Įkraunama...
Įkraunama...

Šiukšlių dėžė tualete/vonios kambaryje

name turim 3 WC bendrus su dusu ir visuose yra po siuksledeze,vienam vonios kambaryje (kuriuo daugiau nodojames) net 2 biggrin.gif uzmetikit mane dabar popieriukais tualetini popieriu metam i viena siuksledeze,o visokius krapstukus,ir visa kita kas ne popierius i kita biggrin.gif mes rusiujam siuksles tongue.gif kadangi as esu ipratusi po vakariniu maudyniu pilnai sutvarkyti vonia,tad prasluoscius grindis nera sunku paiimti tuos maisiukus ir isnesti is namu tongue.gif
Atsakyti
rūšiuot yra gerai, mes ir rūšiuojam, tik man paliko įdomu, o tai popieriai eina vienur, o tie visi krapštukai, vata prie ko čia priskiriama tada? kad negalima mest kartu su popieriais?ar čia jau su plastmase eina/?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 03, 08:53)
rūšiuot yra gerai, mes ir rūšiuojam, tik man paliko įdomu, o tai popieriai eina vienur, o tie visi krapštukai, vata prie ko čia priskiriama tada? kad negalima mest kartu su popieriais?ar čia jau su plastmase eina/?

krapstukai,tarpdanciu siulai,visokie celofaniniai ipakavimai eina pries plastmases smile.gif maisiukas popieriams ir popierinis,kad nesigautu rusiujam siuksles i plastikini maisiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 10 03, 14:14)
krapstukai,tarpdanciu siulai,visokie celofaniniai ipakavimai eina pries plastmases smile.gif maisiukas popieriams ir popierinis,kad nesigautu rusiujam siuksles i plastikini maisiuka  ax.gif

aha, tai pas jus biški kitaip nei pas mus.
bet tai dabar galvoju, tas popierius, nu jau panaudotas, tai ar jis dar gali būti perdirbamas kad jį reikia rūšiuot ir? unsure.gif
ir kur tada galiausiai keliauja tos popierių šiukšlės su visais wc popieriais? atvažiuoja spec surinkt ar turit spec konteinerius?
nes pas mus tai popierius, t.y. laikraščiai ir kartonai atskirai eina, plius kitas maišas plasmasė,kur keliauja ir visi dušo želių buteliukai, šampūnų plius skarbonkės ir tetra pakai, bet tik ne popieriai servetėlės ar tualet. popierius.o visa kita į bendrą šiukšlinę.
Atsakyti
yra konteinriai,kuriuo surenka skirtingomis dienomis smile.gif kitas dalykas cia (Brazilijoje) neiprasta mesti popieriu i kozeta smile.gif
o ir mes Parana apskrityje kuri yra geriausiai sutvarkyta del siuksliu rusiavimo,tai viena tvarkingiausiu apskriciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 10 03, 15:11)
yra konteinriai,kuriuo surenka skirtingomis dienomis smile.gif kitas dalykas cia (Brazilijoje) neiprasta mesti popieriu i kozeta  smile.gif
o ir mes Parana apskrityje kuri yra geriausiai sutvarkyta del siuksliu rusiavimo,tai viena tvarkingiausiu apskriciu  biggrin.gif

kaip čia paskiačiau, kad Ispanijoj tu doh.gif
dabar jau aišku tada, kai gera sistema,tai gerai ir rūšiuot, ale vistiek būtų patogiau į klozetą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 10 03, 00:28)
tualetini popieriu metam i viena siuksledeze

Man vis tik yra mistika: kodėl wc popierių mesti į šiukšlių dėžę, jei jis sutirpstantis ir tinkamas mesti į unitazą?
Namie, kaip namie, bet kai nueini darbe į wc ir pilna dėžė visokių popierių (ir rudų ir raudonų), tai labai ne kas... Man tai nesuprantama.

