Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(agnuske @ 2010 10 05, 13:18)
grynai tokia kaip tas salikas auksciau man patinka 4u.gif  (ir manem kad tinka...)
Papildyta:
o soft tai cia sviesi vasara, o cool- tamsi?

Soft - tai šilta vasara, panaši į rudenį. Cool - šalta vasara, panaši į žiemą. Čia jei labai apibendrintai biggrin.gif

Dar kartą vasaros paletės. Gal rasit patinkantį ir tinkantį raudoną atspalvį smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
super thumbup.gif labai aciu,nes kiek temele skaitineju (perziurejau abi) tai ne kokie pasirinkimai pasirode vasarai. o db jau matau kad yra kas patinka tongue.gif tos pacios apatines nuotraukos wub.gif
jau net i darba uzsinorejau-kad susiformuoti kapsule biggrin.gif nu bet nieko galesiu kapsule susirinkt pamazu.. galvoju nuo tamsiai pilka iki sviesiai pilka, smeline ir ta apatine bordo imti..
tik va mastau jei sijonas tarkim sviesiai pilkas,reiktu ir pilku pedkelniu,juodos netiktu.tada netiktu ir juodi batai.vadinas ir batai ir rankine turi but pilki.o su pilkais batais ne taip lengva man rodos... g.gif
o tamsai pilkos kelnes ir bordo virsus turbut irgi nelabai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 05 spalio 2010 - 13:10
QUOTE(agnuske @ 2010 10 05, 13:09)
tik va mastau jei sijonas tarkim sviesiai pilkas,reiktu ir pilku pedkelniu,juodos netiktu.tada netiktu ir juodi batai.vadinas ir batai ir rankine turi but pilki.o su pilkais batais ne taip lengva man rodos... g.gif

Man atrodo, kad juodos, ypač 100 ar daugiau denų pėdkelnės tiktų, o tada ir batai blush2.gif
O pilka su bordo kodėl gi ne? smile.gif
Atsakyti
reik atsispausdint palete kad turet po ranka pardese bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2010 10 05, 14:14)
Man atrodo, kad juodos, ypač 100 ar daugiau denų pėdkelnės tiktų, o tada ir batai blush2.gif
O pilka su bordo kodėl gi ne? smile.gif

tai vat,turiu viena sviesiai pilka sijona,tai niekaip juodu pedkelniu nepavyksta uzsidet prie jo g.gif uztat nesiojau ji tik vasara-prie kuno spalvos pedkelniu ir sviesiu batu,nes tik 1 sviesius batelius turejau verysad.gif .na o kapsules principas - universalumas kiek suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 05 spalio 2010 - 13:19
Universalumas bazinių drabužių, prie kurių būtų galima bet ką priderinti. Beje, pilkas sijonas su kūno spalvos pėdkelnėmis ir juodais batais irgi tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 10 05, 14:26)
Universalumas bazinių drabužių, prie kurių būtų galima bet ką priderinti. Beje, pilkas sijonas su kūno spalvos pėdkelnėmis ir juodais batais irgi tinka 4u.gif

nu reiks pasipozuot sau kada,pasinagrinet kaip as ten niekaip nepritaikydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 05, 14:09)
super thumbup.gif  labai aciu,nes kiek temele skaitineju (perziurejau abi) tai ne kokie pasirinkimai pasirode vasarai. o db jau matau kad yra kas patinka tongue.gif tos pacios apatines nuotraukos  wub.gif
jau net i darba uzsinorejau-kad susiformuoti kapsule biggrin.gif  nu bet nieko galesiu kapsule susirinkt pamazu.. galvoju nuo tamsiai pilka iki sviesiai pilka, smeline ir ta apatine bordo imti..

Su smėline atsargiai, turi būti tam tikras smėlinis atspalvis 4u.gif
Man rodos, pilkos pėdkelnės tikrai nebūtinos unsure.gif Aš asmeniškai prie visko derinu kūno spalvos, nors gal ir darau stiliaus klaidą biggrin.gif mastau.gif
O jei batai juodi, reikia dar kažko juodo g.gif Ir tai turi būti ne rankinė biggrin.gif Rankinė lai būna spalvota, tarkim bordo spalvos. Ir bordo spalvos diržas/skarelė/karoliai/šalikas/kepurė ax.gif
Pilka su bordo labai gerai dera 4u.gif Pilki batai būtų daug universalesni, negu juodi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 10 05, 14:18)
reik atsispausdint palete kad  turet po ranka pardese  bigsmile.gif
Papildyta:
tai vat,turiu viena sviesiai  pilka sijona,tai niekaip juodu pedkelniu nepavyksta uzsidet prie jo g.gif uztat nesiojau ji tik vasara-prie kuno spalvos pedkelniu ir sviesiu batu,nes tik 1 sviesius batelius turejau verysad.gif .na o kapsules principas - universalumas kiek suprantu g.gif

Atsargiai su spausdinimu, gali išsikraipyti spalvos 4u.gif Reikia super gero printerio ax.gif
Kiekvienam sezonui reikia atskiros kapsulės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 spalio 2010 - 13:56
Su pilku sijonu darydavau spalvų "piramidę": baltas megztukas, pilkas sijonas, juodos pėdkelnės ir juodi ilgaauliai, dar galima juodą švarką, jei tinka smile.gif

Kūno spalvos pėdkelnės šaltuoju metų laiku schmoll.gif Šaltas metų laikas yra visokių kitokių spalvų pėdkelnių laikas, pageidautina, kad pėdkelnės nebūtų permatomos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 05 spalio 2010 - 14:05
kai kur raso (ir pati ne viena modeli maciau), kad batu spalva labiausiai dera, kai vienoda su sijono arba sukneles spalva 4u.gif taigi manyciau pilkas sijonas ir pilki batai graziai ziuretusi, pedkelnes rinkciausi kokias anglies spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 05, 15:08)
kai kur raso (ir pati ne viena modeli maciau), kad batu spalva labiausiai dera, kai vienoda su sijono arba sukneles spalva 4u.gif taigi manyciau pilkas sijonas ir pilki batai graziai ziuretusi, pedkelnes rinkciausi kokias anglies spalvos rolleyes.gif

o kuom jos skiriasi nuo paprastų juodų pėdkelnių? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 05, 16:10)
o kuom jos skiriasi nuo paprastų juodų pėdkelnių? g.gif  blush2.gif

jos ne juodos, o pilksvai juodos. na tarkim isivaizduoju tikra juoda spalva - kaip varnos juodumo, o anglis, tai prigesinta ta juoda, tokia nupilkinta, nezinau kaip paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 05, 15:08)

Prie pilkų batų, kurių atspalvis atitiko sijono atspalvį (kalbu apie šviesią pilką), man geriausiai atrodė baltos pėdkelnės, juodos tai pilkai buvo tiesiog per tamsios. Prie to pačio sijono bandžiau kur kas tamsesnius pilkus batus, bet su jokiom pėdkelnėm niekaip gerai neatrodė. Gražiai atrodė suvbaltom pėdkelnėm ir juodom balerinom, bet jos tokios vos vos pėdą dengiančios, to juodumo labai mažai ant pėdos matosi.
Atsakyti