Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(gupija @ 2010 09 16, 08:07)
jau nebegalima ten statytis  mirksiukas.gif Net per radiją skelbė.

tai kad dar neuždaryta ta aikštelė mirksiukas.gif šiandien ten buvom palikę mašiną mirksiukas.gif

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 17, 13:04)
O mano viena giminaitė, kai su antru lialium jai nedarė klizmos, pasakė man "išvengiau vieno šlykščiausių nemalonumų" unsure.gif

g.gif nu kad ten nieko visiškai šlykštaus ar baisaus..
Atsakyti
as tai pirmma vaika gimdziau be klizmos ir dabar nrt nrsiruosiu pirkti schmoll.gif man ta klizma baisiau uz pati gimdyma doh.gif
Atsakyti
aš vieną vaiką gimdžiau su klizma, kitą be. tai aš
nieko ten šlykštaus nėra ax.gif Kol pila vandenuką - jokių baisiai nemalonių pojūčių nėra- o nueit į tualetą viską pašalint - na kas dien einam į tualetą gi ax.gif
Atsakyti
As irgi gimdziua su klizma, kazkiap daug maloniau kai zinai kad jokios "nelaimes" neatsitiks kai reiks stumti leliuka thumbup.gif
Papildyta:
Tik klizmos negalima namuose darytis pries vaziuojant i gimdymo namus.

url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]user posted image[/url
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 09 12, 12:14)
sveikos mamos.O kuri yra gymdziusi vaika po CP gal zinot ar buna etveju kai vaika duoda is kart kai perkelia i palata zinoma jei gymdive jauciasi gerai ir gali pasirupint vaiku.

as savo zuiki jau turejau po 30 min. po operacineje palatoje ir paskui visalaik buvo su manim wub.gif
Atsakyti
Ar kas nors buvo prieš gimdymą RK konsultuotis dėl gimdymo taktikos? g.gif
aš gavau siuntimą iš savo gydytojos, būtų įdomu sužinot ar kas nors buvote... kaip viskas vyksta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ata @ 2010 09 20, 13:53)
Ar kas nors buvo prieš gimdymą RK konsultuotis dėl gimdymo taktikos?  g.gif
aš gavau siuntimą iš savo gydytojos, būtų įdomu sužinot ar kas nors buvote... kaip viskas vyksta? ax.gif

Del gimdymo taktikos, as nzn. Bet kazkaip man buvo keista, kai buvau nuvaziavus pasitikrinti, tai RK gydytoja sake, kad butinai jiems reikia siuntimo is poliklinikos, kad nori sioje istaigoje gimdyti ax.gif Kazin kodel jie praso sito siuntimo, kazin kaip kitose gimdymo namuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 09 20, 18:06)
Del gimdymo taktikos, as nzn. Bet kazkaip man buvo keista, kai buvau nuvaziavus pasitikrinti, tai RK gydytoja sake, kad butinai jiems reikia siuntimo is poliklinikos, kad nori sioje istaigoje gimdyti ax.gif Kazin kodel jie praso sito siuntimo, kazin kaip kitose gimdymo namuose g.gif

As visus 9 menesius tikrinausi privacioje klinikoje ir pora savaiciu pries gimdymo data, gydytojas israse siuntima i RK, pirma manes atsiklause kur gimdysiu. Manau cia formalumas, kad nebutum kaip nepriziureta ir pati viena isnesiojusi be gydytojo prieziuros. Neieskok cia problemos, o pasimk ta siuntima 4u.gif

p.s. gal ligonines kokia apskaita veda ar del "lovu"
Atsakyti
Man vis kyla klausimas dėl vyro dalyvavimo gimdyme. Ka reiškia jis turi turėti švarius drabužius? Tai yra jis turi juos maišiuke atsinešti ir persirengti? Ar teisingai supratau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena1 @ 2010 09 20, 20:28)
Man vis kyla klausimas dėl vyro dalyvavimo gimdyme. Ka reiškia jis turi turėti švarius drabužius? Tai yra jis turi juos maišiuke atsinešti ir  persirengti? Ar teisingai supratau?  bigsmile.gif

Tiesiog svarus ir tvarkingi lotuliukas.gif ne is kokio griovio islindes, ar is po masinos remonto lotuliukas.gif
oi tos busimos mamos, pergyvena del visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena1 @ 2010 09 20, 20:28)
Man vis kyla klausimas dėl vyro dalyvavimo gimdyme. Ka reiškia jis turi turėti švarius drabužius? Tai yra jis turi juos maišiuke atsinešti ir  persirengti? Ar teisingai supratau?  bigsmile.gif

Taip maišiuke - atsinešti švarius - parodyt ir persirengti.
Kad būtų ne tie patys su kuriais atvažiavo mašina, kad ir kokie jie be būtų švarūs.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. biggrin.gif
Atsakyti