Įkraunama...
Įkraunama...

Raumenų stangrinimas/riebalų deginimas

sportavau be trenerio programos, tiksliau tokios net nesudarinėjau, tik man parodė kaip kuo naudotis, tai gi nuoširdžiai "deginau riebalus". ir kas gavosi, užpakaliukas ir blauzdos apaugo raumenimis schmoll.gif baisu...užsidėjau sijoną, tai tikrai tokius turėsiu pamiršti...be sporto jau žymiau geriau atrodė...
ką man dabar daryti? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 05 06, 06:48)
sportavau be trenerio programos, tiksliau tokios net nesudarinėjau, tik man parodė kaip kuo naudotis, tai gi nuoširdžiai "deginau riebalus". ir kas gavosi, užpakaliukas ir blauzdos apaugo raumenimis  schmoll.gif  baisu...užsidėjau sijoną, tai tikrai tokius turėsiu pamiršti...be sporto jau žymiau geriau atrodė...
ką man dabar daryti? cry.gif

Bet galbut uzpakaliukas ir kojos padailejo mirksiukas.gif Nuo sporto galima truputi pastambeti, bet labai nezymiai. Nebent tikslingai raumenukus augini. O ant tavo kojyciu tik raumenukai? Ar ir riebaliuku esama.. Kokia situacija su mityba? Parasyk, gal kas paaiskes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 06, 09:07)
Bet galbut uzpakaliukas ir kojos padailejo  mirksiukas.gif Nuo sporto galima truputi pastambeti, bet labai nezymiai. Nebent tikslingai raumenukus augini. O ant tavo kojyciu tik raumenukai? Ar ir riebaliuku esama.. Kokia situacija  su mityba? Parasyk, gal kas paaiskes mirksiukas.gif

taip šiektiek pastambėjau... blush2.gif na nemanau, kad vien vien raumenukai, yra ir riebaliukų...pasirodžiau mamai, sesei, tai pasakė, kad nėra man taip ko baimintis, kad gražu g.gif gal iš tiesų šiektiek ir perdėjau, nes dažniausiai gi pačiam viskas visad atrodo kitaip nei iš šalies rolleyes.gif o mityba gana padori... buvau jau persigandusi, gal tiesiog, kad apžiūrėjau save prieš veidrodį kitokią ir tai mane išgąsdino. tvirtos kojytės, šiektiek riestas, toks ne visai mini užpakaliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2006 04 27, 23:55)
Na del kvepavimo pas mane problemu nera nes visada treniruodamasi kvepuoju
taciau matau kaip keistai ziuri kai kurie kai darant pratimus girdisi kvepavimas.....
va butent kai darau presui
micha o gal tu zinai geru pratimu istriziniams pilvo raumenims na tik kad labiau jie veiktu apacia nes virsuje ok linijos yra o apacioje jos tik labai nezymios
sukinetis ant sukucio negaliu nes toks jausmas kad skrandis pabegs  doh.gif
o sukinejimasis su lazda atsistojus vistiek labaiu veikia virsutinius raumenis ir nugara

Soriukas, ilgai neatrasiau, buvau isvykusi:-)

biggrin.gif Tai ju problema, kad persikreipe ziuri, kaip tu kvepuoji. Nereikia kreipti demesio i tokius smile.gif

Ar zinai toki pratima, kai ant alkuniu kabi ir kilnoji kojytes? Tai galima daryti nesisukiojant, bet taip pat keliant kojas i virsu pasukant i sona. Nezinau kaip nupasakoti, pasikonsultuok su treneriu.
O taip pat dar, jau grynai soniniams. Pasiimk hantelius, o jei per lengvi, tai svorius dedamus ant stangu (patogiau), ir lankstykis i sonus. Veiks visus soninius raumenukus.

