Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbų kapsulės

QUOTE(dontstop @ 2010 09 15, 20:40)
Aš visgi manau, kad vasara, potipis soft  g.gif
Štai parinkau iš straipsnių pavyzdžių, kaip atrodo toks tipas
user posted image
Skirtumas tame, kad pirmu atveju tarsi išblukusi, išskalbta bendra išvaizda (prašom nesupykt dėl tokių epitetų  4u.gif ), užtat tinka prislopintos, prigesintos, maišytos spalvos. Antru atveju ryški vientisa plaukų spalva reikalauja ryškių, sodrių drabužių spalvų  smile.gif

O jūsiškiai rusvai pilkšvi  4u.gif  Aš tikrai nenoriu kabinėtis prie terminologijos, bet šiuo atveju tai kliūdo nustatyti jums tinkančias spalvas  4u.gif

Supratau dabar 4u.gif Mano plauku spava labai panasi i ta, kuri pirmoj nuotraukoj ax.gif Tikrai nera labai ryski. Manau jus esat teisi vien todel, kad soft summer spalvos man labiausiai tinka ir patinka, o rudens visiskai ne, fiziskai net blogai jauciuosi taip apsirengus. Aciu dar karteli uz paaiskinima 4u.gif
Pradesiu dabar formuoti kapsules, taip pravaliau spinta, kad neturiu ko apsirengt doh.gif
P.S. Dontstop aciuks.gif kad nepatingejot ir suradot pavyzdziu, labai daug vertingos info gavau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katrix: 16 rugsėjo 2010 - 09:40
QUOTE(Katrix @ 2010 09 16, 10:35)
Supratau dabar 4u.gif Mano plauku spava labai panasi i ta, kuri pirmoj nuotraukoj  ax.gif Tikrai nera labai ryski. Manau jus esat teisi vien todel, kad soft summer spalvos man labiausiai tinka ir patinka, o rudens visiskai ne, fiziskai net blogai jauciuosi taip apsirengus. Aciu dar karteli uz paaiskinima  4u.gif
Pradesiu dabar formuoti kapsules, taip pravaliau spinta, kad neturiu ko apsirengt  doh.gif

Smagu, kad išsiaiškinom drinks_cheers.gif
Štai dar kelios paletės:

spalvos kostiumėliams
user posted image

spalvos marškinėliams ir palaidinėms
user posted image

spalvos aksesuarams, akcentams
user posted image

spalvos sportinei aprangai
user posted image

user posted image

Labiausiai tinkančios spalvos: pilka nuo vidutinės iki šviesios, minkšta balta, violetinė, vidutinė mėlyna, avietinė, sodri rožinė, šviesiai mėlyna.
Patartina vengti: labai ryškių elektrik rožinių ir mėlynų atspalvių, ryškių grynų oranžinių ir koralinių, juodos.

Šio tipo gersenybės
Atsakyti
Oj, kiek dar visko daug thumbup.gif Aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, bandau ir aš nusistatyti savo tipą, bet pasimečiau tarp rudens ir vasaros, gal padėsit:

plaukai tamsiai rudi, akys žalios su rudom dėmelėm aplink vyzdį, iš tolo atrodo tamsios, vasarą strazdanų pasirodo, oda šviesi, bet ne blyški, persikinio atspalvio, saulėje stipriai neįdegu, bet gražiai po truputį rustu.

4u.gif
Atsakyti
Dar kapsulės pavyzdys iš ispanų puslapio

user posted image

Straipsnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 rugsėjo 2010 - 12:18
QUOTE(Ilaria @ 2010 09 16, 11:11)
Sveikutės, bandau ir aš nusistatyti savo tipą, bet pasimečiau tarp rudens ir vasaros, gal padėsit:

plaukai tamsiai rudi, akys žalios su rudom dėmelėm aplink vyzdį, iš tolo atrodo tamsios, vasarą strazdanų pasirodo, oda šviesi, bet ne blyški, persikinio atspalvio, saulėje stipriai neįdegu, bet gražiai po truputį rustu.

4u.gif

Ilarija, būtų gerai, kad įdėtumet savo foto, nes iš aprašymo galima labai klaidingai nustatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 16, 12:22)
Ilarija, būtų gerai, kad įdėtumet savo foto, nes iš aprašymo galima labai klaidingai nustatyti  4u.gif

Va:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilaria: 16 rugsėjo 2010 - 12:45
Man tai į vasarą pagal dontstop teorijas g.gif Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 09 16, 14:32)
Man tai į vasarą pagal dontstop teorijas g.gif Ar klystu?

Nesimato unsure.gif Labai tamsi nuotrauka, gali būti ir vasara, ir ruduo..

O spalvos kokios labiau tinka? šiltos ar šaltos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 16, 13:55)
Nesimato  unsure.gif  Labai tamsi nuotrauka, gali būti ir vasara, ir ruduo..

O spalvos kokios labiau tinka? šiltos ar šaltos?

Pagal paletę, tai vasaros labiau tinka. Geriau atrodo pastelinės ir šiltos, visos avietinės, alyvinės. Netinka ryškios (ypatingai makiažui).
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 09 16, 15:02)
Pagal paletę, tai vasaros labiau tinka. Geriau atrodo pastelinės ir šiltos, visos avietinės, alyvinės. Netinka ryškios (ypatingai makiažui).

Šiltos? Vasaros, visų potipių, šaltos spalvos unsure.gif Šiltos ir nerėkiančios spalvos tinka rudeniui. Bet ne pastelinės, o sodrios
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 16, 14:24)
Šiltos? Vasaros, visų potipių, šaltos spalvos  unsure.gif Šiltos ir nerėkiančios spalvos tinka rudeniui. Bet ne pastelinės, o sodrios

O pirmam puslapyje tos visos avietinės, alyvinės, gelsvos, ką šaltos? Man ten daug šiltų atrodo..
Tinka man ir ta žalsva, ir balintos kavos, o sodrios schmoll.gif
Atsakyti