Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(desrele-lt @ 2011 02 07, 11:36)
Yra ivairaus storumo ju, bet tu standartiniu blizgesniu juosteliu kaina 1m apie 1 lt. Tikiuosi, kad kas nors pasakys tiksliau  4u.gif

Kur parduotuvese matau tai tos kur storos tai labai jau brangios, 2 lt metras ir pan...Jauciu reiks internetu
Atsakyti
merginos juk internetu ir pigiau ir laiko sutaupai, juosteles puikios veriniams.lt , ir ko gero pačios pigiausios , ir dar .gemland.lt/ tik pirkite čekiškas daug lengviau dirbti , ir gražiau atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau senokai žiūrinėju jūsų darbus, ir vat noriu paklausti - noriu daryti nugarėles iš odos. bet kaip tai padaryti? blush2.gif
Bandau šitaip- jei yra daug nelygumų, juos užlyginu filcu, tada iškirpusi tinkamos formos odelę ją bandžiau klijuoti super moment... kažkaip ne taip gavosi - kraščiukai nedailūs, šiaip nefainai.... kitą kart bandžiau prisiūti tą odelę - su crystal string bet kažkaip vistiek keistokai... Kaip jūs tvarkotės su nugarėlėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2011 02 08, 23:35)
Sveikos, jau senokai žiūrinėju jūsų darbus, ir vat noriu paklausti - noriu daryti nugarėles iš odos. bet kaip tai padaryti?  blush2.gif 
Bandau šitaip- jei yra daug nelygumų, juos užlyginu filcu, tada iškirpusi tinkamos formos odelę ją bandžiau klijuoti super moment... kažkaip ne taip gavosi - kraščiukai nedailūs, šiaip nefainai.... kitą kart bandžiau prisiūti tą odelę - su crystal string bet kažkaip vistiek keistokai... Kaip jūs tvarkotės su nugarėlėmis? g.gif

saunuole ,kad nenuleidi ranku ir bandai vis kita apdaila thumbup.gif visu pirma klijus keisk-super per daug sukietina darbeli,todel ir gaunasi ne tas.as siaip tik odele uzklijuoju,nera labai lygu,bet pavyksta be dideliu nelygumu.o su siuvimu,kaip kam patinka,siuna merginos,bet man norisi nugarele palikti lygesne be jokiu siuvimu. smile.gif
Atsakyti
ačiū už greitą atsakymą biggrin.gif 4u.gif o kokie klijai geriau? crystal? šiandien parduotuvėje juos varšiau, bet ten naudojime parašyta, jog patepus abi klijuojamo objekto dalis palaikyti 10 minučių ir tada suspausti... g.gif
Tai va - kokie tie klijai nesukietintų ir būtų geriausi?
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2011 02 09, 15:52)
ačiū už greitą atsakymą  biggrin.gif  4u.gif  o kokie klijai geriau? crystal? šiandien parduotuvėje juos varšiau, bet ten naudojime parašyta, jog patepus abi klijuojamo objekto dalis palaikyti 10 minučių ir tada suspausti... g.gif 
Tai va - kokie tie klijai nesukietintų ir būtų geriausi?

As naudoju moment kristal. man jie patinka.bespalviai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir su kristal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 02 08, 15:32)
merginos juk internetu ir pigiau ir laiko sutaupai, juosteles puikios veriniams.lt , ir ko gero pačios pigiausios , ir dar .gemland.lt/ tik pirkite čekiškas daug lengviau dirbti , ir gražiau atrodo smile.gif

tik kad uz siuntima atvezima reik moket g.gif jei po nedaug reikia, ar tikrai pigiau g.gif
Atsakyti
ko gero tada jums parduotuvė pašonėje smile.gif, Kaune gera juostele prekiauja Raudondvario plente, man nuvažiavimas ten net ir savo mašina kainuoja brangiau sad.gif , mikriuku net neskaičiuoju
bazė daug arčiau bet ten juostelė tik medvilninė , man ji visai nepatinka smile.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif pirksiu krystal ir bandysiu su juo klijuoti... o juostelių galams ir valo/siūlo užtvirtinimui tinka crystal? t.y. ar mazgučiai neatsipalaiduos? ax.gif Nes esu pridariusi darbelių, išdovanojusi, ir nuolat žmonių klausiu, ar su jais viskas gerai, ar niekur koks brokas neišlenda lotuliukas.gif doh.gif

Beje, Raudondvario plente ten kokioj vietoj ta parduotuvė? kokioje stotelėje išlipti reikia ir kaip atrodo pastatas?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 02 10, 00:01)
ko gero tada jums parduotuvė pašonėje smile.gif, Kaune gera juostele prekiauja Raudondvario plente, man nuvažiavimas ten net ir savo mašina kainuoja brangiau sad.gif , mikriuku net neskaičiuoju
bazė daug arčiau bet ten juostelė tik medvilninė , man ji visai nepatinka smile.gif

juosteles luksio iki yra viduj siulu parduotuvelej smile.gif pirkausi ten tai teros ir man atrodo kad cia ta pati kur raudondvario smile.gif
Atsakyti
kur tai randasi ? blush2.gif
Atsakyti