Nesu pas spec... tik megeja:-) - perspeju, visko nezinau:-)

Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 05 08, 19:14)
Soriukas, ilgai neatrasiau, buvau isvykusi:-)

biggrin.gif Tai ju problema, kad persikreipe ziuri, kaip tu kvepuoji. Nereikia kreipti demesio i tokius smile.gif

Ar zinai toki pratima, kai ant alkuniu kabi ir kilnoji kojytes? Tai galima daryti nesisukiojant, bet taip pat keliant kojas i virsu pasukant i sona. Nezinau kaip nupasakoti, pasikonsultuok su treneriu.
O taip pat dar, jau grynai soniniams. Pasiimk hantelius, o jei per lengvi, tai svorius dedamus ant stangu (patogiau), ir lankstykis i sonus. Veiks visus soninius raumenukus.

Nesu pas spec... tik megeja:-) - perspeju, visko nezinau:-)

na as ir megeja bet jau matosi matosi rezultatas, gryzo drauge tai sako vaje kur dingo pilvas ir sonai, visiskai neliko taigi galiu pasakyti tereikia valios pastangu, t.y. sureguliuoti mityba ir sportas, nu as dar l karnitina geriau
ir viskas
o sonams as darau toki pratima atsistoji viena ranka su ganteliu nuleista kita uz galvos ir tada lenktis reikia i viena puse attsitiesti ir i kita po to pakeisti i kt ranka gantelis ir t.t. labai veiksminga sonams
Atsakyti
QUOTE(Gyvate @ 2006 05 09, 10:47)
na as ir megeja bet jau matosi matosi rezultatas, gryzo drauge tai sako vaje kur dingo pilvas ir sonai, visiskai neliko taigi galiu pasakyti tereikia valios pastangu, t.y. sureguliuoti mityba ir sportas, nu as dar l karnitina geriau
ir viskas
o sonams as darau toki pratima atsistoji viena ranka su ganteliu nuleista kita uz galvos ir tada lenktis reikia i viena puse attsitiesti ir i kita po to pakeisti i kt ranka gantelis ir t.t. labai veiksminga sonams

Sveika, o kiek tu l karnitino pries treniruote isgeri? Pas mane parasyta, kad 2 valg s., bet as nelabai kazkaip jauciau energijos antpludi, todel padidinau iki 3-3.5 s. ir dabar prakaitas upeliais teka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2006 05 09, 16:35)
Sveika, o kiek tu l karnitino pries treniruote isgeri? Pas mane parasyta, kad 2 valg s., bet as nelabai kazkaip jauciau energijos antpludi, todel padidinau iki 3-3.5 s. ir dabar prakaitas upeliais teka  ax.gif

Priklauso nuo l karnitino, koki turi as turedavau L karnitin Liquid tai pries trenke 30 ml
uztenka
o tarkim yra l carnitin + chromas 21000 tai jo reikia gerti tik 20 ml bet jis veiksmingesnis nes jo sudetyje yra daugiau l karnitino
siaip manau kaip parasyta taip reikia ir gerti o geriau konsultuotis su treneriu,
be to deginant lasinius naudojau juosta tokia kuria dejausi ant liemens zinoma nera patogu ir malonu suslapti bet ji toje vietoje pagreitina riebalu apykaita, be to
yra ir tokios kelnes 80 lt kainuoja kazkur tai jos ir lieknina kojas bei celiulita mazina, zinoma kai kam gal nepatinka toks diskomfortas bet tada mes renkames ko norime dabar kai pasiziuriu i savo pilvuka labai dziaugiuosi, be to treneris liepdavo per treniruote siltai buti apsirengus nes kai kunas siltas greiciau vyksta metabolizmas,
taigi cia tik pasiulymas as to norejau kankinausi ir pasiekiau zinoma dabar dar labiau noreciau bet sonu atsistojus nukarusio pilvo nesimato tik grazi plokstuma, ir sosnines rankos juodai sumazejo, be to liemens apimtis sumazejo 5 cm o sonines dalies tarp 3-4 cm
Atsakyti
Kam įdomu čia yra keletas pratimukų , na tik reikia prisiregistruoti mirksiukas.gif ir bus galima parsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes!
radau jus ieskodama papildomos info apie sporta. Dabar kaip tik esu labai uzsiemus savo formu dailinimu. Su mityba lyg ir viskas aisku. Bet daugiausia klausimu turiu del sporto.
Labai aciu Michai, uz daug naudingos info! Ir aisku visoms kitoms, kad cia renkates ir dalijantes savo patirtimi.
Truputi parasysiu apie savo sportavimo istorija. Pirma karta i treniruokliu sale nuejau kai buvau 17m. Ir visus mokslo metus saziningai sportavau. kadangi nieko apie tai neismaniau, tai tiksliai vykdziau visus trenerio nurodymus. Nors sportavau tik du kartus/sav., rezultatus pastebejo visi. Programa man keisdavo kas 1.5-2men. Manau cia visa paslaptis buvo reguliarume. Per visa laika nepraleidau ne vienos vienuteles tretinuores. Paskui prasidejo studijos, priebegomis sportavau namuose, tai begiodavau, tai darydavau mankstas pagal irasus. Kazkaip sporto klubams vis pinigeliu neuztekdavo.
Dabar jau turiu visas salgas sportuoti. Sportuoju geram sporto klube, kur galu rinktis tarp keleto aerobikos rusiu+didele treniruokliu sale. Tik trenerio konsultacijos laaaaabai brangios. Tai del to ir ieskau info kaip paciai susidaryt treniruociu programa.

