Ir pas Jus ne menines gislutes , o jau tikros gyslos
versus, sobieska, bus ka, na Jus ir originalios, kruopscios ziauriai 
Labai dėkui visoms pagyrusioms Svajojančią fėją
Kamėja, paveiksliukus dažnai važu spausdinti čia : www.senora.lt (prie Halės turgaus)
Butent ši fėja ten ir spausdinta
balte, esu Beckerio gerbėja,- naudoju jį visiems darbams:) labai myliu jo šilkinį matiškumą ir tai , kaip jis dengia paviršių
tačiau turi jis vieną didelį minusą,- brangus lakas lyginant su kitais
Rodau dar vieną darbelį, kuris bus dovana įkurtuvių proga
Žmonės , kurie gaus šią dovanėlę padovanojo šį popieriuką.... nenoriu likt skolinga
4 skyriukų arbatinė "1000 ir viena naktis"
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 29, 13:34)
Kamėja, paveiksliukus dažnai važu spausdinti čia : www.senora.lt (prie Halės turgaus)
Butent ši fėja ten ir spausdinta
QUOTE(baltė @ 2010 09 29, 13:42)
versus, labai gražios spalvos
(viršų turiu omeny). Noriu paklausti kokiu laku lakuoji, man tas jo skaidrumas būtent domina, ar purški kuo nors ar tik lakuoji?
balte, esu Beckerio gerbėja,- naudoju jį visiems darbams:) labai myliu jo šilkinį matiškumą ir tai , kaip jis dengia paviršių
Versus* neversk iš koto
verti aikčioti
tikrai jau versus*.. net stalčius atsidarė
QUOTE(versus* @ 2010 09 30, 11:35)
tačiau turi jis vieną didelį minusą,- brangus lakas lyginant su kitais
Žmonės , kurie gaus šią dovanėlę padovanojo šį popieriuką.... nenoriu likt skolinga
Apie beckerį ir pagalvojau.
Ši dėžutė kokia įdomi.
aciukas Whatever? kad brukstelejo gera zodeli, apie remelius
niu ir as pasirodysiu
Lentele ant duru, svarbiai info

Uploaded with ImageShack.us
versus niugis grazu
niu ir as pasirodysiu
Lentele ant duru, svarbiai info

Uploaded with ImageShack.us
versus niugis grazu
Inga-Monika, dailūs padėkliukai, tvarkingi tokie.
Versus, prabangi dėžė. Labai tie metaliniai kampukai čiotkai tinka... viskas taip dera...
Aurelija_ma, daili lentelė....
Šiaip čia toks bendras pastebėjimas žiūrint į Aurelijos lentutę. Labai dažnai daiktai, kurie skirti kokiai nors info teikti (laikrodžiai, lentelės ant durų, nuotraukų rėmeliai) būna nuostabūs darbai, labai gražūs, tobuli techniškai ir t.t. Bet labai retai kam šauna į galvą darant darbelį, kad būtų neblogai, jei tas daiktas dar ir savo paskirtį atitiktų. Dažniausiai ant laikrodžių neįmanoma įžiūrėti skaičių arba rodyklių (jie neišsiskiria iš fono arba fono margume iš viso pranyksta), nuotraukų rėmeliai patys tampa pagrindiniu akcentu, jau nuotrauka juose ir nublanksta ar net nesimato, durų lentelėse svarbūs užrašai vos įžiūrimi ir reikia dar jų gerai paieškoti....
Čia tik pastebėjimas iš vartotojo pozicijos. Gražūs daikati yra labai gerai, bet jie turi ir savo funkciją atlikti.
Versus, prabangi dėžė. Labai tie metaliniai kampukai čiotkai tinka... viskas taip dera...
Aurelija_ma, daili lentelė....
Šiaip čia toks bendras pastebėjimas žiūrint į Aurelijos lentutę. Labai dažnai daiktai, kurie skirti kokiai nors info teikti (laikrodžiai, lentelės ant durų, nuotraukų rėmeliai) būna nuostabūs darbai, labai gražūs, tobuli techniškai ir t.t. Bet labai retai kam šauna į galvą darant darbelį, kad būtų neblogai, jei tas daiktas dar ir savo paskirtį atitiktų. Dažniausiai ant laikrodžių neįmanoma įžiūrėti skaičių arba rodyklių (jie neišsiskiria iš fono arba fono margume iš viso pranyksta), nuotraukų rėmeliai patys tampa pagrindiniu akcentu, jau nuotrauka juose ir nublanksta ar net nesimato, durų lentelėse svarbūs užrašai vos įžiūrimi ir reikia dar jų gerai paieškoti....
Čia tik pastebėjimas iš vartotojo pozicijos. Gražūs daikati yra labai gerai, bet jie turi ir savo funkciją atlikti.
Sveikos. Esu tyli jusu temukos gerbeja ir stebetoja
. Visos jus saunios kurejos, vienoms geriau pavyksta, kitoms blogiau, bet tai nereiskia, kad nesistengiate
As va tokia dezute padariau, zinoma, klaidu yra, bet is klaidu mokomes (fotografuota telefonu, tad kokybes nelabai ir yra ). Lauksiu pastabu, kritikos

As va tokia dezute padariau, zinoma, klaidu yra, bet is klaidu mokomes (fotografuota telefonu, tad kokybes nelabai ir yra ). Lauksiu pastabu, kritikos

QUOTE(bus_ka @ 2010 09 29, 09:53)
Sveikos,
prabėgau puslapiukus, labai patiko Jennifer damutė ir burbulai-medaljonai
Pašto dėžutė, sorry, nepamenu niko
irgi
idėja.
O aš tokias "svajuko drambliones" parodysiu
Gan populiarus motyvas ir derinys, bet visgi kitaip stengiausi padaryt
Nelabai aš moku vaikiškus daryt, nu bet stengiausi
prabėgau puslapiukus, labai patiko Jennifer damutė ir burbulai-medaljonai
Pašto dėžutė, sorry, nepamenu niko
O aš tokias "svajuko drambliones" parodysiu
labai grazu, romantiska, nuostabus tas konturiukas
QUOTE(campari* @ 2010 09 29, 11:50)
o cia mano...
Po truputi pradedam ruostis kaledoms
labai nuotaikingi burbuliukai! pakele upa
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 09 30, 13:28)
man patiko pati lenteles ideja ir, aisku, atlikimas
QUOTE(grali @ 2010 09 30, 19:08)
man simpatiska dezute visai
Auksine,Kita mama, Kristule666, ačiu
Grali, jokios kritikos, tik pagyrimai-nestandartinė idėja, dvikomponentis nepriekaištingas
Galėtum dar pašėšėliuoti drugelius, kad jie šik tiek iškiltu
Versus, puiki dėžutė
Grali, jokios kritikos, tik pagyrimai-nestandartinė idėja, dvikomponentis nepriekaištingas
Versus, puiki dėžutė