Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo šedevrai :)

versus, sobieska, bus ka, na Jus ir originalios, kruopscios ziauriai drinks_cheers.gif
Ir pas Jus ne menines gislutes , o jau tikros gyslos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 30 rugsėjo 2010 - 11:09
Labai dėkui visoms pagyrusioms Svajojančią fėją wub.gif
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 29, 13:34)
Labai gražu  wub.gif O tu pati spausdini paveiksliukus?

Kamėja, paveiksliukus dažnai važu spausdinti čia : www.senora.lt (prie Halės turgaus)
Butent ši fėja ten ir spausdinta 4u.gif
QUOTE(baltė @ 2010 09 29, 13:42)
versus, labai gražios spalvos wub.gif  (viršų turiu omeny). Noriu paklausti kokiu laku lakuoji, man tas jo skaidrumas būtent domina, ar purški kuo nors ar tik lakuoji?

balte, esu Beckerio gerbėja,- naudoju jį visiems darbams:) labai myliu jo šilkinį matiškumą ir tai , kaip jis dengia paviršių 4u.gif tačiau turi jis vieną didelį minusą,- brangus lakas lyginant su kitais rolleyes.gif

Rodau dar vieną darbelį, kuris bus dovana įkurtuvių proga blush2.gif Žmonės , kurie gaus šią dovanėlę padovanojo šį popieriuką.... nenoriu likt skolinga mirksiukas.gif
4 skyriukų arbatinė "1000 ir viena naktis"
user posted image
Atsakyti
Versus* neversk iš koto bigsmile.gif verti aikčioti lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai jau versus*.. net stalčius atsidarė biggrin.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 09 30, 11:35)
balte, esu Beckerio gerbėja,- naudoju jį visiems darbams:) labai myliu jo šilkinį matiškumą ir tai , kaip jis dengia paviršių 4u.gif  tačiau turi jis vieną didelį minusą,- brangus lakas lyginant su kitais rolleyes.gif

Rodau dar vieną darbelį, kuris bus dovana įkurtuvių proga  blush2.gif Žmonės , kurie gaus šią dovanėlę padovanojo  šį popieriuką....  nenoriu likt skolinga mirksiukas.gif
4 skyriukų arbatinė "1000 ir viena naktis"

Apie beckerį ir pagalvojau. drinks_cheers.gif

Ši dėžutė kokia įdomi. thumbup.gif Spalvų kontrastai neįprasti ir šiaip, dvelkia rytais raštai, jau viena 'kamasutrinė' pas tave buvo daryta, šita vėlgi šauni, ir panaši, ir kitokia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 30 rugsėjo 2010 - 13:22
aciukas Whatever? kad brukstelejo gera zodeli, apie remelius
niu ir as pasirodysiu biggrin.gif
Lentele ant duru, svarbiai info biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

versus niugis grazu thumbup.gif

Atsakyti
Na, merginos, ir darbuojatės bigsmile.gif Aš tik vos tespėju žiūrėt, akis vartyt ir grožėtis bigsmile.gif
Atsakyti
Inga-Monika, dailūs padėkliukai, tvarkingi tokie.
Versus, prabangi dėžė. Labai tie metaliniai kampukai čiotkai tinka... viskas taip dera...
Aurelija_ma, daili lentelė....

Šiaip čia toks bendras pastebėjimas žiūrint į Aurelijos lentutę. Labai dažnai daiktai, kurie skirti kokiai nors info teikti (laikrodžiai, lentelės ant durų, nuotraukų rėmeliai) būna nuostabūs darbai, labai gražūs, tobuli techniškai ir t.t. Bet labai retai kam šauna į galvą darant darbelį, kad būtų neblogai, jei tas daiktas dar ir savo paskirtį atitiktų. Dažniausiai ant laikrodžių neįmanoma įžiūrėti skaičių arba rodyklių (jie neišsiskiria iš fono arba fono margume iš viso pranyksta), nuotraukų rėmeliai patys tampa pagrindiniu akcentu, jau nuotrauka juose ir nublanksta ar net nesimato, durų lentelėse svarbūs užrašai vos įžiūrimi ir reikia dar jų gerai paieškoti....
Čia tik pastebėjimas iš vartotojo pozicijos. Gražūs daikati yra labai gerai, bet jie turi ir savo funkciją atlikti.
Atsakyti
Sveikos. Esu tyli jusu temukos gerbeja ir stebetoja 4u.gif . Visos jus saunios kurejos, vienoms geriau pavyksta, kitoms blogiau, bet tai nereiskia, kad nesistengiate 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As va tokia dezute padariau, zinoma, klaidu yra, bet is klaidu mokomes (fotografuota telefonu, tad kokybes nelabai ir yra ). Lauksiu pastabu, kritikos mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
visu darbai laaabai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kam nepatinka tas tegu neziuri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 09 29, 09:53)
Sveikos,
prabėgau puslapiukus, labai patiko Jennifer damutė ir burbulai-medaljonai 4u.gif
Pašto dėžutė, sorry, nepamenu niko 4u.gif  irgi  thumbup.gif idėja.

O aš tokias "svajuko drambliones" parodysiu smile.gif Gan populiarus motyvas ir derinys, bet visgi kitaip stengiausi padaryt 4u.gif Nelabai aš moku vaikiškus daryt, nu bet stengiausi smile.gif

labai grazu, romantiska, nuostabus tas konturiukas thumbup.gif

QUOTE(campari* @ 2010 09 29, 11:50)

o cia mano...  blush2.gif
Po truputi pradedam ruostis kaledoms  wub.gif

labai nuotaikingi burbuliukai! pakele upa smile.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2010 09 30, 13:28)

Lentele ant duru, svarbiai info  biggrin.gif

man patiko pati lenteles ideja ir, aisku, atlikimas 4u.gif

QUOTE(grali @ 2010 09 30, 19:08)

As va tokia dezute padariau, zinoma, klaidu yra, bet is klaidu mokomes (fotografuota telefonu, tad kokybes nelabai ir yra ). Lauksiu pastabu, kritikos  mirksiukas.gif ]

man simpatiska dezute visai smile.gif
Atsakyti
Auksine,Kita mama, Kristule666, ačiu 4u.gif

Grali, jokios kritikos, tik pagyrimai-nestandartinė idėja, dvikomponentis nepriekaištingas thumbup.gif Galėtum dar pašėšėliuoti drugelius, kad jie šik tiek iškiltu smile.gif

Versus, puiki dėžutė 4u.gif

Atsakyti