Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(groovy @ 2010 09 17, 14:46)
Aš ne žiema, bet man atrodo, kad jūs įsitikinate, kad netinka, o prie gero makiažo dar ir kaip tinka smile.gif Ypač tamsioms smile.gif O gal drąsos nėra?

Gal biggrin.gif Aš apti sau vulgariai atrodau su ryškiom lūpom ax.gif

Umberta, man atrodo, kad sijono ir golfo derinys pernelyg paprastas. Aplamai, man golfas yra toks rūbas, kuris gerai žiūrisi tik po kažkuo: švarku, kardiganu, liemene, skraiste. O "be nieko" pernelyg paprasta, net jei golfas su raštais unsure.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif sijonas gražus ir tau tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 17, 14:11)
taip pat juoda megztukeli plonyti, jis kaip palaidine, bet jau juodas tikrai nesiziures ax.gif

Kaip tik bus gerai ir juodas, tik ryškesnius aksesuarus ir labai elegantiškai dar net atrodys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 16:01)
Gal  biggrin.gif  Aš apti sau vulgariai atrodau su ryškiom lūpom ax.gif

Umberta, man atrodo, kad sijono ir golfo derinys pernelyg paprastas. Aplamai, man golfas yra toks rūbas, kuris gerai žiūrisi tik po kažkuo: švarku, kardiganu, liemene, skraiste. O "be nieko" pernelyg paprasta, net jei golfas su raštais  unsure.gif  Bet čia tik mano nuomonė  4u.gif sijonas gražus ir tau tiktų  smile.gif

O gal seksualiai? tongue.gif Tik nesinori pripažinti smile.gif

O man golfukai gražu ir vieni, ypač tokie plonyčiai elegantiški smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 17, 17:04)
Kaip tik bus gerai ir juodas, tik ryškesnius aksesuarus ir labai elegantiškai dar net atrodys smile.gif

Man rodos, žiemos tipui kadangi reikai kontrastų, prie to tamsiai mėlyno sijono geriau derinti arba šviesias spalvas, arba ryškias. Iš šviesių Umbertai tiks: balta, šviesiai pilka, visos frosted spalvos:
user posted image

Iš ryškių: raudona, fuksijos, avietinė, vyno, bet ji turbūt nenorės biggrin.gif

Juodą lai palieka prie šviesios apačios g.gif
Prie golfo lai nusiperka kokią liemenę ar kokį tokį daiktą (tik ne pilką):
user posted image
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 09 17, 17:07)

Slidi ta riba tarp seksualumo ir vulgarumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 18:01)
Umberta, man atrodo, kad sijono ir golfo derinys pernelyg paprastas. Aplamai, man golfas yra toks rūbas, kuris gerai žiūrisi tik po kažkuo: švarku, kardiganu, liemene, skraiste. O "be nieko" pernelyg paprasta, net jei golfas su raštais  unsure.gif  Bet čia tik mano nuomonė  4u.gif sijonas gražus ir tau tiktų  smile.gif

o as kaip tik nemegstu sluoksniais rubu, jei golfas, tai jis vienas, bet kazkoks rastuotas ar idomesnis, jei palaidine, tai viena.. tai va ir ieskau, kad kas deretu 4u.gif bet labai labai aciu uz nuomone 4u.gif

QUOTE(groovy @ 2010 09 17, 18:07)
Papildyta:

