Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 14:58)
o koki jus naudojat concealeri/maskuotoja? ir ka dar tepat ant paakiu, kad normaliai gautusi?
taip man cia dubline parduotuvej konsultantes tepe,  bet sakau visai belekaip gavosi. spalva susilygino su veido, bet is arti paziurejus ziaurios tos rauksleles. nu ju ir yra pas mane paakiuose, bet be concelaerio labai neryskiai matos.
Clinique konsultante sake, kad labai svarbu gerai sudrekinti pries concealeri. Jinet  tepe concealeri ir truputi drekinancio kremo kartu, bet vistiek tas pats. tada ji pasiule kuri laika panaudoti anti-raukslini krema, o man 32 metai, tai baisus tas zodis anti-raukslinis kremas  doh.gif  nelabai susigaudau ka ten kokie ingridientai kremuose daro, tai bijau, kad panaudojus koki stipresni oda nepriprastu... zodziu nezinau. o be to vistiek jaunyn oda neina, vistiek atsiras rauksleliu, tai noretusi rasti tinkama produkta vistiek, kad neisryskintu ju...
beje manau siaip ar taip konsultantes vistiek yra suinteresuotos parduoti produkta, juk cia ju darbas. 
va man sita concealeri/maskuokli BB konsultante ir pabande. o pries tai uztepe korektoriu (cia turbut tas zodiz, kurio negalejot rasti). mazdaug paaiskino, kad jei paakiai rausvi/violetiniai, tai geltonas concealeris nenuims tos spalvos, reikia naudoti rausva/oranzini maskuokli, o po to gelsva concealeri, kad sutaptu su pudros spalva. o uztvirtinti ta biria pudryte, kur po apacia. tik uztepus dar visai nieko atrode, bet po valandos vaiksciojimo isryskejo linijos  doh.gif

nu kuri as dabar naudoju tai nesu visiskai patenkinta, bet galiu pasakyt, kad pries tai naudojau laura mercie maskuokli tai jis idealus man thumbup.gif , o kad sudrekint reik tai tiesa.o as tai turejau be pudrytes ta BB maskuokli tai buvo thumbup.gif , gal del tos pudrytes jum taip gavos su raukslem g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ieskau visazistes fotosesijai vilniuje, si sestadieni 12h. Fotosesija vyktu portfolio kurimui, tiek modeliams, tiek fotografui, tik visazistui. Ar atsirastu norinciu? Jeigu taip atsiuskite prasau man el.l. bent su vienu darbeliu savo arba bent jau su aprasymu kazkokiu i diana.zak@gmail.com

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 13:13)
nu kuri as dabar  naudoju tai nesu visiskai patenkinta, bet galiu pasakyt, kad pries tai naudojau laura mercie maskuokli tai jis idealus man  thumbup.gif , o kad sudrekint reik tai tiesa.o as tai turejau be pudrytes ta BB maskuokli tai buvo  thumbup.gif , gal del tos pudrytes jum taip gavos su raukslem  g.gif

aha, as i Laura Mercier irgi dairausi, si karta isbandziau tinted moisturiser, tai labai patiko, manau pirksiu. tai kaip tik reikes ir maskuokli isbandyti.
o del pudros, tai as kiek girdejau ant maskuoklio reikia uzdeti birios, nu kad "uztvirtinti", ar as cia sapnuoju? jus tik maskuokli dedat ir viskas? ar dar ant virsaus paprastos veido pudros uztepat? dar pastebejau, kad vienur maskuokli deda pirmiausia, o po to makiazo pagrinda/pudra. o kai kur pirma makiazo pagrinda, po to maskuokli. o kaip jus? nuo ko cia priklauso? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 14:58)

va man sita concealeri/maskuokli BB konsultante ir pabande. o pries tai uztepe korektoriu (cia turbut tas zodiz, kurio negalejot rasti). mazdaug paaiskino, kad jei paakiai rausvi/violetiniai, tai geltonas concealeris nenuims tos spalvos, reikia naudoti rausva/oranzini maskuokli, o po to gelsva concealeri, kad sutaptu su pudros spalva. o uztvirtinti ta biria pudryte, kur po apacia. tik uztepus dar visai nieko atrode, bet po valandos vaiksciojimo isryskejo linijos  doh.gif

