Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

RK jau lyg persikrauste i naujas patalpas santariskese.

Pamenu, kai gime mazoji jie sake, kad kelsis ten. (Pries du men. buvau RK)

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 11 30, 17:11)
RK jau lyg persikrauste i naujas patalpas santariskese.

Pamenu, kai gime mazoji jie sake, kad kelsis ten. (Pries du men. buvau RK)

kad kazkas lyg rase, kad tik po metu kraustysis g.gif
bet jei persikrauste, tai nerealiai
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2010 11 30, 16:38)
kad kazkas lyg rase, kad tik po metu kraustysis  g.gif
bet jei persikrauste, tai nerealiai

Girdejau sia zinia is moters, kuri RK buvo pries 10 dienu.

Man kaz kaip irgi mazai tiketina, bet idomu kaip yra istikruju..

Bet keista,kad SM tylu apie si persikraustyma...

Atsakyti
As tai gimdziau priesh 20 dienas ir niekas dar nesiruoshe i6 ten i6vaziuoti. Man atrodo kad santari6kese dar eina remontas unsure.gif
Atsakyti
Nuo penktadienio gulejau RK ligoninej, persikraustymo dar nevyksta Santariskese dar remontas eina.Po naujuju kiek zinau persikelti ruosiasi, tik dar nezinia koki menesi.
Atsakyti
Mamos kurios ruosiates gimdit sioje ligoninej ar imsity silta adijaliuka apklot vaika ar pleda?
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 12 03, 12:36)
Mamos kurios ruosiates gimdit sioje ligoninej ar imsity silta adijaliuka apklot vaika ar pleda?

As turejau savo pasiemus. Gal ir igonines duotu, bet savo mielesnis ax.gif O palatoje tikrai nebuvo per karsta schmoll.gif Pries du metus kai gulejau, tai nebuvo net kuo kvepuot, oro truko, o si karta, man net vesoka buvo.
Atsakyti

Patariu pasiimt 4u.gif
Gimdžiau prieš mėnesį, tai nieko nedavė, kai pamatė, kad neturim tai suvystė į dvi palas.
Atsakyti

Paimkit, nes man pries 2 men nieko nedave.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 11 30, 18:00)
Girdejau sia zinia  is moters, kuri RK buvo pries 10 dienu.
Man kaz kaip irgi mazai tiketina, bet idomu kaip yra istikruju..

Bet keista,kad SM tylu apie si persikraustyma...

kraustysis dar negreitai. dabar vyksta dar darbai, be to, dar tik ruošiami dokumentai įrangos pirkimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2010 12 03, 16:41)
kraustysis dar negreitai. dabar vyksta dar darbai, be to, dar tik ruošiami dokumentai įrangos pirkimui  4u.gif

Gali buti, cia jau panasiau... Nors man paciai ten greit tikrai nereiks lankytis... cool.gif
Atsakyti
Sakykit, o ar reikia vyrui kokia pazyma pristatyt apie sveikata jei ruosias dalyvaut gimdyme?..
Atsakyti