Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

Ryškūs šaltų spalvų kontrastai proto ribose biggrin.gif Laikytis principo: arba ryškios akys arba lūpos.
Pagrindas - šviesus, beveik baltas su (kaip versti beževyj-ivory?), plonas ir perregimas (tas mano neišverčiamas beževyj t.b. natūralus, su rožiniais, riešutinias atspalviais, jokiu būdu ne geltonais).
Pudra - šviesi beževyj, permatoma, natūrali.
Skaistalai - jokiu būdu negali būti ryškūs, vos vos matomi. Spalvos - mokka, šalta rožinė, apdulkėjusi (?) rožė.
Lūpų dažai - arba labai ryškūs, arba santūrūs, nekrentanyis į akis, bet būtinai švarios , aiškios spalvos. Nuo ledinio atspalvio, ryškaus rožinio iki sodraus vyšninio-raudono, purpurinio ir kraujo raudonumo. Nuo arbūzo minkštimo spalvos, kurio rausvai-violetiniai niuansai suteiks įvaizdžiui kilnumo iki violetinio, persiškos alyvos spalvos. Žodžiu, visų atspalvių šalta rožinė. Lūpų kontūrinis pieštukas dviem tonais tamsesnis už lūpdažius, galima neapvedžioti lūpų kampučių. Žiemos tipui labiausiai tinka ryškios, aiškių kontūrų lūpos.
Šešėliai - dūminiai-rožiniai, dūminiai-pilki, pilkai rudi būtų pagrindiniai, žydros, pilkoms akims akcentas - akvamarinas, safyras, rubinas, izumrud (smaragdas?). Rudoms akcentas - pelkių žalia, violetinė, mėlyna, taupe (kurmio spalva?).
Pvz. mėlyną, tamsiai žalią, violetinę galima derinti su švelniai rožine. Galima eksperimentuoti, bet svarbiausia išlaikyti šviesaus-tamsaus kontrastą.
Akių pieštukas - juodas, mėlynas, violetinis, tamsiai žalias, rudas, galima naudoti su perlamutriniais atspindžiais.
Tušas - juodas, tamsiai rudas, tamsiai žalias, tamsiai mėlynas. Jei lūpdažis neryškus, nebijokite pabrėžti akis.
Antakiai-juodas antracitas, kartaus šokolado spalva.
Papuošalai - sidabras, baltasis auksas, platina.

4u.gif Viskas, atsiprašau už blogą stilių ir kai kurių spalvų pavadinimų nežinojimą.
Atsakyti
QUOTE(kivija @ 2010 09 17, 11:00)
mano galva, čia rankinė labai su pretenzijom, gali greit pabost. Geriau kapsulei vienspalvė smile.gif

Bet raštas klasikinis toks.
Atsakyti
Kaleda, ačiū 4u.gif Beževyj = smėlio=ivory 4u.gif

Gal įsijungs į diskusiją kitos žiemos, kaip jum atrodo siūlymas ryškiai dažyti lūpas? Visur eina tokios rekomendacijos žiemos tipui, o man taip nelimpa ryškios lūpos, mėgstu nude atspalvius..
Atsakyti
kaleda, aciu labai, zinok beveik viskas kas surasyta man tinka bigsmile.gif

dontstop, labai ryskiai nesidazau, bet man lupu blizgis turi turet spalvos, vien bespalviu pasidazius negerai..oda sviesi, lupos saltuoju sezonu pamelusios buna...tas pats su nagais..dengiu sviesiai roziniu prancuzisku laku, kad neatrodytu pamelynave kaip paskenduoles..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 13:33)
Gal įsijungs į diskusiją kitos žiemos, kaip jum atrodo siūlymas ryškiai dažyti lūpas? Visur eina tokios rekomendacijos žiemos tipui, o man taip nelimpa ryškios lūpos, mėgstu nude atspalvius..

Aš ne žiema, bet man atrodo, kad jūs įsitikinate, kad netinka, o prie gero makiažo dar ir kaip tinka smile.gif Ypač tamsioms smile.gif O gal drąsos nėra?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 17, 14:46)
Aš ne žiema, bet man atrodo, kad jūs įsitikinate, kad netinka, o prie gero makiažo dar ir kaip tinka smile.gif Ypač tamsioms smile.gif O gal drąsos nėra?