O namuose man būtina šiukšlių dėžė vonioje: ausų krapštukams, vatos padukams mesti.
Atsakyti
Pas mus namie šiukšliadėžė yra tik tualete, bet ja naudojasi tik moterys ,,ypatingomis progomis". Kitomis dienomis ji stovi švari. Ir šiukšlių ten nerauginu, o stengiuos išnešt kiekvieną dieną. Tualetinį popierių metam į klozetą. Man bjauru, kai jį kiti meta į dėžę ir ją atidaręs visko pamatai.
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2010 10 18, 12:20)
Man vis tik yra mistika: kodėl wc popierių mesti į šiukšlių dėžę, jei jis sutirpstantis ir tinkamas mesti į unitazą?
Namie, kaip namie, bet kai nueini darbe į wc ir pilna dėžė visokių popierių (ir rudų ir raudonų), tai labai ne kas... Man tai nesuprantama.

O namuose man būtina šiukšlių dėžė vonioje: ausų krapštukams, vatos padukams mesti.

bet kodel tada visur viesoj vietoj parasyta - NEMESTI POPIERIAUS I KLOZETA?!
ne karta man nuo to popieriaus kad ir PC kokiam buvo uzsikimses klozetas. ismeti ne viena popieriuka ten. (arba nenuleidineji vandens po kiekvieno)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 29 gruodžio 2011 - 10:50
pas mane visada tualete ir vonioje yra šiukšlių kibiras (atskirai), į klozetą nemetam, nes vamzdynai labai seni, velniai žino kada ten viskas užsikiš (nuomojamės). bet pastebėjau, kad iš aplinkinių kaimynų nei vienas nėra išnešęs maišelio su popieriais tualetiniais (vis tiek matosi ar buitinės šiukšlės ar ne), nebent neša labai anksti ryte arba labai vėlai vakare g.gif nepersekioju, tik atkreipiau dėmesį 4u.gif biggrin.gif svečiuose jeigu nerandu kibiro sukelia nepatogumų. būna ir gerą dieną pabūnam svečiuose (baliukas koks ar šiaip pasisėdėjimas) ir nesikeitusi tom dienom visą dieną negalėčiau nusėdėti vietoj blink.gif o išmesti vistik norėtųsi ne virtuvėj ax.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2011 12 29, 12:50)
bet kodel tada visur viesoj vietoj parasyta  - NEMESTI POPIERIAUS I KLOZETA?!
ne karta man nuo to popieriaus kad ir PC kokiam buvo uzsikimses klozetas. ismeti ne viena popieriuka ten. (arba nenuleidineji vandens po kiekvieno)

aš tai nemetu į klozetą popieriaus, bet jūsų pasisakymas vis tiek užkliuvo blush2.gif kiek žmonių namuose išmeta popieriaus per dieną (na vidutinė šeima)? ir kiek šimtų ar tūkstančių žmonių per dieną į vieną klozetą sumeta kokioj viešoj vietoj? skirtumas manau akivaizdus 4u.gif ir kaip galima nenuleisti vandens po kiekvieno apsilankymo WC? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 12 29, 15:36)

aš tai nemetu į klozetą popieriaus, bet jūsų pasisakymas vis tiek užkliuvo blush2.gif kiek žmonių namuose išmeta popieriaus per dieną (na vidutinė šeima)? ir kiek šimtų ar tūkstančių žmonių per dieną į vieną klozetą sumeta kokioj viešoj vietoj? skirtumas manau akivaizdus 4u.gif ir kaip galima nenuleisti vandens po kiekvieno apsilankymo WC? blink.gif

turejau omeny ne po kiekvieno apsliankymo, o po kiekvieno popieriuko. akivaizdu kad jo buna kartais ne vienas ne du. tada kad neuziskimstu reiktu kelis kartus nuleist- ismeti - nuleidi, ismeti vel nuleiti. (man buvo taip kad uzsikimso viesam WC nes ismeciau per daug popieriaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 29 gruodžio 2011 - 15:04
QUOTE(taša @ 2011 12 29, 17:02)
turejau omeny ne po kiekvieno apsliankymo, o po kiekvieno popieriuko. akivaizdu kad jo buna kartais ne vienas ne du. tada kad neuziskimstu reiktu kelis kartus nuleist- ismeti - nuleidi, ismeti vel nuleiti. (man buvo taip kad uzsikimso viesam WC nes ismeciau per daug popieriaus)

supratau dabar, būna ir taip, dėl to ir nemetu popieriaus į klozetą, juolab kai vamzdynas senas, bet aš visgi linkusi po kiekvieno "pirst" (ta prasme po kiekvieno išmetimo kokio menkniekio) vandenį nuleisti dėl tos pačios priežasties smile.gif
Atsakyti