Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Lady*love @ 2011 02 28, 06:12)
sveikutes,esu naujoke sioje temoje 4u.gif
Kadangi jau po truputeli ruosiames tevystei tai jau ziurim vaiku kambario baldelius.Vietos musu namuose daug,tad galime sau tai leisti.Zinau kad daug yra nuomoniu moteru kurios nesupranta to ir uztenka vienos spintos ir loveles,bet taip pat cia jau priklauso ir no pajamu unsure.gif 

drinks_cheers.gif jeigu vietos daug, tai pirmyn, galit daryti kaip sirdis geidzia. As tai tos nuomones, kad jeigu gyveni standartiniame butuke, tai jau nelabai ka ir pritaikysi vaikui, be spintos iki lubu ir pan. niekaip neissiversi, nes daiktus reikia kazkur sandeliot. Bet jeugu plotas leidzia as tik uz vaikiskus baldukus wub.gif

Beje paskutine nuotrauka man labai prie sirdies wub.gif Tik jau jos ziauriai istampe puslapi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 28 vasario 2011 - 14:56
QUOTE(murmur @ 2011 02 26, 21:20)
Maniskes dar mazytes ir baldus statysim kuo mazesnius ir minimalesnius, kad liktu daug erdves zaidimams (lovytes 140x70

o kaip jūs vaikui paprašius mamyte pagulėk šalia kol užmigsiu į tokią lovytę šalia atsigulsit? Arba vaikeliui prabudus naktį šalia prigulsit? O jei dar ta lovytė su plonom grotelėm dugne, ant kurių suaugęs atsigulęs sulaužyti gali, tai kame čia gėris tokių baldelių? ir apskritai apie tą erdvę žaidimams, juk vaikai dažniausiai mėgsta būti ten, kur būna tėvai, todėl taip išeina erdvės reikia visur tada, ne tik vaikų kambaryje..

QUOTE(nutera @ 2011 02 27, 20:17)
o va man asmeniskai teko susidurt ir su kitokiu poziuriu, kai vaikui akivaizdziai leidziama vaiksciot sokoladinem rankom ir tepliot sveciuose sienas, lauzyt zaislus ir pan. doh.gif

Tam pas mus yra tėtis biggrin.gif kuris be jokių baimių ar mykimų moka pasakyti, kad mūsų vaikai namie su šokoladuotom rankom nelaksto, taip kad jei svečiai nesupratingi, tenka paaiškinti ir nematau aš tame irgi nieko blogo.

QUOTE(murmur @ 2011 02 28, 08:50)
neturejo maniskiai jokiu grotu niekada. Kiekvienas darom pagal savo galimybes, lengviausia nupirkti didziule lova, didziule spinta ir ramiai laukti kol vaikai isvaziuos i universitetus.

čia matyt kalba ėjo apie loveles kur vaikučiai nuo gimimo miega.
Niekaip nesuprantu, kodėl dauguma taip priešinasi dideliems baldeliams? Juk tie maži baldukai toks laikinas dalykas, porai trims metams kaip kokia maitinimo kėdutė. Ir sąžiningai kiekviena atsakykit, ar jūs vaikystėje po tos kūdikiškos lovelės irgi turėjot vaikiškus baldelius iki mokyklos, vėliau jau didesnius iki 12 metų, o paskui dar didesnius?
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 02 28, 07:08)
Ir sąžiningai kiekviena atsakykit, ar jūs vaikystėje po tos kūdikiškos lovelės irgi turėjot vaikiškus baldelius iki mokyklos, vėliau jau didesnius iki 12 metų, o paskui dar didesnius?

