Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(desrele-lt @ 2011 01 31, 19:43)
O as ir odeles niekur neuzmatau pirkti doh.gif Reikes pradet atidziau ziuret  biggrin.gif

baracholkej paziurek,ten tikrai rasi.kelniu,striukiu papigei pilna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 01, 10:19)
baracholkej paziurek,ten tikrai rasi.kelniu,striukiu papigei pilna  thumbup.gif

tai jus atkerpat bet kokia odele nuo kelnes ir striukes, klijuojat prie akmenuko, tada siuvat. Ir daugiau siam menui reik tik kliju ir juosteles, taip, daugiau nera jokiu slaptu pribumbasu ?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 01, 10:24)
tai jus atkerpat bet kokia odele nuo kelnes ir striukes, klijuojat prie akmenuko, tada siuvat. Ir daugiau siam menui reik tik kliju ir juosteles, taip, daugiau nera jokiu slaptu pribumbasu ?

na, dar reikalinga adata, siūlas (aš bandžiau su bespalviu siūlu-valu siūti), karoliukų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2011 02 01, 16:00)
na, dar reikalinga adata, siūlas (aš bandžiau su bespalviu siūlu-valu siūti), karoliukų...  mirksiukas.gif

oi, aciu, ka as be sito forumo daryciau
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 01, 09:19)
baracholkej paziurek,ten tikrai rasi.kelniu,striukiu papigei pilna  thumbup.gif

Kur cia ieskot? Skuduryne kazkokiam? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 02 01, 17:35)
Kur cia ieskot? Skuduryne kazkokiam?  4u.gif  biggrin.gif

taip taip skudurine.kaip pavadinsi taip nepagadinsi mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Tik labai siuliukai pesiojasi.reikes su valu pabandyti gal geriau bus.
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 01 31, 16:46)
zymanau, labai daili sage  wub.gif  thumbup.gif Super atrodo, nei pridesi, nei atimsi. Kazkaip vis niekur sostinej parduotuvese neuzmatau filco  doh.gif

Aš irgi ieškojau filco, tai radau VCUP'e 4a., bet ten tik didžiuliais maišais parduoda stupid.gif ir ne kitaip. Neįsivaizduoju ką su tokiais kiekiais daryti reiktų.
Beje, ten pat yra atsiradusių juostelių. Dar nemėginau pirkti, nes turiu iš kitur prisipirkiojusi, bet, kaip suprantu, čia tos gerosios, minkštosios, blizgiosios smile.gif kaip ir iš Pylimo gatves.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2011 02 01, 22:11)
Aš irgi ieškojau filco, tai radau VCUP'e 4a., bet ten tik didžiuliais maišais parduoda  stupid.gif ir ne kitaip. Neįsivaizduoju ką su tokiais kiekiais daryti reiktų.
Beje, ten pat yra atsiradusių juostelių. Dar nemėginau pirkti, nes turiu iš kitur prisipirkiojusi, bet, kaip suprantu, čia tos gerosios, minkštosios, blizgiosios  smile.gif kaip ir iš Pylimo gatves.

Shusha, o kur konkrečiai Pylimo gatvėje sutažo juostelės parduodamos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 01, 20:13)

karosimi, koks fantastiskas kurinukas, nemirtinga klasika - raudona ir juoda wub.gif thumbup.gif

Zinosiu dar viena pavadinima skudurynui, dekui biggrin.gif notworthy.gif
Ir dar klausimukas butu kur perkate akmenukus? Tokie dideli ir blizgus wub.gif
O as siunu su valu, visai nieko gaunasi, nors gana sunkiai siunasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Shusha @ 2011 02 01, 22:11)
Aš irgi ieškojau filco, tai radau VCUP'e 4a., bet ten tik didžiuliais maišais parduoda  stupid.gif ir ne kitaip. Neįsivaizduoju ką su tokiais kiekiais daryti reiktų.
Beje, ten pat yra atsiradusių juostelių. Dar nemėginau pirkti, nes turiu iš kitur prisipirkiojusi, bet, kaip suprantu, čia tos gerosios, minkštosios, blizgiosios  smile.gif kaip ir iš Pylimo gatves.

Reiketu ir man uzsukti i Vcup'a, seniai buvau, nes nepakeliui smile.gif O koks kiekis tame maise? Turbut ir ivairiu spalvu tame rinkinyje yra, ar tik vienos? O koks adresas butu Pylimo g. parduotuves? drinks_cheers.gif Cia jau man gan pakeliui butu uzsukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo desrele-lt: 02 vasario 2011 - 10:12
QUOTE(karosimi @ 2011 02 01, 21:13)
Papildyta:
user posted image
user posted image

ar jus tokius grozius sau darot, ar parduodat paskui
per kiek laiko toki padarot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 02 vasario 2011 - 12:28
QUOTE(desrele-lt @ 2011 02 02, 11:11)

Reiketu ir man uzsukti i Vcup'a, seniai buvau, nes nepakeliui  smile.gif O koks kiekis tame maise? Turbut ir ivairiu spalvu tame rinkinyje yra, ar tik vienos? O koks adresas butu Pylimo g. parduotuves?  drinks_cheers.gif Cia jau man gan pakeliui butu uzsukti  thumbup.gif

Nezinau tiksliai koks ten kiekis, bet nera jau taip be proto daug. Spalvu, gal kokios septynios, o kainuoja apie 17lika Lt tas maiselis. Bet gal as cia kalbu ne apie ta pacia parduotuve. Cia kasiuluose, 5tame aukste.
Atsakyti
QUOTE(Ingriada @ 2011 02 02, 00:39)
Shusha, o kur konkrečiai Pylimo gatvėje sutažo juostelės parduodamos?  blush2.gif

QUOTE(laimikas @ 2011 02 02, 14:01)
Nezinau tiksliai koks ten kiekis, bet nera jau taip be proto daug. Spalvu, gal kokios septynios, o kainuoja apie 17lika Lt tas maiselis. Bet gal as cia kalbu ne apie ta pacia parduotuve. Cia kasiuluose, 5tame aukste.

Neprisimenu nei tikslaus adreso, nei pavadinimo ( kažkas iš poros raidžių berods blush2.gif ), bet nesunku rasti: nuo "Lietuvos" kino teatro reikia eiti stoties kryptimi ir tuoj pat rasit kelių- keliolikos metrų zonoje.
Tikriausiai apie tą pačią, aš dėl aukšto nusišnekėjau- tikrai 5-ame. Tik pavadinimas- "Geros akys". O kiekis apytiksliai kaip didžiojo prekybcentrinio maišelio gal... g.gif
Atsakyti