Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 17, 16:07)
Jeigu sona maudzia, - gal O pareina...  g.gif  o del krutines tai net ir nezinau...  g.gif  idomiai cia pas tave  g.gif

man kairiji sona jau nuo mm paskausta, o dbr dar pilvo apacia ir krutine. jei buciau tikrai po O tai galvociau kad gal sekmingas ciklas, bet nieko panasaus i tai nera. tas ir idomiausia. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belissima @ 2010 09 17, 09:08)
tada jau prasides bemieges nakteles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nepasakyciau kad visoms tas tinka nes mano mazoji salia guledavo tad ir pavalgydavo kada jai reik ir man nereikdavo kelt ir issibudinti. nors pirma nakti o gal net ir kelias (nepamenu jau taip gerai blush2.gif ) teko neissimiegoti tik jei kas ir jau lekiu ziureti ar viskas gerai
Atsakyti

Sakykit o kaip jus zinot pagal grafikeli kada ND daryti? na nuspejat O ?

skaiciau, bet neissiaiskinau doh.gif ar to neimanoma nuspeti ?
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 17, 19:03)

skaiciau, bet neissiaiskinau  doh.gif  ar to neimanoma nuspeti ?

Na as pirma cikla tik matuoju BT, tai irgi nezinojau, kada ND, tiesiog skaiciau, kad jei tarkim ciklas 28 dienos, tai dalini per puse ir tos dienos viduriukyje vaisingos. o dar, radau internete labai priliminare programele ivedi ciklo pradzios data, ir ismeta dienos, kurios tarkim galetu buti vaisingos. as tai pagal tai orientavausi, nes anksciau BT nematavau. tai va, o dabar stebesiu FF ankstesnius grafikus,jei prireiks. yra tokie dalykai kaip OT, irgi labai padeda. nezinau, gal kiek padejau. gal dar kas is savo patirties atsakys.
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 09 17, 18:52)
nepasakyciau kad visoms tas tinka nes mano mazoji salia guledavo tad ir pavalgydavo kada jai reik ir man nereikdavo kelt ir issibudinti. nors pirma nakti o gal net ir kelias (nepamenu jau taip gerai blush2.gif ) teko neissimiegoti tik jei kas ir jau lekiu ziureti ar viskas gerai

ar gali paaiskinti kaip ikelti tokia liniuote kaip tavo kuri rodo CD? man nepavyksta,kai noriu ideti ten kur "redaguoti parasa " tai man neleidzia .raso kad dinaminiai puslapiai IMG neleidziami g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 17, 18:03)

skaiciau, bet neissiaiskinau  doh.gif  ar to neimanoma nuspeti ?

As vaisingas dienas pagal OT ir BT ziuriu (aisku, si menesi O is manes pasityciojo doh.gif )
Aisku, kiekviena cikla O kazkur panasiai buna (nors va si pvz man velyva O, tai jeigu nematuociau BT ir nedaryciau OT; buciau jau praeita savaitgali tik ND padariusi ir sedejusi rami, - nors O panasu man bus tik si savaitgali )

Pries O paprastai BT truputi pakrenta ir po jos is karto gana stipriai pakyla smile.gif Tai po mm pradejus matuoti BT ir pamatavus kelis ciklus galima pamatyti jau savo temperaturos tendencijas ir kai temperatura pakrinta ir OT ryskiai rodo II - gali ND daryti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 09 17, 19:49)
ar gali paaiskinti  kaip ikelti tokia liniuote kaip tavo kuri rodo CD? man nepavyksta,kai noriu ideti  ten kur  "redaguoti parasa "  tai man neleidzia .raso kad dinaminiai puslapiai IMG neleidziami g.gif

Reikia ne per img deti, o kaip sitos temutes 1 psl. parasyta, susikurus liniuote nukopijuoti jos adresa ir ji keiciant parasa ikopijuoti parase (pries tai ta adresa nukopijuok i notpade ar kt panasia programyte ir visa adresa i viena eilute sudek (nes liniuotes adresas stulpeliu paprastai buna); Tikiuosi, aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 17, 20:05)

