Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(Maserati. @ 2011 05 05, 12:08)

Man tai primena šis makiažas gilius '92-94 metus. Moterys tada nešiojo trumpus švarkus su diiideliais petukais, cheminiu rimtai apdirbtus plaukus ir aksomines storas gumytes biggrin.gif Neseniai varčiau seną seną žurnalą tai labai panašiai padažyta moteris reklamavo dior lūpų laką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 05 gegužės 2011 - 17:35
QUOTE(ajaja @ 2011 05 05, 16:40)
na vistik truputi padejai, vistiek nukreipei kuria linkme mazdaug eiti, nes sitiek visokiu kosmetikos produktu, kad man galva sukasi. aciu  4u.gif
dar del tu makiazo baziu (primeriu), cia dar vienas sluoksnis einantis ant veido po drekinancio kremo ir pries maskuokli ir pudra, taip? ar tada drekinancio kremo nebereikia?  blush2.gif
dar vienas dalykas, gal truputi kvailai nuskambes, bet man neramu, kaip veido oda kvepuoja po visais stais sluoksniais, kaip manot ar nekenkia? ar geriau kasdienai kazka lengvesnio (pvz maskuokli ir drekinanti krema su spalva (tinted moisturiser), o jau vakarui kokiam pilnai pudra ir visa kita?

as baze dedu tik tada kai rimta makiaza darausi, todel nemanau kad daug zalos padarysiu wink.gif baze dedama po kremo pries krempudra wink.gif nors jei oda labai riebi, tai kremas nebutina, gali iskart nuo bazes pradet. o kasdien pati naudoju tinted moisturizer vietoj paprasto drekinamojo kremo, efektas labai geras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 05 05, 20:35)
as baze dedu tik tada kai rimta makiaza darausi, todel nemanau kad daug zalos padarysiu wink.gif baze dedama po kremo pries krempudra wink.gif nors jei oda labai riebi, tai kremas nebutina, gali iskart nuo bazes pradet. o kasdien pati naudoju tinted moisturizer vietoj paprasto drekinamojo kremo, efektas labai geras wink.gif

o koki naudoji tinted moisturiser? netgi vietoj drekinancio kremo bigsmile.gif gal oda nera sausa? as turiu irgi Laura mercier tinted moist, siaip labai jis man patinka, kaip ant veido atrodo, bet kadangi mano oda sausa/kombinuota, tai sausesnes vietas pries tai tepu drekinanciu kremu. ir dar pastebejau kad po kurio laiko naudojimo lyg spuogeliu atsiranda, bet dar nesupratau ar cia sutapimas ar cia nuo to tinted moisturiserio unsure.gif

o tau uztenka kasdienai tik tinted moisturiserio? maskuoklio nenaudoji? man, kad sulyginti visa veido spalva reiktu pamaskuoti bent jau isorinius akiu kampucius, nes kazkokios tamsesnes demeles yra sonuose ir taip issidesciusios, kad ne pakelia aki, o daro pavargusia (jei nepamaskavus ju pasitepu panasios spalvos seseliu, atrodo, kad seseliai i sonus zemyn nuvare). ir dar po akim noretusi pamaskuoti ta violetinuma ir kelios melynos venos po akim matosi. reikes pabandyti kasdieniniam vaizdui susirasti tinkama maskuokli ir tada tinted moisturiseri.
Atsakyti
mano oda su isryskejusiais kapiliarais ir sausoka, bet man tikrai uztenka ji naudoti vietoj kremo (ir net pacio produkto laaabai mazai reikia) wink.gif pas mane Nivea toninis kremukas, siaip ir ant tubeles parasyta kad naudot vietoj kremo. jis daug nemaskuoja, bet dienai nemegstu tinkuoto veido biggrin.gif ypac blogas makiazo pavyzdys yra airiukes biggrin.gif
siaip kad poros nesikimstu, reikia veida gerai nuvalyti vakare, as pvz pieneli naudoju 2 kartus, pirmakart purva ir makiazo likucius, antra karta pacia oda wink.gif maskuoklio irgi kasdien nenaudoju, nors pas mane irgi vokai like mesti seseli ant isorinio kampo, kraujagysles ant vieno voko taip pat ryskios biggrin.gif jei visgi nori naudot maskuokli, tai susirask toki, kur buna tepamas kaip lupu blizgesys, nes jie neriebus ir nesusimes i rauksleles wink.gif gali net naudot su sviesa atspindinciom dalelem.as naudoju is firmos 17 is Boots, jis lengvas ir matinis, bet nzn ar man jis patinka o kitu nebandziau.
Atsakyti
esu dekinga uz patarimus ir paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti
i sveikatele, kad tik macytu tsakant biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, labai norėčiau patarimo kaip naudoti tokius kreminius šešėlius? Esu nevykus šia tema ir nežinau kaip gaut gražų rezultatą.. Gal pirma pasidažyti sausais šešėliais, o paskui tepti tik patį voką? blush2.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 10, 21:04)

labai grazu wub.gif toki veiduka tik i zurnala.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 12, 09:51)

grazus sitas labai wub.gif
kazin cia tik virsuj pravedima naudojo g.gif ar dar kokie seseliai ar kas apacioj deta gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 12 gegužės 2011 - 12:04