Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

sveikutes mergaites ,man reikia jusu patarimo.Niekaip negaliu susitvarkyti su viena problema.pirmiausia kai darausi makiaza edu veido krema,kai dedu jau krem pudra lyg ir nieko,bet po keliu minuviu pamatau kad veido oda palei nosi jau pleiskanota buna,na nieko negaliu padaryti ir krema keiciau,kita pufra pirkau nesuprantu.Gal kas pades?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2010 11 07, 15:31)
sveikutes mergaites ,man reikia jusu patarimo.Niekaip negaliu susitvarkyti su viena problema.pirmiausia kai darausi  makiaza edu veido krema,kai dedu jau krem pudra lyg ir nieko,bet po keliu minuviu pamatau kad veido oda palei nosi jau pleiskanota buna,na nieko negaliu padaryti ir krema keiciau,kita pufra pirkau nesuprantu.Gal kas pades?

Tai papraščiausiai trūksta drėgmės, ir čia labiau nei kremas padės kaukės, serumai ir panašiai. Be to , ir kremines pudras reikia rinktis išskirtinai tik tinkančias sausai odai, taip pat bent jau tuo momonetu pvz. man labai padeda makiažo bazė, skirta sausai odai, tepama prieš kreminę pudrą. Bet tai yra tik momentinis pataisymas, o pagrindas būtų atstatyti drėgmę 4u.gif Dar vandens reikia daug gerti.
Atsakyti
va va esu kaip kupranugaris,isgeriu tam laikui ir daugaiu nereikia, biggrin.gif labai mzai geriu vandens,man jo nereikia,verciu save iki pykinimo.
Atsakyti
Va dabar jau man paciai iskilo kls.. visada galvojau,kad paakiu maskuoklis turi but kelis tonus sviesesnis uz oda.. bet va sitam video mergaite (visaziste) sako priesingai.. kad kaip tik turi but tamsesnis.. g.gif nes sviesesnis tik gali paryskint voku maiselius, patamsejimus ir t.t g.gif tai kaip is tikro? 4u.gif
http://www.youtube.c...u/6/LNf0UmtxIoQ
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 11 07, 18:53)
Va dabar jau man paciai iskilo kls.. visada galvojau,kad paakiu maskuoklis turi but kelis tonus sviesesnis uz oda.. bet va sitam video mergaite (visaziste) sako priesingai.. kad kaip tik turi but tamsesnis..  g.gif nes sviesesnis tik gali paryskint voku maiselius, patamsejimus ir t.t g.gif tai kaip is tikro? 4u.gif
http://www.youtube.c...u/6/LNf0UmtxIoQ

Čia truputį apie maskavimą iš vienos knygos:
Norint paslėpti tamsius ratilus, maskuojamosios priemonės atspalvis turėtų būti toks pat kaip pagrindo, arba vienu-dviem atspalviais šviesesnis. Jei naudojatės maskuojamąja priemone, kurios atspalvis toks pat kaip pagrindo atspalvis, galite ją tepti ir prieš pagrindą, ir ant jo. Tačiau jei naudojate šviesesnę maskuojamąja priemonę, geriau ją naudoti pirmą.

Ten paskui toliau rašo:
Labai tamsiems ratilams po akimis paslėpti reikia intensyvesnės maskuojamosios priemonės. Naudokite vienu-dviem lygiais šviesesnį nei pagrindas atspalvį ir tepkite jį pirmiausia. Viršum jo užtepusios pagrindo lengvai patapnokite. Nereikia nutrinti tai, ką pirmiausia užtepėte. Geltonos maskuojamosios priemonės - puikus būdas slėpti juodus ratilus ant dramblio kaulo ir smėlio spalvos odos. Auksiniai oranžinės spalvos maskuojamosios priemonės gerai veikia juodmedžio ir bronzinę odas.

Tai tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 11 07, 22:00)
Čia truputį apie maskavimą iš vienos knygos:
Norint paslėpti tamsius ratilus, maskuojamosios priemonės atspalvis turėtų būti toks pat kaip pagrindo, arba vienu-dviem atspalviais šviesesnis. Jei naudojatės maskuojamąja priemone, kurios atspalvis toks pat kaip pagrindo atspalvis, galite ją tepti ir prieš pagrindą, ir ant jo. Tačiau jei naudojate šviesesnę maskuojamąja priemonę, geriau ją naudoti pirmą.

