Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

bus_ka - dezute super thumbup.gif spalvos nerealios ploja.gif

Džiuga+ - labai grazus lagaminas blush2.gif ir as tokio noreciau. o dezute su juros motyvais - patiko smile.gif viskas suderinta, skoninga

*Kristi* - grazus aksesuarai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 24 rugsėjo 2010 - 09:16
QUOTE(bus_ka @ 2010 09 23, 09:54)
[b]Gėlių feja

labai labai miela feja!

QUOTE(sobieska @ 2010 09 23, 11:22)
Silpnu nervu zmonems neziureti...paveiksliukas spausdintas biggrin.gif

labai grazu, o zeme tokia realistiska ir spalvomis ir tuo skilimu thumbup.gif

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 09 23, 17:19)
Skubiai padarytas artimam zmogui gimtadienio proga smile.gif

nuostabus lagaminas wub.gif

QUOTE(*Kristi* @ 2010 09 24, 09:02)
Sveiki,

Pasirodau ir as su keliais savo paprastais dardeliai blush2.gif Iki jusu man toli grazu.. bet kaip sakoma gyveni ir mokaisi  ax.gif

papuosalai tokie stilingi!
Atsakyti
labai patiko laikrodis, sobiesko dezute su lukstais ir lagaminas. darbeliai superiniai wub.gif
Atsakyti
Džiuga, labai gražus lagaminėlis.
Kristi, man labai patiko pirmieji du komplektukai, ypač pirmas

Ašiū, bus_ka. Taip, čia Stamperijos Sottile. Nors parduotuvėjė aiškina, kad galima ir su smulkiai skylančiu stambius trūkius padaryti, bet įsitikinau, kad nieko gero. Arba gal reikia labai mokėti. Man gavosi riebiai ir bjauriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita mama: 24 rugsėjo 2010 - 11:16
Siandien KATINIUKAI valdo thumbup.gif ...geros nuotaikos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sobieska, kaip sauniai 4u.gif Ar tu veiki ka nors dar be dekupazo?Speji valgyt pagaminti? Ar kambarius susitvarkyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 09 24, 14:40)
sobieska, kaip sauniai 4u.gif Ar tu veiki ka nors dar be dekupazo?Speji valgyt pagaminti? Ar kambarius susitvarkyti? g.gif

aciu 4u.gif
Nieko nespeju, namie velnias koja nusilauztu ir kuom uzaugs mano vaikai biggrin.gif vyresnelis savim pasirupins, kaip ne kaip nuo 6 m.karate varo, o mazius g.gif , ai, iduosiu gitara i rankas, klausa turi-isgyvens lotuliukas.gif ...be to, as dar suspeju ir Lietuvos pencininkus islaikyt biggrin.gif Varau i sodyba, niekas uz mane aplinkos nesutvarkys biggrin.gif ...
Atsakyti
Vaizdą žiūrėkit su garso takeliu thumbup.gif lotuliukas.gif Burbulai trigubai gražiasni pasidaro biggrin.gif
Sobieska thumbup.gif derinukas

Beje, ačiu pastebėjusioms mano "Feją" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus_ka: 24 rugsėjo 2010 - 13:48
Dekoju dar syki.
Sobieska - super burbulai, as ir dabar kaip atgaiva noriu jau ka kaledisko daryti, nuotaika pasikelti bigsmile.gif Su kuom tie kaip vandens laseliukai daryti? Cia gal net spec. tepta mandrai biggrin.gif nu bet nors su kuom daryta?

Ir kokios firmos sniega naudojate merginos?

Atsakyti
as manau kad cia su karstais klijais ax.gif . as preitais metais bandziau su jais daryt ale graziai lasiuku neisejo patepliot biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 09 24, 16:03)
as manau kad cia su karstais klijais ax.gif . as preitais metais bandziau su jais daryt ale graziai lasiuku neisejo patepliot biggrin.gif .

thumbup.gif BINGO...

Aciu visoms
Atsakyti
dezute jau matet, i kompeltuka remelius padariau blush2.gif

user posted image
Atsakyti