Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(Odora @ 2010 09 14, 19:15)
as kai negilinau i metu laiku tipus vis tiek zinojau, kad man tik saltos spalvos tinka, bet niekaip nesuprasdavau kodel man netinka ta royal blue tikroji melyna, na man tokio grazumo spalva, o apsirengiu ir tragedija sad.gif dabar aisku kodel nes as vasara, o cia ziemos spalva smile.gif isvis man visos ziemos spalvos labai grazios ryskios grynos ech...
kokia melyna, gal imestum pvz.? siaip, smalsumui patenkinti, nes esu vasara taip pat ax.gif ir man ziauriai tinka ryskesnes, sodresnes ar elektrines sp. melynos, tik ne visi atspalviai. nezinau tu tikslesniu pavad. smile.gif

Atsakyti
akytems paganyti:
http://dressed.ru/?u...ign=adlabsglstr
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 14, 11:00)

Etama
va tarkim tokia suknele apsirengciau, ziureciau ziureciau kas cia ne taip ir nusirengciau smile.gif

o tinka tarkim tokios, jei tamsesnis tonas sios spalvos irgi tinka, cia tokia melsva su pilku turbut skaitytusi
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 rugsėjo 2010 - 06:49
QUOTE(jadzka @ 2010 09 14, 14:05)
Valio smile.gif nu pagaliau išsiaiškinau smile.gif Na kiek matau tos spalvos ir tinka, kurios rekomenduojamos  bigsmile.gif Tai va dabar galėsiu derintis smile.gif tik va varna vakar nusipirkau minkštą mielą golfą juodą doh.gif: Kaži kokie turkio auskarai didesni arba koralo auskarai ar pan. ar pataisytų padėtį? nes skarelės jau nebepriderinsiu jokios prie to golfo...

Gal iš dalies pataisytų, ar kokia liemenė, švarkas ant viršaus 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 09 14, 16:22)
Manau, dėmesį labiau į spalvas reikėtų kreipt, nes patys drabužėliai tai tikrai nuo realybės šiek tiek atitrūkę unsure.gif

Taip, taip 4u.gif
QUOTE(Odora @ 2010 09 14, 19:15)
as kai negilinau i metu laiku tipus vis tiek zinojau, kad man tik saltos spalvos tinka, bet niekaip nesuprasdavau kodel man netinka ta royal blue tikroji melyna, na man tokio grazumo spalva, o apsirengiu ir tragedija sad.gif dabar aisku kodel nes as vasara, o cia ziemos spalva smile.gif isvis man visos ziemos spalvos labai grazios ryskios grynos ech...

Ir kodėl moterys vis pavydi to, ko neturi biggrin.gif Aš žiemos tipo, o man visai nepatinka žiemos spalvos, patinka pavasario doh.gif Beje, ir parduotuvėse sunku rast žiemos spalvas, Royal blue spalvos turėjau tik 1 palaidinę, mielai pirkčiau dar ką nors, bet jau keli metai, kaip nerandu doh.gif

Beje, Fukse, mačiau žurnale, kad navy spalvos švarkas yra naujoje Zaros kolekcijoje, 179 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 09:37)
Gal iš dalies pataisytų, ar kokia liemenė, švarkas ant viršaus  4u.gif

Tai, kad tas golvas toks neplonas... vilnoniukas... Tai liemenė niekaip ant jo doh.gif: teks masyvensius kokius auskatus nešiot prie jo. Nes kai matavausi - buvau su gan dideliais Turkio spalvos auskrais, tai viai gerai atrodė...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 09:37)
Ir kodėl moterys vis pavydi to, ko neturi  biggrin.gif 

ax.gif as savo vasariskus plaukus kazkada daziau tamsiai, tai kai kurias ziemines spalvas prisitaikydavau, net ryskiai oranzine buvo visai nieko, dabar kai naturali plauku spalva tai niekas oranzinio rubo neaprengtu brr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 rugsėjo 2010 - 11:22
QUOTE(Odora @ 2010 09 15, 12:22)
ax.gif as savo vasariskus plaukus kazkada daziau tamsiai, tai kai kurias ziemines spalvas prisitaikydavau, net ryskiai oranzine buvo visai nieko, dabar kai naturali plauku spalva tai niekas oranzinio rubo neaprengtu brr.

Oranžinė - labiausiai netinkanti žiemai spalva ax.gif Labiausiai ji tinka pavasariui, antroj vietoj - rudeniui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai idomi tema 4u.gif
Bandziau nustatyti savo tipa, gavosi lyg ir ruduo (mano plaukai su variniu atspalviu, akys rudos, strazdanos, oda balta, sunkiai idegu ( ne raudonai, o labai sviesus idegis, matomas tik man biggrin.gif ). Bet rudens spalvos man netinka g.gif Gal tuomet galeciau buti tamsi vasara g.gif , nors ju plaukai turi buti i pilkuma g.gif Gal pades man zinoves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 09 15, 12:46)
Sveikos, labai idomi tema 4u.gif
Bandziau nustatyti savo tipa, gavosi lyg ir ruduo (mano plaukai su variniu atspalviu, akys rudos, strazdanos, oda balta, sunkiai idegu ( ne raudonai, o labai sviesus idegis, matomas tik man biggrin.gif ). Bet rudens spalvos man netinka  g.gif Gal tuomet galeciau buti tamsi vasara g.gif , nors ju plaukai turi buti i pilkuma  g.gif  Gal pades man zinoves 4u.gif

Pagal aprašymą panašu, kad šviesus ruduo. Vasaros plaukai gali būti įvairių atspalvių, bet tikrai ne vario. O kokios spalvos jums tinka? Ryškios, blankios, šiltos, šaltos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 13:03)
Pagal aprašymą panašu, kad šviesus ruduo. Vasaros plaukai gali būti įvairių atspalvių, bet tikrai ne vario. O kokios spalvos jums tinka? Ryškios, blankios, šiltos, šaltos?

Ryskiu spalvu nemegstu, nes manau netinka. Nors sako, kad tinka elektrik spalva, bet vistiek renkuosi svelnesni atspalvi. Mano nuomone tinka zydra, smelio, dar tokia tamsi mėlynai-žalia, ar as aiskiai issireiskiau g.gif As ja vadinu juros bangos spalva. Dar tinka prigesinta rozine, tokia pudrine.
Netinka raudona, geltona, zalia, oranzine. Zodziu visos rudenines biggrin.gif
Labai megstu tokias spalvas, kur jus dejot kapsuliu pavyzdzius vasaros tipui (vasarinis variantas)
Gal veliau isimesiu savo nuotrauka, jei rasiu tinkama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 15 rugsėjo 2010 - 12:15
QUOTE(Katrix @ 2010 09 15, 13:14)
Ryskiu spalvu nemegstu, nes manau netinka. Nors sako, kad tinka elektrik spalva, bet vistiek renkuosi svelnesni atspalvi. Mano nuomone tinka zydra, smelio, dar tokia tamsi mėlynai-žalia, ar as aiskiai issireiskiau  g.gif As ja vadinu juros bangos spalva. Dar tinka prigesinta rozine, tokia pudrine.
Netinka raudona, geltona, zalia, oranzine. Zodziu visos rudenines  biggrin.gif
Labai megstu tokias spalvas, kur jus dejot kapsuliu pavyzdzius vasaros tipui (vasarinis variantas)
Gal veliau isimesiu savo nuotrauka, jei rasiu tinkama  4u.gif

Gal įmeskit nuotrauką, nes nieks neaišku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2010 09 15, 13:14)

Netinka raudona,

Truputėlį kartosiuos, bet vistik ax.gif
Yra taip, kad kiekviernaim tipui iš esmės tinka visos spalvos (su keliom išimtim), svarbu tik atrasti savo atspalvį 4u.gif Grubiai:
žiemai - ryškūs ir gryni, šalti atspalviai,
pavasariui - ryškūs ir gryni, šilti atspalviai
vasarai - neryškūs, prislopinti, maišyti atspalviai
rudeniui - sodrūs, maišyti atspalviai.

Prailiustruosiu raudonos spalvos pavyzdžiu. Raudona spalva tinka absoliučiai visoms 4u.gif

grynai raudona - ryškiai žiemai
user posted image

šalta raudona - šaltai žiemai
user posted image

šilta raudona - pavasariui
user posted image

prislopinta raudona - vasarai
user posted image

tamsesnė prislopinta - tamsiai vasarai
user posted image

sodri šilta bordo - rudeniui
user posted image

Tą patį galima padaryti su daugeliu spalvu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 09 15, 07:48)
Etama
va tarkim tokia suknele apsirengciau, ziureciau ziureciau kas cia ne taip ir nusirengciau smile.gif
matai, o man ta tamsesne spalvyte kaip tik labai graziai ziurisi thumbup.gif gal dar prisideda ir tai, kad akys tamsios g.gif
QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 13:30)
šalta raudona - šaltai žiemai
user posted image
va mano raudona! kuria aptarinejom, kad fuksija-ne fuksija. va sitokia spalvyte man labai tinka thumbup.gif
Atsakyti