Mano "sovietineje" vaikysteje net baldu tokiu maziems vaikam nebudavo, isskyrus lovyciu grotuotu, o po to nuo mazdaug 3-4 metu iskart i dideles tachtas eidavom miegot. Ir baldus tevai pirkdavo "visam gyvenimui", nes jie buvo visi vienodi ir deficitiniai, tai ju paprasciausiai galejo ir negaut kita karta smile.gif Jeigu ir buvo kazkas vaikams, tai tik uzsienio kataloguose, kuriuos irgi gaudavo kaip deficita ir apie tokius baldelius galejo tik tyliai pasvajot.
Bet kai buvau paaugle, tik tada daug maz atsirado tie vadinamieji baldininkai, kurie gamindavo pagal uzsakymus, ismatavimus ir pan. Tevai is kart pakeite visus sovietinius baldusi tuos modernius "pagal uzsakyma" lotuliukas.gif
Tai kad nereikia lyginti daugumos vaikystes su siais laikais. Dabar pasirinkimas begalinis thumbup.gif Kas kam patinka, tas ta ir renkasi, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2011 02 28, 15:08)
Niekaip nesuprantu, kodėl dauguma taip priešinasi dideliems baldeliams? Juk tie maži baldukai toks laikinas dalykas, porai trims metams kaip kokia maitinimo kėdutė.

Ir sąžiningai kiekviena atsakykit, ar jūs vaikystėje po tos kūdikiškos lovelės irgi turėjot vaikiškus baldelius iki mokyklos, vėliau jau didesnius iki 12 metų, o paskui dar didesnius?

Na kodėl priešinasi - kiekvienas pasirenka kas jam labiau patinka.
Mes pavyzdžiui vaikams pirkom lovas su 1,62 cm ilgio čiužinuku ir aš tuo labai džiaugiuosi. Kambariai pas mus nedideli ir nematau reikalo jų užgriozdinti dideliais baldais kurie nebus visi išnaudojami. Lovytės buvo suplanuotos iki paauglystės. Kadangi lovytės yra modulinės, tai vėliau bus galima nupirkus papildomą modulį jas padaryti standartinės lovos dydžio arba jei bus noro ir galimybių pirksim naujas.
O dėl prigulimo šalia tai neturim bėdų - kai reikia ir tėtis puikiausiai ten telpa kojas sulenkęs smile.gif Svarbu, kad lovytė plati (90 cm), tai vietos ten sočiai. Kadangi vaikas vistiek dažniau miega vienas tai ir lovą pirkom tokią kurioje jis jaukiai jaustųsi ir kuri paliktų daugiau laisvo ploto kambaryje.
Nors šiaip pagalvojus, tai ir turint didelį kambarį vistiek būčiau pirkusi tas pačias lovas, nes man jos jaukesnės nei tos didelės dvimetrinės. Jei jau būtume galvoję daugiausiai apie patogumą šalia retkarčiais prigulti tai turbūt patogiausia būtų dvigulė lova smile.gif

Taip, kad visų poreikiai skirtingi ir kiekvienas renkasi tai kas jam labiau tinka mirksiukas.gif

O dėl sąžiningo atsakymo, tai čia žinokit nesąžiningas klausimas smile.gif Nebuvo tada tokių baldelių.
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2011 02 28, 16:41)
Mano "sovietineje" vaikysteje net baldu tokiu maziems vaikam nebudavo, isskyrus lovyciu grotuotu, o po to nuo mazdaug 3-4 metu iskart i dideles tachtas eidavom miegot. Ir baldus tevai pirkdavo "visam gyvenimui", nes jie buvo visi vienodi ir deficitiniai, tai ju paprasciausiai galejo ir negaut kita karta smile.gif  Jeigu ir buvo kazkas vaikams, tai tik uzsienio kataloguose, kuriuos irgi gaudavo kaip deficita ir apie tokius baldelius galejo tik tyliai pasvajot.
Bet kai buvau paaugle, tik tada daug maz atsirado tie vadinamieji baldininkai, kurie gamindavo pagal uzsakymus, ismatavimus ir pan. Tevai is kart pakeite visus sovietinius baldusi tuos modernius "pagal uzsakyma" lotuliukas.gif
Tai kad nereikia lyginti daugumos vaikystes su siais laikais. Dabar pasirinkimas begalinis thumbup.gif  Kas kam patinka, tas ta ir renkasi, kiekvienam savo 4u.gif

