Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

visoms po 4u.gif uz labai grazius darbelius,sobieska --->nors ant taves kazkas bande "stumte",matosi,kad nereaguoji ir tai saunu,darbeliai labai grazus.o jai kazkam nepatinka,tai gali neziuret! mirksiukas.gif idedu ir as savo mena,nepykit,kad nelabai apvalytas,dziuvo lakas,nenorejau perdaug lysti blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsuole :): 24 rugsėjo 2010 - 19:07
Sveikutės, kiek gražių darbelių bigsmile.gif
Sobieska, ar verta tave minėti, juk ir taip viskas aišku g.gif lotuliukas.gif Dėžutėje akmenukai labai patiko, gražu, žavi neįtrinti trūkiai, burbulai labai labai, ypač tas su katuku, kuris dekoruotas ant viršaus blush2.gif
Žiauriai patiko Džiugos+ lagaminukas wub.gif wub.gif
Raseleb rėmeliai, wub.gif
Kitos mamos servetėlių žiedai wub.gif
*Kristi* papuošaliukai simpatiški, na, nepykite nepaminėtų, visoms po 4u.gif
Pasirodau su dėželėmis
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O su burbulais nenoriu teršti stipriai eterio tongue.gif Kadangi Sobieska jau įnešė kalėdinės dvasios į temelę, aš pasirodysiu iš tolo, su visais ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 24 rugsėjo 2010 - 20:49
Oi merginos jau Kalėdom ruošiasi.. Super darbeliai thumbup.gif
Manieji žaisliukai guli nuo praeitų metų neužbaigti biggrin.gif
Atsakyti
Sobieskiski sedevrai..... ach...idealu... wub.gif
Ir is kur tiek fantazijos ir isradingumo, o atlikimas be menkiausiu priekaistu thumbup.gif
Ziaaaaauriai pavydziu tokio talento, zaviuosi! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L.M.A. @ 2010 09 24, 23:31)
Sobieskiski sedevrai..... ach...idealu... wub.gif
Ir is kur tiek fantazijos ir isradingumo, o atlikimas be menkiausiu priekaistu  thumbup.gif
Ziaaaaauriai pavydziu tokio talento, zaviuosi!  wub.gif

ups blush2.gif
tai va kodel as taip degiau...o galvojau, kas cia mane apsneka biggrin.gif

Aciu 4u.gif...

Jennifer
man ta vardine dezute kokia idomi, nieko pries , as ja dar patyrinesiu mirksiukas.gif

O apie bumbulus g.gif ... ir sniegas toks ...spygliuotas...pas mane tai toks jau pamindytas biggrin.gif ...grazus jie pas tave...ir...prasau nemineti sobieskos vardo be reikalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 09 24, 22:38)

Jennifer
man ta vardine dezute kokia idomi, nieko pries , as ja dar patyrinesiu mirksiukas.gif

O apie bumbulus g.gif ... ir sniegas toks ...spygliuotas...pas mane tai toks jau pamindytas biggrin.gif ...grazus jie pas tave...ir...prasau nemineti sobieskos vardo be reikalo lotuliukas.gif

Nieko nieko, tyrinėk, man galutinis rezultatas asmeniškai patiko, realiai visai kitas vaizdas, o svarbiausia - užsakovė liko labai patenkinta, man tai - geriausias įvertinimas ax.gif
Burbulai spygliuoti šiek tiek, toks mano braižas, tavo pamindytas - tavo braižas, juo mes ir skiriamės biggrin.gif
Atsakyti
Senai jau besirodžiau, atostogavau truputi nuo dekupažo biggrin.gif , bet sekiau šitą temą - jau kaip liga, idomu gi ką kitos daro blush2.gif Daug gražių darbelių, visų net neišvardinsi...Sobieska, šaunuole, kad nepasiduodi provokacijai thumbup.gif tavo darbeliai kaip visada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Keliu savo nauja rinkinuka:

user posted image
user posted image

Atsakyti
grazu evukke. 4u.gif
Jenifer, taip pat grazu, ypac pirma dezute ax.gif
Atsakyti
Laba diena, vis ziuriu ir ziuriu Jusu visus sedevrus... Jie NUOSTABUS!!!! thumbup.gif

Na ir as noriu cia pasrodyti su savo darbeliu mirksiukas.gif

http://private.fotki...0100625278.html

cia mano pasto dezute tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasuuks @ 2010 09 25, 21:14)
Laba diena, vis ziuriu ir ziuriu Jusu visus sedevrus... Jie NUOSTABUS!!!!  thumbup.gif

Na ir as noriu cia pasrodyti su savo darbeliu  mirksiukas.gif 
http://private.fotki...0100625278.html

cia mano pasto dezute tokia  blush2.gif

nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, net širdis apsalo, liežuvis nukaro, akys baigia išsprogti nuo pamatytų grožybių wub.gif . Visoms pasirodžiusioms nuoširdūs pagyrimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Tik patarkit, tundrai, kur galima rasti burbulų eglutei? Na, mačiau, tikrai mačiau kažkurioj pardt., bet gi nerandu doh.gif aggressive.gif . Juk taip jau uždegėt, kad reikia gi pradėt ruoštis, susipirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 09 25, 21:21)

user posted image]cia[/URL]

tikiuos man paviko si kart, cia mano pasto dezute tokia smile.gif
Atsakyti