QUOTE(Tylene @ 2006 01 25, 16:16)
Aš kepu taip:
paimu žuvies filė (kad būtų po lygiai puselių), pabarstau prieskoniais, ištepu majonezu ir padedu i šoną.
Keptuvėje pakepinu tarkuotas morkytes, svogūnus, pievagrybius, česnako skiltelę smulkintą, galima dar paprikos.
Tada šiek tiek tos masės dedu ant vienos filė pusės ( nestoru sluoksniu visą filė padengiu), tada kitą filė pusę uždedu ant viršaus. Ir taip visas filytes paruošiu. Tada apvolioju tokią žuvį atsargiai, kad neišsiardytų , kiaušinio plakinyje, miltuose, vėl plakinyje...Dedu į kepimo skardą ir pašaunu į orkaitę. Baigiant kepti galima užberti tarkuoto sūrio ir dar palaikyti orkaitėje, kol sūris išsileis. O galima ir be sūrio. Galima kepti ir keptuvėje.

Man skanu.
Aciu uz recepta!!! Mano vyrelis sake, kad kaip restorane pavalge
Papildyta:
O uz idejas siulau savo varianta
2 dideli svogunai, pakepint troskintuve.
tada sudedam 4 pomidorus supjaustytus, pakepinti,
raudona ir geltona paprika irgi pakepint
Apkepinus kas mineta, sudeti zuvi gabaliukais supjaustyta, biski patroskinti, bet labai nemaisant
Tada sudeti 3 maiselius ryziu ir uzpilti iki virsaus vandens,
patroskinti
Po to ipilti truputeli saldytu zirneliu, ir troskinti apie 2o min
sekmes ir sknaus