Sveikos, mergytes!
radau jus ieskodama papildomos info apie sporta. Dabar kaip tik esu labai uzsiemus savo formu dailinimu. Su mityba lyg ir viskas aisku. Bet daugiausia klausimu turiu del sporto.
Labai aciu Michai, uz daug naudingos info! Ir aisku visoms kitoms, kad cia renkates ir dalijantes savo patirtimi.
Truputi parasysiu apie savo sportavimo istorija. Pirma karta i treniruokliu sale nuejau kai buvau 17m. Ir visus mokslo metus saziningai sportavau. kadangi nieko apie tai neismaniau, tai tiksliai vykdziau visus trenerio nurodymus. Nors sportavau tik du kartus/sav., rezultatus pastebejo visi. Programa man keisdavo kas 1.5-2men. Manau cia visa paslaptis buvo reguliarume. Per visa laika nepraleidau ne vienos vienuteles tretinuores. Paskui prasidejo studijos, priebegomis sportavau namuose, tai begiodavau, tai darydavau mankstas pagal irasus. Kazkaip sporto klubams vis pinigeliu neuztekdavo.
Dabar jau turiu visas salgas sportuoti. Sportuoju geram sporto klube, kur galu rinktis tarp keleto aerobikos rusiu+didele treniruokliu sale. Tik trenerio konsultacijos laaaaabai brangios. Tai del to ir ieskau info kaip paciai susidaryt treniruociu programa.
Todel klausiu labiau patyrusiu:
1. Kiek kartu per sav. efektyviausia sportuoti ir kokios rusies treniruotes pasirinkti?
2. Kokia turetu buti treniruotes trukme?
3. Ar yra teisybes tame , kad pirmiausia reikia numesti norima svori su kardio treniruotemis, ir paskui dailinti kuna treniruokliu saleje?
4. jeigu yra tokiu, kurios sporto ir mitybos pagalba jau atsikrate nereikalingu kg, vis delto parasykit kaip maitinotes, kokius produktus valget ar kiek kcal suvartodavot?
5. Ir man dar labai idomu po kiek laiko, laikydamasi sportavimo rezimo galiu pastebeti rezultatus.
Mano pageidaujamas rezultatas: numesti 5kg+turetu stangru kuna. Pas mane minksciausia apatine kunu dalis. Esu turbut kriause.
gal dar galetumet patarti kokia efektyvesne treniruote butent tokio sudejimo moterytem. Kokius pratimus atlikti pirmiau, kokius paskiau.
Cia Micha tikrai issamiai aprase savo treniruote. Tik ar jos toks pats figuros tipas. mano supratimu, man gal paskiausiai reiketu daryti pratimus apatinei kuno daliai
Vienu zodziu, visko cia jusu priklausinejau. Buciau labai dekinga gavus atsakymus i bent dali is savo klausimu.
Is anksto dekoju