Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

Labai grazus bandymas man pati graziausia su zaliu karoliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 12 01, 23:57)

kokios fainutes 4u.gif apatine auksine super 4u.gif 4u.gif o kokiom juostelem siuvai-jos idomiai ziurisi,lyg ir garbanotos biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageVarune,Zymanau ačiū už pagyrimą ,smagu kad patiko mano bandymas. Šiaip aš tai mezgu .paskaičiau, pabandžiau ir labai patiko procesas ir dovanai gerai savo rankų darbo.Juostelės supintos iš 4 gijų.Kaune pirkau buvusiame pasimatime antrame aukšte 1metras 1 litas.Vilniuje turėtų buti panašioje parduotuvėje kuri yra žemiau Lazdynų tilto prie upės tiksliai gatvės pavadinimo nežinau, orientacijai Eigulių gatvė.Sekmės visoms mergaitėms kurti, visų darbai nuostabūs. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vlasta2 @ 2010 12 02, 13:16)
Varune,Zymanau ačiū už pagyrimą ,smagu kad patiko mano bandymas. Šiaip aš tai mezgu .paskaičiau, pabandžiau ir labai patiko procesas ir dovanai gerai savo rankų darbo.Juostelės supintos iš 4 gijų.Kaune pirkau buvusiame pasimatime antrame aukšte 1metras 1 litas.Vilniuje turėtų buti panašioje parduotuvėje kuri yra žemiau Lazdynų tilto prie upės  tiksliai gatvės pavadinimo nežinau, orientacijai Eigulių gatvė.Sekmės visoms mergaitėms kurti, visų darbai nuostabūs. wub.gif  wub.gif  wub.gif

as pasimatyme daznai perkuos-o i sitas nekreipiau demesio g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Karosimi Jau neapsakomai gražu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip grazu sutazas ant zguto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif neabejinga ir as siam groziui wub.gif turint kokia laisva dienele tuoj pat puolu ka nors raityti biggrin.gif ir tai tampa tarsi liga blush2.gif
Stai mano pirmoji apyranke, ilgai laukta...
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
graži apyrankė, klasikinės spalvos, daug kur tiks prisiderint prie aprangos smile.gif
Atsakyti
Apyrankė LIUKS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazi apyranke,kropsciai viskas atlikta.As dar tik pradedu ,,sutazinti,, tai mano pirmas darbas

user posted image
Atsakyti