Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

man labai grazu si technika. tik kaip tas juosteles sutvirtinti? tik siuvimo budu? ar pauosaluose negali eiti jokios vielos, ar kliju. nes siut tai nelabai megstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 29, 13:00)
man labai grazu si technika. tik kaip tas juosteles sutvirtinti? tik siuvimo budu? ar pauosaluose negali eiti jokios vielos, ar kliju. nes siut tai nelabai megstu  verysad.gif

tik siuvimu,o klijai reikalingi kobosonams klijuoti ir juosteliu galams smile.gif as ir laaabai nemegstu nei siuti nei nerti,bet kartais buna isimciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutkelyte @ 2011 01 29, 12:42)
nuostabi sage  thumbup.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 01 29, 12:54)
tik siuvimu,o klijai reikalingi kobosonams klijuoti ir juosteliu galams smile.gif as ir laaabai nemegstu nei siuti nei nerti,bet kartais buna isimciu biggrin.gif
Papildyta:

aciukas 4u.gif

ar kabosonas tai tas stambus karolis is akmens? kodel jie taip vadinas.
gal reiks prisiverst. smile.gif
ar tie kabosonai skylute turi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 29 sausio 2011 - 12:43
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 29, 14:41)
ar kabosonas tai tas stambus karolis is akmens? kodel jie taip vadinas.
gal reiks prisiverst. smile.gif
ar tie kabosonai skylute turi  blush2.gif

na su skylute jau bus karoliukas-ar karolis biggrin.gif o tie kur klijuojami be jokiu skyluciu-kabosonai smile.gif cia jau fantazijos reikalas,priklauso ka nori daryti-siaip man lengviau su karoliukais-perveriu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 01 29, 14:25)
na su skylute jau bus karoliukas-ar karolis biggrin.gif o tie kur klijuojami be jokiu skyluciu-kabosonai smile.gif cia jau fantazijos reikalas,priklauso ka nori daryti-siaip man lengviau su karoliukais-perveriu ir viskas biggrin.gif

taip, ir karoliuka turbut ant sutazo juostles galima prisiut, o sito ne...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 29, 15:33)
taip, ir karoliuka turbut ant sutazo juostles galima prisiut, o sito ne...

cia labai paprasta pamokele parodyta-kaip su karoliukais siuti 4u.gif
http://blog.kp.ru/us.../post129939284/
o cia parodyta kaip apsiuti kabososna,neziuekim kad ten buvo karoliuka-jis per didelis,todel klijavo pagrinda smile.gif
http://biser.info/node/41607
Atsakyti
Ziminau tavo komplektas nepakartojamas 4u.gif Ir aplamai tavo stiliuko nesumaisysi su niekuom.SAUNUOLE
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 01 29, 15:11)
cia labai paprasta pamokele parodyta-kaip su karoliukais siuti 4u.gif
http://blog.kp.ru/us.../post129939284/
o cia parodyta kaip apsiuti kabososna,neziuekim kad ten buvo karoliuka-jis per didelis,todel klijavo pagrinda smile.gif
http://biser.info/node/41607

oi, aciu!
isigijau viena balta plona juostele, pabandymui, gal tik elementui. Man pasirode brangu - 4 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 sausio 2011 - 09:06
QUOTE(varune @ 2011 01 29, 23:53)

aciu aciu 4u.gif

QUOTE(mėnulis @ 2011 01 30, 11:02)
oi, aciu!
isigijau viena balta plona juostele, pabandymui, gal tik elementui. Man pasirode brangu - 4 lt

oho-kur tokius plesikus radai doh.gif as jau virs 1lt nenoriu moketi,o 4....
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 01 30, 10:19)
oho-kur tokius plesikus radai doh.gif as jau virs 1lt nenoriu moketi,o 4....

Tikrai? blink.gif Pc "Parkas", "Stiliaus harmonija". Nu blyn, tikrai, idomu, kiek ten jos yra. Siaubas. Cia Vilniuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 sausio 2011 - 09:22
QUOTE(zymanau @ 2011 01 29, 12:35)
oho kiek grozybiu prisiuvot 4u.gif  4u.gif trumpam ir as pasivaidensiu biggrin.gif

nuostabu wub.gif

o savo juosteles as po 40 ct berods uz metra pirkau g.gif bet labai jau plonytes, reiks geresniu paieskot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytea: 30 sausio 2011 - 16:16
Labai patiko sutažo technika kurti papuošalai, norėčiau išmokti ax.gif
Zymanau, dėkui už pamokėlių nuorodas. Bandysiu pagal šias pamokėles pasipraktikuoti 4u.gif
Liko viena smulkmena, sutažo juostelės. Darbštuoliukės Vilnietės, patarkite, kur galima Vilniuje gauti sutažo juostelių?
Atsakyti