Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Didelėm akim @ 2010 09 15, 14:32)
Kažkaip niekur internete neradau apie jų organizuojamus kursus nėščiosioms. Gal galite duoti nuorodą? Būtų dėkui.. Nes jei skambinti, tai turbut kažkokiu bendruoju telefonu, taip?
Kas kiek laiko kursai organizuojami? Oj kiek daug klausimų... blush2.gif

čia yra aprašymas ir kontaktai

dvi paskaitėlės trečiadieniais 13val. Šiaip jau pasakoja ten mažai, reikia klausinėtis ax.gif
jeigu būna galimybė - nedaug gimdyvių, dar aprodo palatas po visko.
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2010 09 15, 15:38)
čia yra aprašymas ir kontaktai

dvi paskaitėlės trečiadieniais 13val. Šiaip jau pasakoja ten mažai, reikia klausinėtis ax.gif
jeigu būna galimybė - nedaug gimdyvių, dar aprodo palatas po visko.

Ach 4u.gif jusu nuorodelej radau gydytojos pavarde, kuri prieme gimdyma: J.Volochovic . Nuostabi gydytoja, jauna ir profesionali ax.gif
Sentimentai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 15, 14:46)
<...> radau gydytojos pavarde, kuri prieme gimdyma: J.Volochovic . Nuostabi gydytoja, jauna ir profesionali  ax.gif
Sentimentai  4u.gif

drinks_cheers.gif
gaila, kad ji dabar atostogauja ir nepavyks man pas ją gimdyt verysad.gif doh.gif
Atsakyti
As ka tik is kursu RK. Nezinau, nieko ten vertingo nepasake, palatu neparode, nes visos buvo uzimtos, ir sake, kad tos vip seimynines visada buna uzimtos, tai taip truputi ir nuliudino g.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2010 09 15, 16:57)
sake, kad tos vip seimynines visada buna uzimtos, tai taip truputi ir nuliudino g.gif

kai paskutinį kartą gimdžiau, tai kaip tik visos nemokamos buvo užimtos, visam skyriuj buvo laisva tik viena vipinė rolleyes.gif
Atsakyti
Na, bet su parkavimu prie RK, tai doh.gif Jaučiu, kai atvažiuosim gimdyti, dar turėsim pusvalandį vietos ieškotis, kur automobilį pasistatyti verysad.gif g.gif
Mamytės, turiu klausimėlį ax.gif Ten parkavimas mokamas, tai jeigu atvažiuoji gimdyti ryte,vadinasi, susimoki visai dienai į priekį (t.y. apie 40 Lt - neaišku, iš kur tiek "metalo" gauti) ir ramiai sau varai su vyru į gimdyklą, ane? g.gif Bet tai absurdas kažkoks doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2010 09 15, 19:56)
kai paskutinį kartą gimdžiau, tai kaip tik visos nemokamos buvo užimtos, visam skyriuj buvo laisva tik viena vipinė  rolleyes.gif

Hmmm... Tai jeigu tu nenori mokamos palatos, tada tokiu atveju tave guldo į VIP'inę nemokamai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 08:48)
Hmmm... Tai jeigu tu nenori mokamos palatos, tada tokiu atveju tave guldo į VIP'inę nemokamai? unsure.gif

kai atvažiavau gimdyti, priėmime iškart pasakė, kad laisvų nemokamų nėr, tai pasakėm, kad imsim tą vienintelę likusią vip, nes niekur nenorėjau iš RK važiuoti ax.gif Pagimdžius ilgiau palaikė gimdykloj, kol išrašė vieną mamytę ir sutvarkė jos palatą. Taip gavau nemokamą vienvietę.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2010 09 15, 15:57)
As ka tik is kursu RK. Nezinau, nieko ten vertingo nepasake, palatu neparode, nes visos buvo uzimtos, ir sake, kad tos vip seimynines visada buna uzimtos, tai taip truputi ir nuliudino g.gif

aš prieš savaitę buvau, tai tada kaip tik visos trys vip laisvos buvo ir šiaip nemokamų daug laisvų.. gal dabar koks gimdyvių antšlagas užėjo, gal pilnatis g.gif
Papildyta:
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 16, 07:48)
Na, bet su parkavimu prie RK, tai doh.gif Jaučiu, kai atvažiuosim gimdyti, dar turėsim pusvalandį vietos ieškotis, kur automobilį pasistatyti verysad.gif g.gif
Mamytės, turiu klausimėlį ax.gif Ten parkavimas mokamas, tai jeigu atvažiuoji gimdyti ryte,vadinasi, susimoki visai dienai į priekį (t.y. apie 40 Lt - neaišku, iš kur tiek "metalo" gauti) ir ramiai sau varai su vyru į gimdyklą, ane? g.gif Bet tai absurdas kažkoks doh.gif

jeigu bus darbo diena, tai jaučiu mane MB paliks gimdykloj pusvalandžiui, kol mašiną pasistatys prie Sporto rūmų ir atkulniuos..
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2010 09 16, 10:04)
mane MB paliks gimdykloj pusvalandžiui, kol mašiną pasistatys prie Sporto rūmų ir atkulniuos..

jau nebegalima ten statytis mirksiukas.gif Net per radiją skelbė.
Atsakyti
Laba diena,

Bent kai as du kart gimdziau RK, tai viena kart atvaziavom 3 nakties, kita kart 7 ryto, tai ivaziavom i kiema, nes buvo atidarytas slagbaumas.
O kai vyras atvaziavo pasiimt is gimdyklos su vaikiu, tai pasistate rezervuotoj man rodos vietoj ir iskart supakavo , vyras is kart isbego laukan, bet jie ten visai nedraugoviski ir is kart bauda israse.
Atsakyti
Nemokami nesciuju kursai www.nukas.lt paspausk MAMU AKADEMIJA ir uzsirasik i paskaitas.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 09 16, 09:07)
jau nebegalima ten statytis  mirksiukas.gif Net per radiją skelbė.

maniau, kad tik planuoja tą aikštelę panaikinti.. g.gif et, tai reikės tada sukti galvą kur parkuotis g.gif
Atsakyti