Įkraunama...
Įkraunama...

Vėl dėl anytos

QUOTE(salomejka @ 2010 10 20, 13:05)
na tikrai - palaikau kitokia nuomone.
kaip nerealu, kai sunus artimas mamai...mano vyras ir anyta visai svetimi, nebendrauja n metu..ji egoiste, rupinasi tik savimi, savo nauja seima.jai nerupi nei anukai(nesveikina net gimtadienio proga) nei mano vyras...
ji niekad nesidomi kiaip mes laikomes...kaip jis laikosi.sunkumo minute, ar net rimtoje bedoje ji ne tai kad nepalaike sunaus - lepe nesdintis su "savo problemomis"
o cia del, atsiprasant, savo isgalvuotu nesamoniu varot ir ant vyro ir ant jo mamos.
o as, kartais, pavydziu draugems, ir pasvajoju, kai jos pasakoja, kad buvo seimos savaitgaliniu pietu pas anyta....
ar pasakoja ka anyta nupirko anukeliams, kad atleke su lauktuvem, ar kaip pergyvena kai maziai serga..
as ligoninei su rimtai apsirgusiu sunumi gulejau - net nepasidomejo. kaip mes, ar dar gyvi..

tad, miela autore, jusu anyta tikrai gera , jei sunus taip gerai sutaria, jei jai idomu kaip jus...o dar i namus pakviete gyventi...

nematet gyvenime sunkumu... schmoll.gif

Butent!
Atsakyti
matot...kol nesi kito kailyje, tai kalbeti yra labai lengva!
as irgi buvau tokios nuomones kaip ir cia rasanciu dauguma, kad jei mama ir sunus labai artimi, tai super, tai lengviau ir antrai pusei! taip, is dalies tai teisybe, bet is kitos puses...puikiai suprantu be-vardo, nes kada zmona jauciasi antrame plane, o visi seimos reikalai yra aptariami pirmiau su mama, su ja pirmiausiai pasitariama, jai viskas pirmiau pasakoma, apsiperkant vaiksiojama ne su zmona, bet su motina, o zmona pati viena tempia pirkiniu krepsi...patikekit, tai mazu maziausiai uzknisa! tokie vyrai dazniausiai iesko ne moters, bet moters=mamos, nes tokia mama, dazniausiai gyvenime yra viska dariusi uz suneli, ir arbata su sumustinuku ryte ant stalo palikusi ir batukus valiusi, ir drabuziukus lyginusi...ir viskas iki tada kol atsirado kita moteris, kuri siuos darbus pereme...siaip tai tas perdidelis artumas su mama yra psichine liga, tik gailakad nebepamenu kaip ji vadinasi, bet manau kas studijuoja psichologija, galetu daugiau apie tai papasakoti ir aisku is profesionalo puses.
tik nedarykit tokios klaido-jokiu bendru namu! seima turi gyventi atskirai, o ne su kazkurio tevais!
Atsakyti
QUOTE(prokurore @ 2010 11 09, 19:20)
...siaip tai tas perdidelis artumas su mama yra psichine liga, tik gailakad nebepamenu kaip ji vadinasi, ...

Jūs tikriausiai turėjote galvoje Edipo kompleksą ?
http://www.lsveikata...a...=281&s=2659
http://lt.wikipedia....dipo_kompleksas
http://zurnalas_darn...leksas-110.html
... na, tai nėra visai tas, apie ką čia kalbama...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 11 09, 20:33)
Jūs tikriausiai turėjote galvoje Edipo kompleksą ?
http://www.lsveikata...a...=281&s=2659
http://lt.wikipedia....dipo_kompleksas
http://zurnalas_darn...leksas-110.html
... na, tai nėra visai tas, apie ką čia kalbama...


