Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Idomu turiu naklofeno zvakiu ir galvoju nupirkt Indomet-Ratiopharm nes jie maziau kenksmingi maitinancioms perskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 23, 18:08)
Idomu turiu naklofeno zvakiu ir galvoju nupirkt Indomet-Ratiopharm nes jie maziau kenksmingi maitinancioms perskaiciau.

Na prisipirksit jus tu zvakuciu, kur paskui desit, Gal geriau su gyd. pasitarkit kokios gerenes g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 23, 12:41)
Klausikit.Po gimdimo kiek zinau duoda zvakute nuo skausmo, na man po cp taip buvo.Bet ta vaista nerekomenduoja maitinancioms.Idomu ar yra kokiu kitokiu budu numalsint skausma maitinancioms?

man buvo CP pirmas bet nieko nereikejo pirkti jokiu zvakuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2010 11 24, 12:05)
man buvo CP pirmas bet nieko nereikejo pirkti jokiu zvakuciu smile.gif

Duoda ju nemokamai. O jos vaistinej kainuoja 10 vnt. 6 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 24 lapkričio 2010 - 14:41
Mamos o tos kurioms buvo CP ypac planinis kelinta savaite jus vaziavot i RK?Kur kreipetes jei netaretes?Kokia buvo eiga?gulde i ligonine ar reikejo visus daiktus turet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske83: 24 lapkričio 2010 - 21:40
Dar noriu paklaust.PVZ jei jums buvo numatytas PC ir jus taretes del operacijos, ar buvo atveju kai gyd.iseidavo atostogu.Jis jums pats rekomendavo kazka ar atliko pats(per savo iseigine)?Tiesiog mano gyd.eis atostogu o po poros dienu man reiks daryt planini.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 24, 21:39)
Mamos o tos kurioms buvo CP ypac planinis kelinta savaite jus vaziavot i RK?Kur kreipetes jei netaretes?Kokia buvo eiga?gulde i ligonine ar reikejo visus daiktus turet?

Man abu nestumai baiges CP. Pirmas buvo planinis, tai galejau pasirinkti data. Dave man tris dienas. Pasirinkau. Ir viena diena pries tai reikejo pagulet ligoninej. Kita ryta padare CP. Su niekuom nesitariau. Nuostabus visi gyd. dirba, kam tartis.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 11 25, 11:05)
Man abu nestumai baiges CP. Pirmas buvo planinis, tai galejau pasirinkti data. Dave man tris dienas. Pasirinkau. Ir viena diena pries tai reikejo pagulet ligoninej. Kita ryta padare CP. Su niekuom nesitariau. Nuostabus  visi gyd. dirba, kam tartis.

Paciai?O nuo kelintos savaites?Pas mane vaikas skersas guli, neapsivercia kiek zinau kai vaikas tokioj padeti arba sedi gimdymas savaime prasideda anksciau.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 25, 12:00)
Paciai?O nuo kelintos savaites?Pas mane vaikas skersas guli, neapsivercia kiek zinau kai vaikas tokioj padeti arba sedi gimdymas savaime prasideda anksciau.

Man sedejo istryzai. Gimdymo terminas buvo 11.16. o CP dare 11.22.
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 25, 10:38)
Dar noriu paklaust.PVZ jei jums buvo numatytas PC ir jus taretes del operacijos, ar buvo atveju kai gyd.iseidavo atostogu.Jis jums pats rekomendavo kazka ar atliko pats(per savo iseigine)?Tiesiog mano gyd.eis atostogu o po poros dienu man reiks daryt planini.

Dazniausiai jusu gydytojas(jei negali ir pan...) parenka kita kolega, kuris jus galetu operuoti arba jau ateina pats(priklauso nuo situacijos ir pan..) mirksiukas.gif Nepergyvenkite mirksiukas.gif Visi jie ismanantys savo darba gerai ir CP gali daryti kiek girdejau visi ten dirbantys ir priimantys gimdymus gydytojai 4u.gif sekmes!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 26 lapkričio 2010 - 07:48
aciu au atsakymus
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 11 17, 14:09)
As turejau streptokoka.Per gimdima naturaliai kas 4val.i vena leidziamas penecilina, kai gimsta vaikas jam irgi suleidzia doze sio vaisto.Dazniausiai komplikaciju nepasitaiko.Gulima ligoninei atsizvelgiant i nesciosios bukle ir vaiko.Vidutiniskai jei viskas gerai 3d gali israsyt

blink.gif iš kur jūs tai ištraukėt, kad vaikiukui leidžia vaistus??? g.gif doh.gif
Man leido peniciliną į veną kas 4 val. gimdymo metu 4u.gif Ligoninėje gulėjau, kaip ir įprasta, - 2 dienas 4u.gif
Atsakyti