Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(Agnesaule @ 2010 09 17, 22:11)

labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu. 4u.gif neprisiruosiu naujausiu darbeliu nufotkint. Dabar kaip tik darau segtukus dukrytei i plaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2010 12 10, 16:38)
Aciu.  4u.gif  neprisiruosiu naujausiu darbeliu nufotkint. Dabar kaip tik darau segtukus dukrytei i plaukus  biggrin.gif

O aš vakar pirmą kartą pamėginau, sunkiai sekasi g.gif
Atsakyti
na mamytes saunuoles-ziuriu ziemos salciai nebaisus ir darbeliu graziu pridaret 4u.gif 4u.gif o cia vienas naujesniu mano darbu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 11, 13:23)
O aš vakar pirmą kartą pamėginau, sunkiai sekasi  g.gif

aš vakar irgi pirmą kartą dariau, ir man sunkiai ėjosi verysad.gif , bet auskariukus pabaigiau. klaidų daug, bet džiaugsmo daugiau, kad pabandžiau sutažo techniką thumbup.gif . Suprantu visų jūsų užsidegimą užsiimti sutažu mirksiukas.gif

Nuotraukos įdėti nemoku blush2.gif , tik nuorodą, kur mano auskarai yra http://barbesdevynda...s-auskarai.html

Atsakyti
Zymanau tavo darbeliai kaip visada puikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir pirmas blynas visai neprisviles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varune @ 2010 12 11, 19:31)
Ir pirmas blynas visai neprisviles 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif , pagal tai, kad auskarus padariau gana greitai, tikiuosi, kad kiti darbai lengviau seksis ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2010 12 11, 22:15)
ačiū  4u.gif , pagal tai, kad auskarus padariau gana greitai, tikiuosi, kad kiti darbai lengviau seksis  ax.gif  blush2.gif

labai gražūs auskariukai 4u.gif aš mėginau sagę, pirmas blynas toks keistas gavosi., o antra sage jau esu patenkinta smile.gif tik nemoku įkelti foto unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(zymanau @ 2010 12 11, 19:15)
na mamytes saunuoles-ziuriu ziemos salciai nebaisus ir darbeliu graziu pridaret 4u.gif  4u.gif o cia vienas naujesniu mano darbu smile.gif
user posted image

pasidarė idomu kaip siūnate su 5 juostelėm? ar pirmiau jas susisiūnate į vieną ir tada raitot ar viską iškarto darot? g.gif nes aš siuvau su 3 juostelėm man slidinėja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 13, 18:29)
pasidarė idomu kaip siūnate su 5 juostelėm? ar pirmiau jas susisiūnate į vieną ir tada raitot ar viską iškarto darot?  g.gif nes aš siuvau su 3 juostelėm man slidinėja  doh.gif

sitame siuta po tris,o like dvi veliau prisiutos smile.gif su laiku ir jums juosteles nebeslidines 4u.gif
Atsakyti
Jusu ziuriu juostele neissipesiojus g.gif . as atrodo taip atsargiai siunu ,bet juostele pesiojasi kodel,gal juostele prasta,ar as nemoksa verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 12 15, 20:10)
Jusu ziuriu juostele neissipesiojus g.gif . as atrodo taip atsargiai siunu ,bet juostele pesiojasi kodel,gal juostele prasta,ar as nemoksa verysad.gif ?

gali buti ir juostele prasta g.gif buna tokiu blink.gif
Atsakyti
Na reiks kitur nusipirkti ,o tada matysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karosimi: 16 gruodžio 2010 - 12:46