drinks_cheers.gif

tikrai nereikia lyginti gūdžių sovietinių laikų su šiais laikais. aišku gyvenom kaip gyvenom ir užaugom ir nieko, bet ar tirai labai jau laimingi buvom? aš pvz. augau su tais pačiais baldais kol išsikrausčiau blush2.gif ir prisimenu tikrai labai pavydėjau savo draugei, kuriai keturiolikto gimtadienio progą tėvai užsakė jau tuos naujoviškus paaugliškus baldus... uoj man tada jos kambarys atrodė svajonių kambarys wub.gif nors mano mama visaip kaip stengėsi mano kambarį padaryti kuo jaukesnį, tačiau tie seni baldai man jau taip buvo įgrisę... doh.gif verysad.gif

taigi aš noriu, kad mano vaikai jaustųsi taip kaip aš ax.gif tad planuoju baldukus pirkti tokius, kad jie tiktų iki paauglystės. mirksiukas.gif kiekvienam žmogui juk reikia kažkiek pakeisti savi aplinką karts nuo karto... mirksiukas.gif nesu tikra, kad tas interjeras kurį mes susikursime savo name irgi mums neatsibos dvidešimt metų... tikrai manau jis keisis laikui bėgant... jeigu išvis nepasikeis gyvenamoji vieta...ką gali žinoti ax.gif

Atsakyti
xjurga musu vaiku loveles irgi 160 cm, tikrai telpu ir as prigulti ir vaikui patogu drinks_cheers.gif Nors name tos vietos sociai, pries tai buvo pastatyta dvimetrine lova. Baisu doh.gif Vaikui tikrai neiveikiama uzduotis paciam ja pasikloti.
Tuo metu kai mes augom, irgi jeigu tik galejo, gavo tikrai teveliai pirko vaikams tas kas butu pagal vaiku ugi. Jau kad negaudavo tai kitas klausimas. Ir tikrai augom mes buvo mazos loveles, niekas negulde iskarto i didele, paskui buvo didesne, o kai buvo 12 metu, pagamino jau medines.Bet vistiek gamino lovas, o ne kokia sofa pirko, nors bute tos vietos zinote kiek tera. Bet dziaugiuosi kad miegojome normaliuose lovose, turejo musu poreikaims pritaikytus stalus, o ne tokius kurie bus kazkada geri.

Ir dabar gi yra pasirinkimas tokiu baldeliu, kurie reikalui esant paskui didinasi.Tai ir lovos, spintos, stalai, kedes, tikrai galima rasti bet kokio amziaus vaikams pritaikomu baldu.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2011 02 28, 18:15)

Ir dabar gi yra pasirinkimas tokiu baldeliu, kurie reikalui esant paskui didinasi.Tai ir lovos, spintos, stalai, kedes, tikrai galima rasti bet kokio amziaus vaikams pritaikomu baldu.

tokie baldai tikrai labai geras pasirinkimas. ir apskritai manau vaikams geriausi tokie baldeliai, kuruos galima visaip nesunkiai perdėlioti pakeisti (kaip čia buvo pvz sudėti), nes juk vaikams viskas greitai atsibosta, o nors ir nedideli pasikeitimai labai džiugina... thumbup.gif

tai kas man miela wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man šitas kambariukas patinka

user posted image

user posted image

Atsakyti
man irgi patinka thumbup.gif tik palstikinės dėžės-stalčiai man nelabai... aš pintas dėžutes geriau ten įkiščiau ir būtų tada išvis man thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
musu butas 2k per du aukstus, tai labai norejosi kad sunus turetu kazkoki savo kampeli tai antrame aukste viena kambari(su dviem langais) padalinom pusiau pastatem siena,kambarys isvis toks netradicinis gavosi, kadangi pries tai ten buvo miegamasis su keleta konstrukciju tai jos pasiliko toje vaiko puseje ir is ju viena su lentynom knygom,smulkmenom susidet o kitai pagaminus dureles rubu spinta,is baldu stovi lova,staliukas su kedutem vaikiskas ir taip bus kol biski paaugsim ir nebijosiu palikti jo vieno antram aukste, o tada jau su vaiko norais gaminsim normalu kambari 4u.gif beje is pradziu nupirkom pusaukste 2m lova,tai kai sustatem man taip baisiai pasirode kad vyras kita diena pergamino i mazesne ir is aukscio ir is ilgio biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti