pas mane kita problema. man akys parausta, jei užtepu apatinį blakstienų voką (kaip padūmavusioms akims)

QUOTE(vika8625 @ 2011 05 29, 02:16)
Kaip padaryti akį ne tokią jautrią? niekaip neišmokstu pasivediot akių pieštuku neapsiverkusi

gal paprasciausia tau sitas piestukas alergizuoja

mano vienai pazystamai tokia problema su tusais yra, apsiverkia po 5min, tai jai tik lancome ir clinique tusai tinka

nu tikrai groziu ,grozis,ir kaip taip ismokt graziai pasidazyti
Kaip tik dabar ruosiuosi i vestuves tad noreciau vakarinio tokio makiazo
Siaip moku graziai dazyti savo veiduka,pudra,saistaliukus truputi seseliu graziai blakstienas pasidazau jei reikia ir super graziai leliskai ,bet graziai susiseseliuoti,nelabai gaunasi

Kaip tik dabar ruosiuosi i vestuves tad noreciau vakarinio tokio makiazo

Siaip moku graziai dazyti savo veiduka,pudra,saistaliukus truputi seseliu graziai blakstienas pasidazau jei reikia ir super graziai leliskai ,bet graziai susiseseliuoti,nelabai gaunasi

Nerodo tos foto

QUOTE(Fleur de force @ 2011 05 29, 20:54)
ilgiau palauk, nes sunkiai kazko kol uzkrauna foto

QUOTE(Portishead @ 2011 05 29, 12:34)
kokia lupu spalva grazi, kazin koks lupdaziukas/blizgis bent ka nors panasaus suteiktu ir svarbiausia nesausintu
man butent su lupdaziais problemele - dauguma sausina

apie lupu spalva
kazkaip pamacius iskarto pagalvojau kad panasia spalva suteikia "catrice" moisture 110 spalva,gentle beige.

spalva nera 1:1,bet labai panasi
pats makiazas labai grazus,

QUOTE(rentabili @ 2011 06 02, 09:28)

Man is sios serijos akiu piestukas labai ilgai issilaiko, tik paciam krastelyje isoriniam reikia po kokiu 4-6 val. pataisyti.
Man is sios serijos akiu piestukas labai ilgai issilaiko, tik paciam krastelyje isoriniam reikia po kokiu 4-6 val. pataisyti.
baggio
gal galite tiksliai parasyti piestuko pavadinima,nes jau nusivyliau beeiskodama
baggio
gal galite tiksliai parasyti piestuko pavadinima,nes jau nusivyliau beeiskodama

QUOTE(Portishead @ 2011 05 29, 12:34)
kokia lupu spalva grazi, kazin koks lupdaziukas/blizgis bent ka nors panasaus suteiktu ir svarbiausia nesausintu
man butent su lupdaziais problemele - dauguma sausina

MAC ir NYX firmos turi daug spalvu, bent MAC tikrai kazka turi tokio pat ar labai labai artimo. Bijau dabar del spalvos sumeluot, nes teke kazkada bandyt ir butent del to sviesumo grazinau ji i parduotuve, nes esu baltaode, tai nekaip atrode.