ne ne...tai ne tai g.gif ....reikes pabandyti parasyti seimos psichologei, kurios paskaitas teko lankyti...gal as ir ne taip isireiskiau, gal ne psichine liga, o psichologine problema!
na, gal dar kas pades....
Atsakyti
oi as autore pilnai suprantu, tokie santykiai yra apsoliutus blogis, nevarykit cia visos kad neturi ji problemu g.gif mano drauge del sios problemos issiskyre, ji istiesu budavo antrame, o gal net 10plane... tai zinokit klaiku, kai nesat to maciusios nesuprantat, man teko sveciuotis tokioje seimoje, vaizdelis sunus su mama sedi ant sofutes, mama jam masazuoja galva su tuo aparatuku geleziniu (orgazmatronikas ar kazkaip) ir snekusiuojasi, kaip jie rytoj eis rinkti tapetu kartu (kuriuos turi klijuoti drauges ir vyro kambaryje) priejusi drauge sako kad as pamasazuosiu tau galva, o jis sako, ne mama man geriau pamasazuoja ir sedi galvele palenkes kaip desimtmetis, na toks vazdelis, kad ta mama yra kaip zmona tik nemiega su ja. as tai pasibaisejus, reikia daryt kazka, susiesit nervus ir gau gale slykstu! taip neturi buti, tai tikrai kaip bambagysles nenutraukimas, ir dar kazkoks vos ne imtymumas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 11 09, 20:33)
Jūs tikriausiai turėjote galvoje Edipo kompleksą ?
http://www.lsveikata...a...=281&s=2659
http://lt.wikipedia....dipo_kompleksas
http://zurnalas_darn...leksas-110.html
... na, tai nėra visai tas, apie ką čia kalbama...


taip idomu pasidare...tai as irgi truputi pagooglinau...
tai panasiau i tai,,jokastes kompleksas":
http://www.sveikaszm...r...&subtema=23

Sakysit, viskas aisku, ir ji turi tokia problemele...taip, turiu! tik gal ne tokia, kaip virs manes rase, kad galva masazuoja su... lotuliukas.gif bet kazkas panasaus!
ir kokia yra iseitis....o iseitis yra, kad reikia susitaikyti(bent jau mano atveju) juk geriau lai buna prisirises prie mamos,nei prie alkoholio, narkotiku ar dar ko nors panasaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokurore: 10 lapkričio 2010 - 14:25
QUOTE(kitty_smile @ 2010 11 10, 13:10)
tai zinokit klaiku, kai nesat to maciusios nesuprantat, man teko sveciuotis tokioje seimoje, vaizdelis sunus su mama sedi ant sofutes, mama jam masazuoja galva su tuo aparatuku geleziniu (orgazmatronikas ar kazkaip) ir snekusiuojasi, kaip jie rytoj eis rinkti tapetu kartu (kuriuos turi klijuoti drauges ir vyro kambaryje) priejusi drauge sako kad as pamasazuosiu tau galva, o jis sako, ne mama man geriau pamasazuoja ir sedi galvele palenkes kaip desimtmetis, na toks vazdelis, kad ta mama yra kaip zmona tik nemiega su ja. as tai pasibaisejus, reikia daryt kazka, susiesit nervus ir gau gale slykstu!


Koks siaubas, bet tai i seimynele..... fear.gif stupid.gif
Atsakyti
kokia anyta bebutu - as tik uz gyvenima atskirai. O jei tokia kaip maniske - kuo toliau tie namai, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be_vardo @ 2010 09 14, 13:37)
sveiki, noreciau jusu nuomones del anytos ir vyro santykiu. esame vede 2 metus, ka tik gime sunus. anksciau nuomavomes buta atskirai, siuo metu persikrausteme pas anyta i nama. ar normalus yra anytos ir vyro labai artimi santykiai? viska vienas kitam pasakoja, anyta niekaip nepaleidzia nuo saves mano vyro? o jam tai atrodo normalu, sako kad turi buti toks artimas bendravimas. uosvis i tuos reikalus isvis nesikisa, jam vienodai, jis turi ivairiu reikalu, uziemes savom zvejybom ir t.t. o anyta tokia ikyri... ar tikrai turi sunus su savo motina taip artimai bendraut?

Tas tiesa pas ka gyveni to ir taisykles,tenka taikytis.Visa laime,kad mes gyvename atskirai,nuo pat vedybu.O su motina vyras nepalaiko jokiu rysiu ir ji nerodo noro bendrauti. smile.gif
Atsakyti
MB visad buvo mamos vaikelis,kol jo mama nepradėjo gerti,na ir dabar pas ji praplusta švelnumo protrukis jai,ale ji pati greitai viska sugadina priliurbus.
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2010 11 18, 18:17)
kokia anyta bebutu - as tik uz gyvenima atskirai. O jei tokia kaip maniske - kuo toliau tie namai, tuo geriau smile.gif

drinks_cheers.gif mus skyria vos 30km.jau 1 metus nevazuojam ir nebendraujam
pridirbo,tai tegul dabar turi- doh.gif
Atsakyti
Oi pamenu mane ir nervindavo, kas savaitgali turedavom pas ja lekt, pavalgyt, namu atseit neturim, o kai su vaiku gulejau ligonineje tai is vis, padariau valgyt, palikau, tik spejau isvaziuot, jau skambina, atseit mano maista ismest, ateik pas mane valgyt, fu thumbup.gif
Atsakyti