Įkraunama...
Įkraunama...

Raumenų stangrinimas/riebalų deginimas

4. As kazkaip prie tu tradiciniu sportu ax.gif Kas tas body atack.... labai mandrius uzsiemimus lankai biggrin.gif
[/quote]

Zinok nieko ten mandraus. as kai tik pradejau lankyti ta gyma irgi nezinojau kas ir ksip. Nes internete yra ju visas treniruociu grafikas ir tu uzsirezervuoji sau vieta. Tai ten visos treniruotes visaip kaip pavadintos. Man is ju aiskios buvo tik spining ir step. Dabar po biski isbandau visas, kad zinociau kas per dalykas. Tai tas body atack- tiesiog intensyvus aerobikos uzsiemimas efektyviam energijos deginimui.
Pvz. rytoj eisiu i body combat- tai ten irgi kardio treniruote, bet su rytu kovos menu uzsiemimais. Buvau apie toki dalyka girdejus, o dabar turesiu proga isbandyt. Girdejau, kad gerai tirpsta riebaliukai. Matai koia as mandra ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2006 05 06, 07:48)
ir kas gavosi, užpakaliukas ir blauzdos apaugo raumenimis  schmoll.gif  baisu...ką man dabar daryti? cry.gif

Man atrodo, kad riebaliuku jei ir sudeginai, tai nedaug... todel ir padidejo....
O ka konkreciai ir kaip darei? Na kokius svoriu ir pan.... g.gif

QUOTE(<Kiss> @ 2006 11 28, 09:50)
sveikos.ka daryti jei nera arti sporto klubo?kai namie numesti ta pilva doh.gif

Bodyflexa isbandyk mirksiukas.gif Dar daznai pastebiu mergaites, kurios nemazai kg atsikrate namu salygomis, daznai sokdavo pasileidusios megstama muzika bigsmile.gif

QUOTE(pepilota @ 2006 11 28, 11:12)
Matai koia as mandra ax.gif  lotuliukas.gif

Matau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas visoms.Norint sudegint riebalus nuo problematisku vietu,reikia daryti intensyvia trenituote.Tai reiskia,kad nuo vieno priejimo iki kito turi buti ne ilgesne pertrauka nei 30s.Padarius pavz 4 priejimus prie to treniruoklio,prie kito jau galima eiti po ilgesnes pertraukos,mazdaug po 2-4 min.Beto labai svarbu tai ka valgome po treniruotes,jokiu budu negalima valgyti angliavandeniu,tik baltymus,kitaip norimo rezultato teks ilgai laukti.Aplamai,norint numesti svori,neuztenka daug sportuoti,reikia riboti riebalus ir angliavandenius,ypac antroje dienos puseje.Jei su minimais produktais gausite daugiau energijos ir jos neisdeginsit prortuodamos,visa tai pavirs i riebaliukus.Tiesa,jokio vyno,sampano ir panasiai bent jau pirmas 4sav,ten vieni angliavandeniai.
Atsakyti
sveikos merginos gal kas zino kur rasti internete body flex pratimu ar gal kas turit smile.gif
Atsakyti
http://www.anonsas.l...le/6245#article smile.gif
Atsakyti
Tas karnitinas tai duoda energijos,bet degindamas riebalus jis degina ir krutine doh.gif doh.gif kai pastebejau tooki efekta, tai nebenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
jo,man irgi ta pati problema,tik karnitino nenaudoju.sportuoju namie pagal megstama muzika ir nesunku prisiversti ax.gif norisi sumazinti pilvuka ir siek tiek kojas,bet siandien susigriebiau,kad dingsta stipriai krutine doh.gif doh.gif,vel negerai blush2.gif
Atsakyti
Taigi ar įmanoma sportuojant nesuliesėti, bet pasididinti apimtis, ypač šlaunų? Bet ir neauginant masyvių raumenų... (na kaip body bilding'e) biggrin.gif
Atsakyti
zinoma, kad imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lankau aerobiką,tai trenerė perspėjo,jei norite,kad svoris kristų,reikia sumažinti maisto kiekį.Jei nesumažinsit,tai didės apimtys,kas man ir įvyko doh.gif
Atsakyti
O kaip manot, ar neužjuoktų manęs treneriai, jei kreipčiaus su prašymu padėt būtent priaugt svorio/apimties? Nes bijau, kad tokia džiūsna ant treniruoklių kaip pajuoka būsiu...
Atsakyti
Manau tikrai kreipkis bigsmile.gif ir sulauksi pagalbos thumbup.gif Zmones i kluba eina sportuot nebutinai, kad numest svorio, bet apskritai pagrazint savo kuna, ka tu ir nori padaryt rolleyes.gif
Atsakyti