Todel klausiu labiau patyrusiu:
1. Kiek kartu per sav. efektyviausia sportuoti ir kokios rusies treniruotes pasirinkti?
2. Kokia turetu buti treniruotes trukme?
3. Ar yra teisybes tame , kad pirmiausia reikia numesti norima svori su kardio treniruotemis, ir paskui dailinti kuna treniruokliu saleje?
4. jeigu yra tokiu, kurios sporto ir mitybos pagalba jau atsikrate nereikalingu kg, vis delto parasykit kaip maitinotes, kokius produktus valget ar kiek kcal suvartodavot?
5. Ir man dar labai idomu po kiek laiko, laikydamasi sportavimo rezimo galiu pastebeti rezultatus.

Mano pageidaujamas rezultatas: numesti 5kg+turetu stangru kuna. Pas mane minksciausia apatine kunu dalis. Esu turbut kriause.

gal dar galetumet patarti kokia efektyvesne treniruote butent tokio sudejimo moterytem. Kokius pratimus atlikti pirmiau, kokius paskiau.

Cia Micha tikrai issamiai aprase savo treniruote. Tik ar jos toks pats figuros tipas. mano supratimu, man gal paskiausiai reiketu daryti pratimus apatinei kuno daliai g.gif

Vienu zodziu, visko cia jusu priklausinejau. Buciau labai dekinga gavus atsakymus i bent dali is savo klausimu.

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2006 11 25, 15:07)

Mano pageidaujamas rezultatas: numesti 5kg+turetu stangru kuna. Pas mane minksciausia apatine kunu dalis. Esu turbut kriause.

gal dar galetumet patarti kokia efektyvesne treniruote butent tokio sudejimo moterytem. Kokius pratimus atlikti pirmiau, kokius paskiau.

Cia Micha tikrai issamiai aprase savo treniruote. Tik ar jos toks pats figuros tipas. mano supratimu, man gal paskiausiai reiketu daryti pratimus apatinei kuno daliai g.gif

