Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 16:13)
Prie pilkų batų, kurių atspalvis atitiko sijono atspalvį (kalbu apie šviesią pilką), man geriausiai atrodė baltos pėdkelnės, juodos tai pilkai buvo tiesiog per tamsios. Prie to pačio sijono bandžiau kur kas tamsesnius pilkus batus, bet su jokiom pėdkelnėm niekaip gerai neatrodė. Gražiai atrodė suvbaltom pėdkelnėm ir juodom balerinom, bet jos tokios vos vos pėdą dengiančios, to juodumo labai mažai ant pėdos matosi.

gali but, kad ir baltos graziai ziuretusi, bet as asmeniskai niekada su baltom neiseiciau niekur biggrin.gif o man velgi asmeniskai graziausiai pilki batai ir pilkas sijonas, beveik juodos matines pedkelnes ir koks pvz baltas ar netgi bordo golfas/megztinis ir juoda rankine viska turbut suglostytu g.gif
Papildyta:
va imetu pvz, antras modelis is kaires, man netgi labai labai graziai ziurisi, kai (siuo atveju) suknele sviesesne uz pedkelnes, superiskai atrodo smile.gif na ir batai tamsus dera, priderino uz tai sviesia rankine smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 05, 15:20)
gali but, kad ir baltos graziai ziuretusi, bet as asmeniskai niekada su baltom neiseiciau niekur biggrin.gif o man velgi asmeniskai graziausiai pilki batai ir pilkas sijonas, beveik juodos matines pedkelnes ir koks pvz baltas ar netgi bordo golfas/megztinis ir juoda rankine viska turbut suglostytu g.gif

Na aš su tom baltom pėdkelnėm irgi taip ir neišėjau, nes batai visiškai netinkami buvo, nors ir labai tinkamo atspalvio lotuliukas.gif
Su pilkais batai iš tiesų problema, ypač jei šviesių reikia.

O šiaip visada gerai atrodo, kai pėdkelnės ir batai vienos spalvos, lengviau tada derinti. Lengviausias variantas: juodos pėdkelnės, juodi batai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Umberta @ 2010 10 05, 15:27)
va imetu pvz, antras modelis is kaires, man netgi labai labai graziai ziurisi, kai (siuo atveju) suknele sviesesne uz pedkelnes, superiskai atrodo smile.gif na ir batai tamsus dera, priderino uz tai sviesia rankine smile.gif

Nu va kaip telepatiškai puikiai pavyzdėlį apie vienodos spalvos pėdkelnes ir batus pataikei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 05 spalio 2010 - 14:30
QUOTE(Umberta @ 2010 10 05, 15:27)

va imetu pvz, antras modelis is kaires, man netgi labai labai graziai ziurisi, kai (siuo atveju) suknele sviesesne uz pedkelnes, superiskai atrodo smile.gif

aš manau čia viskas taip puikia atrodo, nes tamsiai apačiai (pėdkelnės, batai) atsvara yra toks pat tamsus viršus (paltas)...be palto man kažko trūktų šiame derinyje 4u.gif nu bet iš manęs toks stilistas , kad irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 16:28)
Su pilkais batai iš tiesų problema, ypač jei šviesių reikia.

O šiaip visada gerai atrodo, kai pėdkelnės ir batai vienos spalvos, lengviau tada derinti. Lengviausias variantas: juodos pėdkelnės, juodi batai biggrin.gif

as daugiausia kaip tik turedavau pilku ir melynu batu, kaip ir Donstop sake, juos lengviausia priderinti smile.gif

kas be ko, tada niekuomet neprasausim drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 10 05, 16:30)
aš manau čia viskas taip puikia atrodo, nes tamsiai apačiai (pėdkelnės, batai) atsvara yra toks pat tamsus viršus (paltas)...be palto man kažko trūktų šiame derinyje 4u.gif nu bet iš manęs toks stilistas , kad  irnesakyk.gif

tai vietoj palto galima pasirinkti koki kardigana, liemene, svarkeli 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 16:30)
Nu va kaip telepatiškai puikiai pavyzdėlį apie vienodos spalvos pėdkelnes ir batus pataikei biggrin.gif

bet cia man tiktu ir tokios pat spalvos batai kaip suknele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 15:30)
Lengviausias variantas: juodos pėdkelnės, juodi batai biggrin.gif

O jei visi kiti rūbai ne juodi? Turint omeny, kad juoda spalva labai mažai kam tinka ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 10 05, 15:36)
O jei visi kiti rūbai ne juodi? Turint omeny, kad juoda spalva labai mažai kam tinka  ax.gif  cool.gif

na va,sudetinga.man lengviausia butu visada juodi batai,pedkelnes ir rankine,kitaip-galvos skausmas.bet kaip sitam pavyzdi-reik dar kako juodo-gal svarkelio.bet velgi juoda vasarai netinka,o svarkelis bus prie veido... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 05, 15:40)
na va,sudetinga.man lengviausia butu visada juodi batai,pedkelnes ir rankine,kitaip-galvos skausmas.bet kaip sitam pavyzdi-reik dar kako juodo-gal svarkelio.bet velgi juoda vasarai netinka,o svarkelis bus prie veido... g.gif

O kam taip nuobodžiai blush2.gif Juk tiek daug gražių spalvų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2010 10 05, 15:35)
bet cia man tiktu ir tokios pat spalvos batai kaip suknele blush2.gif

Man asmeniškai tiktų, jei būtų kokios negilios balerinos, o tokio modelio kaip nuotraukoj jau būtų negražu. Nu bet čia mano skonis, į stilistes nepretenduoju biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2010 10 05, 15:36)
O jei visi kiti rūbai ne juodi? Turint omeny, kad juoda spalva labai mažai kam tinka  ax.gif  cool.gif

Nu jei kojos baigiasi ne ties kaklu, tai rodos ir pati sakei, kad apačiai juoda gali būti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 10 05, 15:43)

Nu jei kojos baigiasi ne ties kaklu, tai rodos ir pati sakei, kad apačiai juoda gali būti  rolleyes.gif

Taip, pati taip sakiau. Bet kita vertus, juk negražu juodi batai, juodos pėdkelnės ir visi kiti šviesūs/ryškūs rūbai, nesiderina unsure.gif . Viskas juoda/tamsu nuo galvos iki kojų - nuobodu ir niūru. Jei jau netinka juoda spalva - geriausia jos visai atsikratyti. Priešingu atveju derinti bus tikrai sunku ir nelabai pavyks būtent kapsulės metodas (kur viskas tarpusavy turi derėti ir viskas yra tik kelių spalvų).

Atsakyti
Einu jaučiu pafotografuosiu savo surinktą kapsulę, kiek turiu, kad linksmiau būtų temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 10 05, 15:48)
Einu jaučiu pafotografuosiu savo surinktą kapsulę, kiek turiu, kad linksmiau būtų temoje  biggrin.gif

Laukiu smile.gif
Aš šiandien susirašiau kolkas ant popieriaus, kaip reikės keisti rudeninę kapsulę iki pavasario, ką reiks dasipikrti, ko atsikratyti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš susirašiau apskritai visą reikalingą garderobą (labai paprastą ir kuklų, klasikinį) ir pasižymėjau žalia spalva, ką turiu, o raudona - ko neturiu. labiausiai trūksta aksesuarų blush2.gif Niekada tam neskyriau per daug dėmesio doh.gif
Atsakyti