O man golfukai gražu ir vieni, ypač tokie plonyčiai elegantiški smile.gif

aciuuu 4u.gif va turiu auskaru nemazai, pvz su zaliu akmenuku, su raudonu, tada juos veriuosi, kai visa juoda bunu smile.gif aisku ten ne kokie paaugliniai kabantys blizgalai, tiesio sidabra megtu masyvu toki su akmenais ryskesniais, bet kartu ir elegantiska ax.gif nors megztu ir isvis labai kuklu biggrin.gif

gaila, kad negaliu to kito golfuko parodyt, bet lygiai toks pats kaip megztukas, su rankoviukais paraitytais gale, rastu tokiu pat, tik kad kaklas yra bigsmile.gif turiu toki pat su sagutem per viduri, tarsi atsisegantis, tik irgi ji kaip palaidine nesioju, tai as juos isimylejus esu blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 18:14)
Man rodos, žiemos tipui kadangi reikai kontrastų, prie to tamsiai mėlyno sijono geriau derinti arba šviesias spalvas, arba ryškias.  Iš šviesių Umbertai tiks: balta, šviesiai pilka, visos frosted spalvos:

Iš ryškių: raudona, fuksijos, avietinė, vyno, bet ji turbūt nenorės  biggrin.gif

Prie golfo lai nusiperka kokią liemenę ar kokį tokį daiktą (tik ne pilką):

frosted, tai pastelines? g.gif

gal ir noresiu biggrin.gif tik ne vyno ir avietines, bet raudona taip, arba gal kokia ryskia melyna, kaip tie marskinukai kur imeciau tau 4u.gif

nemegstuuuuuu, tiesiog nesmagiai jauciuosi prisirengus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 17 rugsėjo 2010 - 16:34
QUOTE(Umberta @ 2010 09 17, 17:29)

frosted, tai pastelines? g.gif

gal ir noresiu biggrin.gif tik ne vyno ir avietines, bet raudona taip, arba gal kokia ryskia melyna, kaip tie marskinukai kur imeciau tau 4u.gif

Frosted tai apšerkšnijusios unsure.gif Labai nekoks pažodinis vertimas, bet mačiau, kad toks terminas vartojamas lt straipsniuose. Tai šviesios spalvos tarsi su baltu apnašu unsure.gif Va dar foto, gal bus aiškiau
user posted image
user posted image
user posted image

Mėlyni marškinukai prie mėlyno sijono negerai, jokio kontrasto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 09 17, 17:29)
o as kaip tik nemegstu sluoksniais rubu,
nemegstuuuuuu, tiesiog nesmagiai jauciuosi prisirengus ax.gif

Tada tau reikia kokio įdomesnio megztuko, su raštais g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 18:39)
Frosted tai apšerkšnijusios  unsure.gif Labai nekoks pažodinis vertimas, bet mačiau, kad toks terminas vartojamas lt straipsniuose. Tai šviesios spalvos tarsi su baltu apnašu  unsure.gif Va dar foto, gal bus aiškiau

Mėlyni marškinukai prie mėlyno sijono negerai, jokio kontrasto  4u.gif
Papildyta:

Tada tau reikia kokio įdomesnio megztuko, su raštais  g.gif

supratau 4u.gif

kad maciau nete tokiu deriniu navy su melyna ryskia, tokia sviesoka ax.gif kad rasciau, tai imesciau g.gif

storo megztuko vel nenoresiu, nes bus man per silta, man visada per karsta buna blush2.gif nebent is plonyciu siulu ax.gif

kazin kokios spalvos pedkelnes pirkt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 17 rugsėjo 2010 - 16:42
QUOTE(Umberta @ 2010 09 17, 17:42)

kazin kokios spalvos pedkelnes pirkt? 4u.gif

Čia gal Fuksė labiau patars unsure.gif Gal pagal viršų reikia derint g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 16:14)
Slidi ta riba tarp seksualumo ir vulgarumo  ax.gif

Aha, ryšku tai ryšku, dar atspalvį reikia susirasti smile.gif Va kur šuo pakastas. Su vienu vulgaru, su kitu laaabai gražu. Aišku, ryškias aš labiau prie pilno makiažo rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 17, 17:51)
Čia gal Fuksė labiau patars  unsure.gif  Gal pagal viršų reikia derint  g.gif