Pries O paprastai BT truputi pakrenta ir po jos is karto gana stipriai pakyla smile.gif Tai po mm pradejus matuoti BT ir pamatavus kelis ciklus galima pamatyti jau savo temperaturos tendencijas ir kai temperatura pakrinta ir OT ryskiai rodo II - gali ND daryti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciu! pakankamai aiskiai paaiskinai mirksiukas.gif

http://www.babyplan.ru/diary jei man mazdaug eina tolygiai ties 36.4, tai speju vos pakritimas bent 0.2 laisniais ? kazkas tokio ?smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 17, 21:05)
As vaisingas dienas pagal OT ir BT ziuriu (aisku, si menesi O is manes pasityciojo  doh.gif )
Aisku, kiekviena cikla O kazkur panasiai buna (nors va si pvz man velyva O, tai jeigu nematuociau BT ir nedaryciau OT; buciau jau praeita savaitgali tik ND padariusi ir sedejusi rami, - nors O panasu man bus tik si savaitgali )

Pries O paprastai BT truputi pakrenta ir po jos is karto gana stipriai pakyla smile.gif Tai po mm pradejus matuoti BT ir pamatavus kelis ciklus galima pamatyti jau savo temperaturos tendencijas ir kai temperatura pakrinta ir OT ryskiai rodo II - gali ND daryti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Reikia ne per img deti, o kaip sitos temutes 1 psl. parasyta, susikurus liniuote nukopijuoti jos adresa ir ji keiciant parasa ikopijuoti parase (pries tai ta adresa nukopijuok i notpade ar kt panasia programyte ir visa adresa i viena eilute sudek (nes liniuotes adresas stulpeliu paprastai buna); Tikiuosi, aiskiai paaiskinau  blush2.gif

o tai kur tas notepadas yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 09 17, 20:29)
o tai kur tas notepadas yra? blush2.gif

ta gali ir su wordu padaryti jei nezinai kur notepadas yra smile.gif
o siaip jei lietuviski windows- mygtukas pradeti (start) ir pasirenki vykdyti (run), atsidariusiam laukely rasai notepad.
Baigiu offtopint
Atsakyti
Na va. Is popierinio varianto perkeliau BT i viesa erdve BT. Kadangi nera dar ten i ka labai ziureti, tai ax.gif Isskyru as savu tik nesuprantu. Tokiu,kaip kiaisinio baltymas seniai nebepamenu. Aisku reiketu pabrezti,kad issiemiau Mirena. Ja nesiojau beveik 2 metus is kuriu pusantru metu mmm nebuvo visai ax.gif Tai sunku kazka ir spresti. Ir tos mmm pirmos po isemimo buvo ilgos bet ne tokios gausios kaip senais laikais... o babyplan'as man O tik 20 CD rodo g.gif Nors ji jau buvo pagal OT. Na jei si cikla nepagausim zirniuko, tai sekantis tvarkingesnis nuo pat pradziu bus bigsmile.gif Pagal OT man siandien turetu buti 4-5 DPO. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 09 17, 22:20)
ta gali ir su wordu padaryti jei nezinai kur notepadas yra smile.gif
o siaip jei lietuviski windows- mygtukas pradeti (start) ir pasirenki vykdyti (run), atsidariusiam laukely rasai notepad.
Baigiu offtopint

nu tiek padariau,o ka daryti jau ikelus i ta notepad? blush2.gif
Atsakyti
Na va. Is popierinio varianto perkeliau BT i viesa erdve BT. Kadangi nera dar ten i ka labai ziureti, tai ax.gif Isskyru as savu tik nesuprantu. Tokiu,kaip kiaisinio baltymas seniai nebepamenu. Aisku reiketu pabrezti,kad issiemiau Mirena. Ja nesiojau beveik 2 metus is kuriu pusantru metu mmm nebuvo visai ax.gif Tai sunku kazka ir spresti. Ir tos mmm pirmos po isemimo buvo ilgos bet ne tokios gausios kaip senais laikais... o babyplan'as man O tik 20 CD rodo g.gif Nors ji jau buvo pagal OT. Na jei si cikla nepagausim zirniuko, tai sekantis tvarkingesnis nuo pat pradziu bus bigsmile.gif Pagal OT man siandien turetu buti 4-5 DPO. ax.gif
Atsakyti