Tamsios tikrai tinka ziemai biggrin.gif Aisku kai ant "pliko" veido tai gal ir nesiziuri, bet prie pilno makiazo tai turetu but grazu. Pati nepraktikuoju ryskiu, patinka nude ir tamsios.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 09 17, 13:00)
kostiumo ieskau, gal kur uzmatete, Dontstop minejo Zara.
Kas do sijonas, neskite cionainas pazet  4u.gif

hmm, kostiumu neblogu seniau lyg PTA akropoli maciau g.gif tokiu stilingesniu, bet ar ta parduotuve tiksliai taip vadinasi, nepamenu blush2.gif bet as navy butu irgi nepamenu smile.gif

o sijonukas stai toks is Victoriassecred isparduotuves blush2.gif
user posted image

tik nezinau kokiu palaidiniu prie jo prisiderinti, o gal geriau golfukas? uzsisakiau balta toki kiaurarasti, bet nepermatoma (irgi is VS), taip pat juoda megztukeli plonyti, jis kaip palaidine, bet jau juodas tikrai nesiziures ax.gif ir nezinau kokias pekelnes irgi pirkti doh.gif ai zodziu uzsisakiau dar viena sijona, congo green spalva, kazin ka tas congo reiskia? blush2.gif
Papildyta:
kaip manot, ar toks pilksvas golfukas tiks prie sio sijono, nes ir si pasiimti noriu
stai
o megztuka stai toki uzsisakiau, bet juoda, tai jis tikrai netiks manau
stai
bet toki pati golfa balta pasiemiau, tai tas tiks ar per retas? nu zodziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 17 rugsėjo 2010 - 14:25
QUOTE(Umberta @ 2010 09 17, 15:11)
kaip manot, ar toks pilksvas golfukas tiks prie sio sijono, nes ir si pasiimti noriu

Neimčiau - skystokai atrodo unsure.gif Jei gerai supratau, gryna medvilnė - gali ir išsitąsyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 17, 17:09)
Neimčiau - skystokai atrodo unsure.gif Jei gerai supratau, gryna medvilnė - gali ir išsitąsyti unsure.gif

na kiek turiu is VS virsutiniu, tai dar neissitase nei vienas. nesakau, kad stebuklas, bet labai patiko, kad smagiai nesiojasi, malonus ant kuno smile.gif reiks VS temoj paklausti, kaip kokybe, tikrai manau ne viena turi ax.gif tik as klausiau, kaip modelis, ar pritiktu prie sijonuko 4u.gifnes isparduotuvej jo kaina 12$ cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 17 rugsėjo 2010 - 15:21
QUOTE(Umberta @ 2010 09 17, 16:21)
tik as klausiau, kaip modelis, ar pritiktu prie sijonuko  4u.gifnes isparduotuvej jo kaina 12$ cool.gif

sijonas patiko, o šitas golfas per prastas prie jo man atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 17, 17:30)
sijonas patiko, o šitas golfas per prastas prie jo man atrodo unsure.gif

dekui 4u.gif tai va, jauciu tas kitas golfas geriau atrodys, tuo labiau baltas, tai bus bent israiskingiau.. dabar galvoju gal kokiu marskinuku reiktu g.gif turiu vienus baltus be jokiu pribunbasu, sagiu daug turiu, gal ka ir sugalvosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ne temą, bet gal kam aktualu blush2.gif

Tik vieną dieną! Rugsėjo 19 d.
Akcijos taisyklės
1. Akcija vyksta tik VCUP š. m. rugsėjo 19 d.
2. Akcijoje dalyvauja parduotuvės: „ Viva batai", „Sportland", „Batas fashion" , „Walking", „Stiliaus klasika", „A&G ", „Batų sala ", „Batų galerija ", „ Šai avalynė ", „ Winner sportas ", „ Aktyvumo spektras ", „ Mada vaikams ", „ Beppi".
3. Visose išvardintose parduotuvėse bus taikoma 20 procentų nuolaida visai naujos kolekcijos avalynei.
4. Akcijoje nedalyvauja avalynės parduotuvė „Fam club". Parduotuvėje „Fam club" nuolaidos bus taikomos 40 procentų tik keliems atrinktiems modeliams iš naujos kolekcijos.
5. VCUP turi teisę nutraukti akciją ar keisti akcijos taisykles bet kuriuo jos metu.
6. Informacija apie akciją skelbiama interneto svetainėje www.vcup.lt ir telefonu (85) 273 1515.
Atsakyti