jo, kaip tik taip man tepe. Dabar visa laika naudojuos sitais dviem. Per diena susirenka man bet kokia kosmetika i rauksleles po akimis, todel naudoju tik vakarais ir tikrai nesendina thumbup.gif Bet turbut cia nuo amziaus ir paakiu odos viskas priklauso kam kas tinka...
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 17:44)
aha, as i Laura Mercier irgi dairausi, si karta isbandziau tinted moisturiser, tai labai patiko, manau pirksiu. tai kaip tik reikes ir maskuokli isbandyti.
o del pudros, tai as kiek girdejau ant maskuoklio reikia uzdeti birios, nu kad "uztvirtinti", ar as cia sapnuoju? jus tik maskuokli dedat ir viskas? ar dar ant virsaus paprastos veido pudros uztepat? dar pastebejau, kad vienur maskuokli deda pirmiausia, o po to makiazo pagrinda/pudra. o kai  kur pirma makiazo pagrinda, po to maskuokli. o kaip jus? nuo ko cia priklauso? unsure.gif

ce as turejau omeny butent BB ta su pudryte 4u.gif
as seip dedu pagrinda-maskuokli-biria pudra ant viso veiduko, bet va turiu cover fx maskuokli tai man jis geriau naudojas pries pagrinda, bet gal delto, kad per sviesu ciut turiu g.gif
bet kai damusiu visus maskuoklius turimus imsiu vel laura mercier thumbup.gif
tai lauksiu atsiliepimu jai isbandysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 08, 16:01)
ce as turejau omeny butent BB ta su pudryte  4u.gif
as seip dedu pagrinda-maskuokli-biria pudra ant viso veiduko, bet va turiu cover fx maskuokli tai man jis geriau naudojas pries pagrinda, bet gal delto, kad per sviesu ciut turiu  g.gif
bet kai damusiu visus maskuoklius turimus imsiu vel laura mercier  thumbup.gif
tai lauksiu atsiliepimu jai isbandysit  4u.gif

gal ateinanti ar dar kita savaitgali vel nuleksiu i dublina (cia Laura Mercier tik vienoj pardej prekiauja), tai isbandysiu smile.gif kazkaip nelabai optimistiskai nusiteikus, bet jus neimkit i galva mano komentaru, matot kitom ir BB maskuoklis idealus, o man netiko. as tikiu, kad ir Clinique gera firma (man makiazo pagrindas labai patinka, kaip ant odos guli), bet va su maskuokliu ziauriai gavos...
Dar nueisiu i Dior ir tenai isbandysiu. Gal dar veliau reikes MAC pasiziureti. o gal tikrai man paakiu oda reikia stangrinti g.gif ar yra cia 30+ metu merginu, kokius kremukus paakiam naudojat??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 08, 21:39)
gal ateinanti ar dar kita savaitgali vel nuleksiu i dublina (cia Laura Mercier tik vienoj pardej prekiauja), tai isbandysiu smile.gif kazkaip nelabai optimistiskai nusiteikus, bet jus neimkit i galva mano komentaru, matot kitom ir BB maskuoklis idealus, o man netiko. as tikiu, kad ir Clinique gera firma (man makiazo pagrindas labai patinka, kaip ant odos guli), bet va su maskuokliu ziauriai gavos...
Dar nueisiu i Dior ir tenai isbandysiu. Gal dar veliau reikes MAC pasiziureti. o gal tikrai man paakiu oda reikia stangrinti  g.gif  ar yra cia 30+ metu merginu, kokius kremukus paakiam naudojat??