Galiu patarti, tik perskaiciau pora puslapiu ir nesupratau prie kokio derinuko reikia? Kazkaip tarp makijazo ir drabuziu pasimeciau. Sijonas apacioje su klostemis, o koks gi virsus? Man patiko golfas thumbup.gif
Beje, jei kam golfas atrodo nereiksmingas drabuzis, aboliuti dauguma stilistu ir dizaineriu ivardina ji, kaip must have baziniame garderobe. Rusu stiliste Evelina Chomcenko rekomenduoja golfa is kasemiro bezines spalvos, uzsienio - juoda. Pritariu 100 proc. labai universalus dalykas.
PVZ:
DARBAN - puikiai tinka prie visu sijonu, kelniu, tiek su svarkais, kardiganais, sarafanais , tiek be ju, tik su bazine apacia.
CASUAL - puikiai tinka prie dzinsu, sijonu su spalvotomis pedkelnemis ir t.t.
KT. PROGAI - man iskart toks deriniukas svieciasi- sijonas piestuko formos, golfas, platus dirzas, rastuotos pedkelnes, aukstakulniai, ufffff, kaip grazu wub.gif , seksualu ir jokio vulgarumo.
Tad tikrai rinkciausi golfa, bet ieskociau su kasemiru. thumbup.gif

P.S. derinuku pvz. idejau is savo patirties, su jais nebutina sutikti, nes savaime aisku, kad yra mamyciu, kurioms nepatinka dirzai, idomesnes pedkelnes, skaros ir t.t.
Ir dar pora minciu, tik jau apie sijona.... ax.gif ar turite sijona piestuko formos? Kodel pasirinkote butent si sijona, prikibsiu prie klosciu ir grisiu prie standarto. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 18 rugsėjo 2010 - 07:18
QUOTE(fuksė @ 2010 09 18, 08:56)
P.S. derinuku pvz. idejau is savo patirties, su jais nebutina sutikti, nes savaime aisku, kad yra mamyciu, kurioms nepatinka dirzai, idomesnes pedkelnes, skaros ir t.t.
Ir dar pora minciu, tik jau apie sijona.... ax.gif ar turite sijona piestuko formos? Kodel pasirinkote butent si sijona, prikibsiu prie klosciu ir grisiu prie standarto.  biggrin.gif

man patinka pedkelnes, t.y. ju dar neturiu, bet pirksiu, pirkciau bet kokios spalvos, kad tik deretu biggrin.gif pvz toks sijonas, pilkas golfas - pilkos pedkelnes? g.gif
arba toks sijonas ir raudonas megztukelis?
toks sijonas ir baltas golfas?

va kame, neisivaizduoju kokiu spalvu jas pirkti, na batai sakykim juodi ax.gif nors turiu ir pilkus ir nusiziurejau melynus tamsiai ax.gif ir visi 10-11cm aukscio kulnai ax.gif

piestuko formos neturiu, nes man nepatinka, tiesiog issirinkau toki tarpini varianta smile.gif labiausiai megztu A formos su kokio idomiom klostem, bet ne paciam gale, o per visa sijona, dar kokiu dirzeliu ax.gif ir kad siektu vos kelius arba ciut zemiau keliu. o sis modelis tiesiog labai patiko, nes pasirode idomesnis, nei paprastas piestuko formos 4u.gif
Papildyta:
beje, kiek sijonu turiu, jie visi tie mano mineti A formos ir jeigu kuris su daugiau pribumbasu, tai prie jo norisi kaip tik kuo neutralesnio ir paprastesnio, t.y. kuo paprastes palaidines, nes tada bent man graziausiai ziurisi ax.gif tiek, kad ka turiu, visi vasariniai, tai pedkelniu jokiu nereikdavo smile.gif o dabar labai noriu rudeni-ziema sijonu, sukneliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 18 rugsėjo 2010 - 07:29
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 08:28)
o sis modelis tiesiog labai patiko, nes pasirode idomesnis, nei paprastas piestuko formos 4u.gif

Palaikau - grynoji klasika šiaip ar taip yra nuobodoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 09 18, 08:28)
man patinka pedkelnes, t.y. ju dar neturiu, bet pirksiu, pirkciau bet kokios spalvos, kad tik deretu biggrin.gif pvz toks sijonas, pilkas golfas - pilkos pedkelnes? g.gif
arba toks sijonas ir raudonas megztukelis?
toks sijonas ir baltas golfas?

va kame, neisivaizduoju kokiu spalvu jas pirkti, na batai sakykim juodi ax.gif nors turiu ir pilkus ir nusiziurejau melynus tamsiai ax.gif ir visi 10-11cm aukscio kulnai ax.gif

piestuko formos neturiu, nes man nepatinka, tiesiog issirinkau toki tarpini varianta smile.gif labiausiai megztu A formos su kokio idomiom klostem, bet ne paciam gale, o per visa sijona, dar kokiu dirzeliu ax.gif ir kad siektu vos kelius arba ciut zemiau keliu. o sis modelis tiesiog labai patiko, nes pasirode idomesnis, nei paprastas piestuko formos 4u.gif
Papildyta:
beje, kiek sijonu turiu, jie visi tie mano mineti A formos ir jeigu kuris su daugiau pribumbasu, tai prie jo norisi kaip tik kuo neutralesnio ir paprastesnio, t.y. kuo paprastes palaidines, nes tada bent man graziausiai ziurisi ax.gif tiek, kad ka turiu, visi vasariniai, tai pedkelniu jokiu nereikdavo smile.gif o dabar labai noriu rudeni-ziema sijonu, sukneliu.

Supratau, dabar apie pedkelnes. Ju pasirinkimas priklauso nuo veiklos pobudzio. DARBAN: jeigu nera griezto dress kodo ir pasrinkimas butu pilkas golfas su minetu sijonu, pirkciau juodas su pilku pedkelnes, faktura visiskai nesvarbi, ar tai butu rombai, ar linijos, ar kvadratai. Svarbu deriniui suteikti gyvybingumo, juk jis pakankamai tamsus.
SVARBIAM SUSITIKIMUI: juodos azurines pedkelnes
A LIA PALEPEJIMUI PRIE KAVOS PUODELIO SU DRAUGEMIS: stai cia pedkelnes rinkciausi atsizvelgus i jau turimus aksesuarus. As pasirinkciau tamsiai bordines pedkelnes, nes turiu toki dirza ir skara. Ir siaip juoda-pilka-tamsiai bordine thumbup.gif
Dar: tamsiai melyna, ta pati pilka, taciau jau tonas i tona su golfo spalva, kitaip schmoll.gif
Drasiam sprendimui pabandyciau priderinti avietines splavos pedkelnes, bet vel gi tureciau pamineti, kad reikia dar vieno tokio pat, identiskos spalvos aksesuaro, kad neatrodyti su ,,gandro" kojomis. Tiek apie PILKA.

Raudonas virsus - raudonos pedkelnes, pakartosiu svarbia taisykle, tonas i tona, jokiu kitokiu atspalviu. Juodos pedkelnes su raudonais rombais, kvadratais ir t.t. Toliau paprastos juodos, ir vel drasiam sprendimui tamsiai zalias+ aksesuarai.

Baltas - aisku juodos bei pilkos pedkelnes, o stai rastuotas su baltu rinkciausi labai atsargiai, nes net idealiu koju savininkes su baltomis pedkelnemis arba juoda+ balta atrodo klaikokai. Drasiam sprendimui - raudonos pedkelnes+ plius raudona rankine.

Ir dar: rasliava yra tik rekomendacinioo pobudzio, Jums visa tai gali buti visiskai nepriimtina.

Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2010 09 18, 09:00)
Palaikau - grynoji klasika šiaip ar taip yra nuobodoka unsure.gif

Taciau patvari visokiems mados gusiams. rolleyes.gif
Atsakyti