Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Ankara @ 2010 09 17, 13:29)
Labas rytas  smile.gif
Na va nubrėžė ir O liniją kaip ir turėjo, viskas  thumbup.gif dabar tik kilk ir laikykis  mirksiukas.gif

Aš labai jau iš lėto šį ciklą kylu, tiksliau beveik nekylu  rolleyes.gif

Acha, jau nubreze, bet ir tau papbraize punktyrine smile.gif kylam abi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 17, 12:52)
Acha, jau nubreze, bet ir tau papbraize punktyrine smile.gif kylam abi wink.gif

Todėl, kad išskyros nesužymėtos, nelabai daug jų buvo šį ciklą tai visai ir nežymėjau blush2.gif
Dabar taip tik kilt mums toliau ir nesileist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 17 rugsėjo 2010 - 12:06
Wiki 18-19 ryskiausi, jei kiti bus blankesni, tai zymek juos teigiamais, mano siandien ir toks ryskumas, kaip tavuju, as pazymejau teigiama. Kiek esu darius OT pas mane, teigiamesnio ir nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 17, 13:06)
Wiki 18-19 ryskiausi, jei kiti bus blankesni, tai zymek juos teigiamais, mano siandien ir toks ryskumas, kaip tavuju, as pazymejau teigiama. Kiek esu darius OT pas mane, teigiamesnio ir nebuna.

Na man rodos, kad tau jau pirma diena pakilimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 17, 11:27)
Sveikos:)

Pirma karta ir as matuoju BT su babyplan.

Sakykit, o geltona linija kur paraso vaisingas dienas, ar jums sutampa su jusu Ovuliacija ?
siaip idomu.

Nelabai as dar gaudausi, bet turiu issiaiskinti ar vyksta O  tongue.gif

man dazniausiai sutampa
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 17, 13:06)

praeita cikla man rode panasius, paskui blanko ir kai dave rysku paskui 4 dienas. tai nzn kaip bus. na jei nebebus ryskesniu tai zymesiu kaip teigiamus, bet jei vel bus tokio ryskumo dar kelias dienas? ir kas idomiausia viduryje ciklo pradejo skaudeti krutine. nera to buve g.gif
Atsakyti
Labas, mergaites smile.gif

http://www.babyplan.ru/profile/82009 stai ir as su savo BT... kazin, ka rytojus isauses parodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 09 17, 13:38)
Labas, mergaites  smile.gif

http://www.babyplan.ru/profile/82009 stai ir as su savo BT... kazin, ka rytojus isauses parodys  g.gif

kolkas viskas thumbup.gif oi kad tik ryt dar superiau butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 09 17, 13:39)
kolkas viskas  thumbup.gif  oi kad tik ryt dar superiau butu  wub.gif

na lauksiu ir ziuresiu... mano BT 36,7 jau maksimumas, su gyvsidabriniu 36,9 rode siryt. Daugiau niekaip neisspaudziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekitra: 17 rugsėjo 2010 - 12:43
QUOTE(lekitra @ 2010 09 17, 13:42)
na lauksiu ir ziuresiu... mano BT 36,7 jau maksimumas, su gyvsidabriniu 36,9 rode siryt. Daugiau niekaip neisspaudziu  biggrin.gif

o NT nenori pagadint?
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 09 17, 13:42)
na lauksiu ir ziuresiu... mano BT 36,7 jau maksimumas, su gyvsidabriniu 36,9 rode siryt. Daugiau niekaip neisspaudziu  biggrin.gif

Lekitra rytoj laukiam NT, man rodos turėsim dar vieną nestuke.gif
Atsakyti
Labą dienelę,

Lekitra gražiai laikaisi 4u.gif , linkiu gerų žinių...
O mano BT pakrito, kiek suprantu, taip ir turėtų būti prieš mm. Tik neaišku, kada jau jos?
Kas II laukia, kas O 4u.gif , o aš kuo greičiau mm?
Nemaniau, kad kada nors lauksiu tokio dalyko biggrin.gif .

BT
Atsakyti