QUOTE(padruske @ 2006 06 09, 21:35)
turiu ir as viena paprasta recepteli.gal ir jus ji zinot.
saukstas krakmolo
saukstas majonezo
1kiausinis
prieskoniu
cia maza norma.viska dauginu priklausomai nuo zuvies kiekio.gerai isplaku ir volioju file.kepu keptuvej.gaunasi, kaip kepsnys.
Irgi labai geras receptas
kaip mano vaikai sako: gaunasi
žuvies karbonadas
Papildyta:
ŽUVIES FILĖ OMLETE
Baltos žuvies filė
2 nedidelės svogūno galvutės
3 kiaušiniai
3 v. š. majonezo
3 v. š. pieno
žuvies prieskonių
3 vidutinio dydžio pomidorai
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
druskos, pipirų
Žuvies filė nuplauti, nusausinti ir iškloti ja kepimo indo dugną. Pabarstyti žuvies prieskoniais.
Svogūnus supjaustyti plonais pusžiedžiais ir paskleisti ant žuvies.
Pabarstyti druska.
Kiaušinius išplakti su majonezu ir pienu. Užpilti ant žuvies.
Kepti iki 210C įkaitintoje orkaitėje 25 - 30 min.
Kai tik omletas sutirštės, ant viršaus išdėlioti plonais supjaustytus pomidorus, juos pabarstyti pipirais, užberti sūrį ir pabaigti kepti.
[/quote]
Išbandžiau šiandien, tik be pabaigos (be sūrio, pom.) žuvis tik omlete - super