nu man 30+ (34), perku viska, kas nauja atsiranda paakiam - sarasas butu ilgas, bet per trejus metus jokio rezultato nemaciau...
Atsakyti
Kelias dienas bandžiau internete rasti patarimus kaip išsirinkti tinkamo atspalvio lūpdažį ir nieko doro nerandu verysad.gif Radau tik tiek, kad blyškiaodėms reikia rinktis 'šaltus' atspalvius: pvz. rožinę, avietinę ir pan. Ir dar bėda, kad mano dantys nėra porcelianiniai, natūralus atspalvis - gelsvas ir nesiruošiu kol kas dirbtinai balinti. Labai bijau spalvų, dėl kurių mano dantys atrodytų geltonesni nei išties yra doh.gif , o va kokių lūpdažių vengti - neišmanau...Šiandien susiginčijom su kolege, nes aš galvoju, kad man reiktų vengti visų į rudumą, su oranžiniu atsplaviu lūpdažių, o ji tvirtino priešingai, kad tokias ir reik rinktis g.gif Gal kas esat užmatę inf-jos būtent apie lūpdažių spalvas? ax.gif
Ir ar labai būtų kvaila rinktis šviesesnį nei lūpdažis kontūrinį pieštuką? Nes nepatinka 'įrėmintų' lūpų efektas blush2.gif
Atsakyti
na nežinau ar tiksliai atsiminsiu ... jei nusikalbėsiu, tai manau mergaitės pataisys mirksiukas.gif
esu girdėjusi kad geltonus dantukus paryškina tokie šviesiai alyviniai perlamutriniai lupdažiukai.. nes šviesus perlamutras jau ir taip yra kaip akcentas, kad reikia atkreipti dėmesį.. o tos violetinės spalvos, jos yra šaltos (nes turi savyje mėlynos spalvos pigmento)... na vienu žodžiu, gudriai paaiškinti nemoku, bet tiesiog šios kontrastisn gos, skirtingo šiltumo spalvos kartu paryškina viena kitą...
šiaip geriausiai tau butų susirasti kokią mergaitę, kuri turi daug lupdažiukų mėginėlių ir tiesiog išsibandyti viską (dažniausiai tuos mėginėlius turi mergaitės platinančios kosmetiką).. ir drąsiai eksperimentuodama, tikrai surasi spalvas kurios tau tinka... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 11 11, 21:30)
Šiandien susiginčijom su kolege, nes aš galvoju, kad man reiktų vengti visų į rudumą, su oranžiniu atsplaviu lūpdažių, o ji tvirtino priešingai, kad tokias ir reik rinktis g.gif
Info nezinau, bet is patirties, oranziniai ir alyvines sp. lupdaziai tikrai isryskina dantu geltoni schmoll.gif
QUOTE(Senti @ 2010 11 11, 22:06)
na nežinau ar tiksliai atsiminsiu ... jei nusikalbėsiu, tai manau mergaitės pataisys mirksiukas.gif
esu girdėjusi kad geltonus dantukus paryškina tokie šviesiai alyviniai perlamutriniai lupdažiukai..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na gal nelabai pagelbes, bet gal kam pades. Cia irgi is knygos nurasysiu kaip tinkamai pasirinkti lupdazi pagal odos spalva.
Sviesi oda: rozinis blizgus, sviesaus persiko, medaus, smelio.
Tarpinis variantas: Pereinamieji roziniai atspalviai, sviesios mokko, karameles, svelniai raudona, pereinamasis abrikoso atspalvis, persiko.
Alyvuogiu spalvos oda: ryskiai raudona, gili rozine, uogu, saldainio iriso spalvos, rudai raudonas, ramsaus abrikoso, raudonmedzio.

Renkantis lupdazi reikia prisiminti du dalykus: tamsus lupdazis sendina stipriau nei bet koks kitas dekoratyvines kosmetikos produktas. O siltesniu atspalviu ryskesni lupdaziai visada pajaunins, nes jie sustiprina siltus odos atspalvius ir pagyvina veida.
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 11 11, 23:22)
Na gal nelabai pagelbes, bet gal kam pades. Cia irgi is knygos nurasysiu kaip  tamsus lupdazis sendina stipriau nei bet koks kitas dekoratyvines kosmetikos produktas.

Na,gincytinas teiginys.Pvz cia neatrodo,kad sendintu,bet ir nejaunina:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti