tu sienu, bet realiai vel neaisku kas ten per daiktas...

1. Mes klijavom i vaiku kambari lipdukus, parsisiustus is Ebay smile.gif apacioj buvo tokie mazi drugeliai priklijuoti, tai vaikam labai rupejo nuplest doh.gif Tai graziai nusiplese, be zymiu. Bet vat, kai nusibodo mazus drugelius plesyt, pabande didesni lipduka. O vat tada tai su visais dazais nusilupo unsure.gif

2. Bent jau musiskiai lipdukai, is ebay, tai tikrai netarodo pigiai. Sakyciau, net nesitikejau, kad bus tokia kokybe gera thumbup.gif Ir laaabai pagyvina kambari smile.gif

QUOTE(Dija24 @ 2010 09 13, 16:55)

Musu vaiku kambarys universalus - mergaites ir berniuko. Tai klijavom tuos, kur su medziu, su mike, tigru. Visai gerai atrodo smile.gif

Ir dar, gal kam aktualu bus. Vakar Vilniaus Akropolio Maximoj pirkau gabta lempai su RATU personazais smile.gif Kainavo 5 lt smile.gif Jie buvo padeti netoli elektros lempuciu smile.gif
Va toki:
user posted image
Atsakyti