QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 08:28)
man patinka pedkelnes, t.y. ju dar neturiu, bet pirksiu, pirkciau bet kokios spalvos, kad tik deretu

pvz toks sijonas, pilkas golfas - pilkos pedkelnes?
arba toks sijonas ir raudonas megztukelis?
toks sijonas ir baltas golfas?
va kame, neisivaizduoju kokiu spalvu jas pirkti, na batai sakykim juodi

nors turiu ir pilkus ir nusiziurejau melynus tamsiai

ir visi 10-11cm aukscio kulnai
piestuko formos neturiu, nes man nepatinka, tiesiog issirinkau toki tarpini varianta

labiausiai megztu A formos su kokio idomiom klostem, bet ne paciam gale, o per visa sijona, dar kokiu dirzeliu

ir kad siektu vos kelius arba ciut zemiau keliu. o sis modelis tiesiog labai patiko, nes pasirode idomesnis, nei paprastas piestuko formos
Papildyta:
beje, kiek sijonu turiu, jie visi tie mano mineti A formos ir jeigu kuris su daugiau pribumbasu, tai prie jo norisi kaip tik kuo neutralesnio ir paprastesnio, t.y. kuo paprastes palaidines, nes tada bent man graziausiai ziurisi

tiek, kad ka turiu, visi vasariniai, tai pedkelniu jokiu nereikdavo

o dabar labai noriu rudeni-ziema sijonu, sukneliu.
Supratau, dabar apie pedkelnes. Ju pasirinkimas priklauso nuo veiklos pobudzio. DARBAN: jeigu nera griezto dress kodo ir pasrinkimas butu pilkas golfas su minetu sijonu, pirkciau juodas su pilku pedkelnes, faktura visiskai nesvarbi, ar tai butu rombai, ar linijos, ar kvadratai. Svarbu deriniui suteikti gyvybingumo, juk jis pakankamai tamsus.
SVARBIAM SUSITIKIMUI: juodos azurines pedkelnes
A LIA PALEPEJIMUI PRIE KAVOS PUODELIO SU DRAUGEMIS: stai cia pedkelnes rinkciausi atsizvelgus i jau turimus aksesuarus. As pasirinkciau tamsiai bordines pedkelnes, nes turiu toki dirza ir skara. Ir siaip juoda-pilka-tamsiai bordine
Dar: tamsiai melyna, ta pati pilka, taciau jau tonas i tona su golfo spalva, kitaip
Drasiam sprendimui pabandyciau priderinti avietines splavos pedkelnes, bet vel gi tureciau pamineti, kad reikia dar vieno tokio pat, identiskos spalvos aksesuaro, kad neatrodyti su ,,gandro" kojomis. Tiek apie PILKA.
Raudonas virsus - raudonos pedkelnes, pakartosiu svarbia taisykle, tonas i tona, jokiu kitokiu atspalviu. Juodos pedkelnes su raudonais rombais, kvadratais ir t.t. Toliau paprastos juodos, ir vel drasiam sprendimui tamsiai zalias+ aksesuarai.
Baltas - aisku juodos bei pilkos pedkelnes, o stai rastuotas su baltu rinkciausi labai atsargiai, nes net idealiu koju savininkes su baltomis pedkelnemis arba juoda+ balta atrodo klaikokai. Drasiam sprendimui - raudonos pedkelnes+ plius raudona rankine.
Ir dar: rasliava yra tik rekomendacinioo pobudzio, Jums visa tai gali buti visiskai nepriimtina.
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 18, 09:00)
Palaikau - grynoji klasika šiaip ar taip yra nuobodoka
Taciau patvari visokiems mados gusiams.