aciu visoms ir uz viska
... tikrai nera mano tikslas visoms itikt, tiktai rodausi tai, ka tikrai is dusios darau
bet advokačių netrūksta
QUOTE(grite @ 2010 09 29, 18:58)
Sobieska nu va ir mėlynumus vėl parodei
Sniegas ,skilimas vienkomponentis
Motyvas labai jau tikroviškas
Na spalva tai mane užburia 
ir mane...turbut neatiduosiu arba darysiuosi dubli
sobieska labai patiko tavo padekliukai kavai, nematytas paveiksliukas spalvu derinys padekliuku ostorijoje, tikras sedevras
bet plunksna as irgi isimciau
Bus_ka, nuostabi dėžutė
Versus dėžutė irgi labai daili ir prabangi.....
O jei jau Mardzei reikia, kad ir apie nepatikusius dalykus pasakytume, pasakysiu, kad burbulai manęs apskritai nežavi (na, tie Sobieskos buvo išimtis). O Sobieskos stilius yra jos stilius, bet dažnai tai irgi būna ne mano skonio. Bet vėlgi pasitaiko išimčiu (išimtys patvirtina taisykles, ane), apie kurias man būna malonu pranešti garbiajai auditorijai. Sakau, žiūriu, ar aš toki daikto norėčiau, ar norėčiau mokėti taip padaryti, ar ne... Jei ne, tai dažniausiai patyliu. Ir nėr čia ko pykti
Versus dėžutė irgi labai daili ir prabangi.....
O jei jau Mardzei reikia, kad ir apie nepatikusius dalykus pasakytume, pasakysiu, kad burbulai manęs apskritai nežavi (na, tie Sobieskos buvo išimtis). O Sobieskos stilius yra jos stilius, bet dažnai tai irgi būna ne mano skonio. Bet vėlgi pasitaiko išimčiu (išimtys patvirtina taisykles, ane), apie kurias man būna malonu pranešti garbiajai auditorijai. Sakau, žiūriu, ar aš toki daikto norėčiau, ar norėčiau mokėti taip padaryti, ar ne... Jei ne, tai dažniausiai patyliu. Ir nėr čia ko pykti
versus* paveiksliukas gal ir ne mano skonio, bet atlikimo kruopstumas, visko suderinimas mane labai labai zavi....
campari*, sobieska - tuoj prisauksit sniega ir ziema
padekliukai simpatiski, tokie 'iseiginiai'
campari*, sobieska - tuoj prisauksit sniega ir ziema
Sobieska, nerelaus padekliukai
tokia tikroviska spalva...atrodo kad is sniego padaryta...pasaka
o as kreizeju dekupazu , tik daryt ne mano kanopom
Man padekliukai laabai grazu , pluksna ( tik del alergijos nepatinka
) , o melyna tiesiog nereali spalva .
sobieska tu gi mano raktines feja
Tai kad is manes kritike nekokia . Gal kas turi ideju ka galetu pasiulyti 16 metei is dekupazo , galvoju dukriukui bus 16 ka nors tokio asmenisko papuosalam padovanoti
Man padekliukai laabai grazu , pluksna ( tik del alergijos nepatinka
sobieska tu gi mano raktines feja
Tai kad is manes kritike nekokia . Gal kas turi ideju ka galetu pasiulyti 16 metei is dekupazo , galvoju dukriukui bus 16 ka nors tokio asmenisko papuosalam padovanoti
tikrai jau.. prišauksit sniegą..!!! bet labai labai labai gržu.. po balioną visoms
Sveikos
Dar tokiu grozybiu nesu macius....
Jei sutiktumet pasidalinti savo darbais, tai siuskit nuotraukeles i sssandram@gmail.com.
P.S. Jas talpinsiu i si psl http://magicdecoupag.../p/pradzia.html
Dar tokiu grozybiu nesu macius....
Jei sutiktumet pasidalinti savo darbais, tai siuskit nuotraukeles i sssandram@gmail.com.
P.S. Jas talpinsiu i si psl http://magicdecoupag.../p/pradzia.html