Ten paskui toliau rašo:
Labai tamsiems ratilams po akimis paslėpti reikia intensyvesnės maskuojamosios priemonės. Naudokite vienu-dviem lygiais šviesesnį nei pagrindas atspalvį ir tepkite jį pirmiausia. Viršum jo užtepusios pagrindo lengvai patapnokite. Nereikia nutrinti tai, ką pirmiausia užtepėte. Geltonos maskuojamosios priemonės - puikus būdas slėpti juodus ratilus ant dramblio kaulo ir smėlio spalvos odos. Auksiniai oranžinės spalvos maskuojamosios priemonės gerai veikia juodmedžio ir bronzinę odas.

Tai tiek  biggrin.gif

drinks_cheers.gif nu man sitas budas pasitvirtino, turiu nusipirkus per saviesu maskuokli, parduotuvej atrode lyg nieko o kai parsinesiau ziuriu per sviesus, tai as naudoju pries krempudra pamaskuoju ka reikia ir siektiek palaukiu minute kad jis susistovetu ir tada dedu krempudra, tai galinis variantas atrodo thumbup.gif , nes jai naudoju ant krempudros, kad ir kita maskuokli, netaip atrodo gale oda, kazkaip pirminis variantas patiko man labiau 4u.gif
o sakykit kaip naudot reikia tokio tipo maskuoklius
user posted image
nes kazkur youtube esu macius, kad reikia pirma uztept ir siek tiek palaukt , kad susistovetu jis ir poto itapsnot i oda, ar kaip?
nes man kazkaip jie pasirode, kad netaip gerai uzmaskuoja nei kito tipo maskuokliai, ar as nemoku jo naudot g.gif
Atsakyti
jei jau prakalbot apie maskuoklius negaliu neisikisti ir as blush2.gif dabar kaip tik ieskau nusipirkti, nes daug kur skaiciau, kad tai turi buti vienas is butiniausiu dalyku kosmetinej. anksciau niekad nenaudojau tai nuejau i parduotuve isbandyti ir labai nusivyliau. konsultantes paaiskino kas ir kaip, uztepe. patamsejimus po akim visiskai paslepe, bet ziauriai isryskino linijas/rauksleles. nu subego i jas ir tiek. bandysiu ir toliau ieskoti, galvoju gal ten tekstura netiko ar kas. bet bandziau dvieju geru firmu (Clinique ir Bobbi Brown), tai nelabai kazkaip tikiu, kad rasiu toki, kuris pasleps ir paraudima, ir tas linijas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 01:36)
jei jau prakalbot apie maskuoklius negaliu neisikisti ir as  blush2.gif  dabar kaip tik ieskau nusipirkti, nes daug kur skaiciau, kad tai turi buti vienas is butiniausiu dalyku kosmetinej. anksciau niekad nenaudojau tai nuejau i parduotuve isbandyti ir labai nusivyliau. konsultantes paaiskino kas ir kaip, uztepe. patamsejimus po akim visiskai paslepe, bet ziauriai isryskino linijas/rauksleles. nu subego i jas ir tiek. bandysiu ir toliau ieskoti, galvoju gal ten tekstura netiko ar kas. bet bandziau dvieju geru firmu (Clinique ir Bobbi Brown), tai nelabai kazkaip tikiu, kad rasiu toki, kuris pasleps ir paraudima, ir tas linijas  unsure.gif

as manau, kad jum paprasciausia tekstura gal netiko g.gif , del clinique nesu bandzius, bet BB tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 10:58)
as manau, kad jum paprasciausia tekstura gal netiko  g.gif , del clinique nesu bandzius, bet BB tai  thumbup.gif

