Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

pas mane kita problema. man akys parausta, jei užtepu apatinį blakstienų voką (kaip padūmavusioms akims) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2011 05 29, 02:16)
Kaip padaryti akį ne tokią jautrią? niekaip neišmokstu pasivediot akių pieštuku neapsiverkusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif

gal paprasciausia tau sitas piestukas alergizuoja g.gif
mano vienai pazystamai tokia problema su tusais yra, apsiverkia po 5min, tai jai tik lancome ir clinique tusai tinka 4u.gif
Atsakyti
kokia lupu spalva grazi, kazin koks lupdaziukas/blizgis bent ka nors panasaus suteiktu ir svarbiausia nesausintu ax.gif man butent su lupdaziais problemele - dauguma sausina verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 29 gegužės 2011 - 11:35
wub.gif o jau akys wub.gif kazin kaip taip pasidazyt g.gif
Atsakyti
nu tikrai groziu ,grozis,ir kaip taip ismokt graziai pasidazyti wub.gif
Kaip tik dabar ruosiuosi i vestuves tad noreciau vakarinio tokio makiazo wub.gif
Siaip moku graziai dazyti savo veiduka,pudra,saistaliukus truputi seseliu graziai blakstienas pasidazau jei reikia ir super graziai leliskai ,bet graziai susiseseliuoti,nelabai gaunasi doh.gif
Atsakyti
Nerodo tos foto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 05 29, 20:54)
Nerodo tos foto g.gif

ilgiau palauk, nes sunkiai kazko kol uzkrauna foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 05 10, 22:04)

Kaip grazu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 05 29, 12:34)
kokia lupu spalva grazi, kazin koks lupdaziukas/blizgis bent ka nors panasaus suteiktu ir svarbiausia nesausintu  ax.gif man butent su lupdaziais problemele - dauguma sausina  verysad.gif
user posted image

apie lupu spalva
kazkaip pamacius iskarto pagalvojau kad panasia spalva suteikia "catrice" moisture 110 spalva,gentle beige. g.gif kad ir pigus bet nesisluoksniuoja nesubega, tolygiai tepasi nesausina yra drekinantis.manau verta pabandyti nes ir pigus..negaila jei nepatiktu
spalva nera 1:1,bet labai panasi

pats makiazas labai grazus, wub.gif wub.gif vis ieskau piestuko waterline nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 02 birželio 2011 - 08:31
QUOTE(rentabili @ 2011 06 02, 09:28)
pats makiazas labai grazus, wub.gif  wub.gif  vis ieskau piestuko waterline nerandu verysad.gif

user posted image
Man is sios serijos akiu piestukas labai ilgai issilaiko, tik paciam krastelyje isoriniam reikia po kokiu 4-6 val. pataisyti.
Atsakyti
Man is sios serijos akiu piestukas labai ilgai issilaiko, tik paciam krastelyje isoriniam reikia po kokiu 4-6 val. pataisyti.
baggio

gal galite tiksliai parasyti piestuko pavadinima,nes jau nusivyliau beeiskodama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 02 birželio 2011 - 10:50
QUOTE(Portishead @ 2011 05 29, 12:34)
kokia lupu spalva grazi, kazin koks lupdaziukas/blizgis bent ka nors panasaus suteiktu ir svarbiausia nesausintu  ax.gif man butent su lupdaziais problemele - dauguma sausina  verysad.gif

MAC ir NYX firmos turi daug spalvu, bent MAC tikrai kazka turi tokio pat ar labai labai artimo. Bijau dabar del spalvos sumeluot, nes teke kazkada bandyt ir butent del to sviesumo grazinau ji i parduotuve, nes esu baltaode, tai nekaip atrode.
Atsakyti