Parasysiu, tai ka as manau, nebutinai tai turi buti nenugincijama tiesa ax.gif
Jei nesiekiame sportiniu aukstumu, mano atsakymai butu tokie:
1. Kiek kartu per sav. efektyviausia sportuoti ir kokios rusies treniruotes pasirinkti?
Kad sportas nenusibostu 3-4 per savaite
2. Kokia turetu buti treniruotes trukme? 1 val. aktyviai
3. Ar yra teisybes tame , kad pirmiausia reikia numesti norima svori su kardio treniruotemis, ir paskui dailinti kuna treniruokliu saleje? Taip. Vien todel, kad bus labiau pastebimas efektas.
4. jeigu yra tokiu, kurios sporto ir mitybos pagalba jau atsikrate nereikalingu kg, vis delto parasykit kaip maitinotes, kokius produktus valget ar kiek kcal suvartodavot?
Niu as pakolkas atsikraciau 5kg is 10kg ax.gif Dietos nesilaikau, stengiuosi saikingai ir sveikai su pagriesijimais blush2.gif , todel taip gan letai ir einasi blush2.gif
Dabar jauciuosi puikios fizines fromos, raumenukais patenkinta, tik lasinuku sluoksnis schmoll.gif , tad perejau prie jogos... prie svoriu grisiu veliau bigsmile.gif

5. Ir man dar labai idomu po kiek laiko, laikydamasi sportavimo rezimo galiu pastebeti rezultatus. Grizus prie sporto (po ilgooooos pertraukos), jau po gero menesio ar dvieju sulaukiau komentaru apie mano sedamaja.... stanga savo padare

Esu V formos ax.gif

Kas duota tai duota, norint labai kazka pakeisti ... jau reiktu uzsiimti profesionaliai....
Kad jau taip, tai nenaudok dideliu svoriu apatiniai kuno daliai, bet nenustebk, jei ir deka kardio pradzioje padides apimtys ir kuri laika laikysis (kalbu apie kelis menesius).
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2006 11 28, 00:08)

Labai dekoju uz issamu atsakyma 4u.gif
1. Body pump- tai treniruote su svoriais. Pritupimai su stangom, taip pat ivairus pratimai virsutinei kuno daliai, presui. Zodziu- pasipriesinimo treniruote.

2. Jezau, kaip as bijau to apimciu didejimo. Bet kaip jos gali dideti, jei as esu sureguliavus mityba ir bendras svoris krinta. Tai gal tokiu atveju nedides g.gif

3. Po tavo atsakymu nusprendziau sportuoti pagal toki plana: dirbsiu kardio rezimu 3-4k. /sav. kol numesiu 5kg. Tada pereisiu prie svoriu. Ir labai jau atsiprasau, bet tikrai man tada reikes tavo konsultacijos ax.gif

4. Siandien gavosi super kardio treniruote, rytoj einu i Body atack- tai ten irgi intensyvus 1val. trukmes uzsiemimas. Tikiuosi, kad pasieksiu savo mirksiukas.gif

Labai plasom! 4u.gif Kad tik macytu bigsmile.gif

1. Na, mano manymu, body pump treniruote norincioms atsikratyti lasinuku ir sumazinti apimtis, nelabai tinka.... rolleyes.gif Ka kitos mergaites manote?

2. Nebijok, o priimk kaip normalu dalyka ir turek kantrybes. Po keliu menesiu, jei islaikysi fizini aktyvuma, tikrai prades mazeti.
Kodel? Ilgai nesportavus raumenukai suglemba.... Pradejus vel sportuoti, jie pradeda dideti. Jei lasinuku mazeja ir tuo paciu raumenukai dideja, tai apimtys gali islikti tos pacios (arba dideti, niu priklausomai, kaip vienas kita atsveria). Taciau kojytes (ir kiti galai) apciuopiamai stangreja tuo metu mirksiukas.gif
O cia pakarotosiu viena tiesa - is lasinuku raumenukai nesidaro ir nustojus sportuoti raumenukai nevirsta lasinukais.

3. Manau labai gerai suplanavai (o as dariau praktiskai atvirksciai... zinojau zinojau... blush2.gif bet norejau atgauti fizine bukle ax.gif) Prasom kreiptis, jei tik galesiu, butinai pasidalinsiu patirtimi rolleyes.gif

4. As kazkaip prie tu tradiciniu sportu ax.gif Kas tas body atack.... labai mandrius uzsiemimus lankai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos.ka daryti jei nera arti sporto klubo?kai namie numesti ta pilva doh.gif
Atsakyti