dabar su bendradarbe kalbejau, tai sake ji net netepa to concealerio iskart po akim (po apatinem blakstienom), o tik palei vidinius akiu kampucius (kur netoli nosies), o po to uzdeda pudros, sulygina spalva ir jai gerai buna. o man tos konsultantes sake po akim jokiu budu pudros negalima, ten oda gi plonesne, jautresne, todel netinka pudra. nors gal jos taip primokintos, kad parduotu ta produkta. nes as apie concealerius pirma karta suzinojau gal pries 7 metus. tai anksciau be ju issiversdavo moterys? zodziu pasimeciau biski. nu bet ieskosiu/bandysiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 13:22)
dabar su bendradarbe kalbejau, tai sake ji net netepa to concealerio iskart po akim (po apatinem blakstienom), o tik palei vidinius akiu kampucius (kur netoli nosies), o po to uzdeda pudros, sulygina spalva ir jai gerai buna. o man tos konsultantes sake po akim jokiu budu pudros negalima, ten oda gi plonesne, jautresne, todel netinka pudra. nors gal jos taip primokintos, kad parduotu ta produkta. nes as apie concealerius pirma karta suzinojau gal pries 7 metus. tai anksciau be ju issiversdavo moterys? zodziu pasimeciau biski. nu bet ieskosiu/bandysiu toliau.

al jusu drauge neturi tamsiu paakiu ir del to jai uztenka tokio maskavimo 4u.gif
as tai visad maskuoju paakius, kazkaip man makijazas kitaip ziuris 4u.gif
o jum ce airihjoj ar lt daze konsultante?
jai airijoj tai abejoju ar joms dar reikia siulineti vien del to, kad parduotu, nes manau airijoj kaip ir londone pirkeju tikrai netruksta visokiausiai kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 13:22)

as BB irgi naudoju po visa akim gelsvos spalvos concealer + pudra (Bobbi Brown Foundation & Concealer).
user posted image
Pries tai tepu dar toki pagrinda rausvos spalvos (nerandu tik kaip vadinasi). concealer ir pudros zinoma minimaliai reikia, nes kitaip atrodo kad daug rauksleliu po akimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsimas2002: 08 lapkričio 2010 - 13:29
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 11:35)
al jusu drauge neturi tamsiu paakiu ir del to jai uztenka tokio maskavimo  4u.gif
as tai visad maskuoju paakius, kazkaip man makijazas kitaip ziuris  4u.gif
o jum ce airihjoj ar lt daze konsultante?
jai airijoj tai abejoju ar joms dar reikia siulineti vien del to, kad parduotu, nes manau airijoj kaip ir londone pirkeju tikrai netruksta visokiausiai kosmetikai  4u.gif

o koki jus naudojat concealeri/maskuotoja? ir ka dar tepat ant paakiu, kad normaliai gautusi?
taip man cia dubline parduotuvej konsultantes tepe, bet sakau visai belekaip gavosi. spalva susilygino su veido, bet is arti paziurejus ziaurios tos rauksleles. nu ju ir yra pas mane paakiuose, bet be concelaerio labai neryskiai matos.
Clinique konsultante sake, kad labai svarbu gerai sudrekinti pries concealeri. Jinet tepe concealeri ir truputi drekinancio kremo kartu, bet vistiek tas pats. tada ji pasiule kuri laika panaudoti anti-raukslini krema, o man 32 metai, tai baisus tas zodis anti-raukslinis kremas doh.gif nelabai susigaudau ka ten kokie ingridientai kremuose daro, tai bijau, kad panaudojus koki stipresni oda nepriprastu... zodziu nezinau. o be to vistiek jaunyn oda neina, vistiek atsiras rauksleliu, tai noretusi rasti tinkama produkta vistiek, kad neisryskintu ju...
beje manau siaip ar taip konsultantes vistiek yra suinteresuotos parduoti produkta, juk cia ju darbas.

QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 08, 12:28)
as BB irgi naudoju po visa akim gelsvos spalvos concealer + pudra (Bobbi Brown Foundation & Concealer).
Pries tai tepu dar toki pagrinda rausvos spalvos (nerandu tik kaip vadinasi). concealer ir pudros zinoma minimaliai reikia, nes kitaip atrodo kad daug rauksleliu po akimis.

va man sita concealeri/maskuokli BB konsultante ir pabande. o pries tai uztepe korektoriu (cia turbut tas zodiz, kurio negalejot rasti). mazdaug paaiskino, kad jei paakiai rausvi/violetiniai, tai geltonas concealeris nenuims tos spalvos, reikia naudoti rausva/oranzini maskuokli, o po to gelsva concealeri, kad sutaptu su pudros spalva. o uztvirtinti ta biria pudryte, kur po apacia. tik uztepus dar visai nieko atrode, bet po valandos vaiksciojimo isryskejo linijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 08 lapkričio 2010 - 14:03