QUOTE(Dija24 @ 2010 09 11, 10:20)
Sveikos,
Norejau pasiteirauti merginu, kurios yra klijavusios tuos lipdukus-dekoracijas ant sienu, sakykit ar nuplesus lieka kazkokios demes? Neapsisprendziu ar geriau sienas ispiesti dazais ar klijuoti tuos lipdukus. Na, jei nelieka jokiu zymiu nuplesus lipdukus, tai gal geriau ir lipdukais, kai atsibosta, kitus juk galima tuomet perklijuoti.
Ir isvis ar tie lipdukai neatrodo labai "pigiai", t.y. prastai. Nes paziurejus ebay, tai graziai atrodo ant tu sienu, bet realiai vel neaisku kas ten per daiktas...
Bent jau manieji pirkti ne iš Ebay, paprasti ir pigūs, lietuvos Jyske pirkti. Užklijavus norėjau pakoreguoti, tai nusiplėšė su visu dažų sluoksniu.

Kas čia dėl to kaltas nežinau- ar JYSKiniai lipdukai ar dažytojai. Bet lipdukai labai iškarto pagyvino kambarį. Taigi, tegul bus, o kai jau plėšim tai tik kai kardinaliai kambario spalvas keisim.
QUOTE(azalija170 @ 2010 09 12, 15:09)
mergaites gal zinote kur nebrangiai sienu lipduku isigyti
Aš JYSKE radau visai neblogų- lipdukas- ūgio matuoklė (prie progos imesiu fotke)
QUOTE(Pelene @ 2010 09 13, 09:29)
O mes pagaliau prisiruosem irenginet zaidimu kambari. Kambarys nedidelis - 17kv. Galvojam tokias lentynas deti
http://lt.lt.allcons...age_popup/40456
Gal dar ka patartumete kaip irengt zaislu kambari?Aciu.
Pas mus panašios, man asmeniškai labai patogios , vaikai irgi kolkas nesiskundžia- dažniau naudojami žaislai visada "ant akių", o rečiau naudojamus už durų sukiša.
QUOTE(raganele @ 2010 09 13, 22:14)
Gal kas mūsuose yra tokių matę?
Vėl gi tam pačiam JYSKE esu mačiusi, pirkusi. Bet ten kažkaip užveža partiją ir viskas, išpirko, pakartotinai nebeveža, nors ir labai reikia.

Dar tokių spalvingų segtukų (tik nepamenu ar su virvute) mačiau Švitrigailos g. netoli vokiškų užuolaidų salono esančioje visokiu prekių išparduotuvėje. Bet negarantuoju, kad jų ten bėra ar išvis ir pati ta parduotuvė yra...