Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

mur`miaw, grazi sege thumbup.gif Toks gana netradicinis sprendimas, dazniausiai is sutazo buna padaryta be tarpiuku, t.y. ovalo ir pan. formos seges, o cia gelyte wub.gif Man spalvos patinka, grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 02 14, 10:32)
mur`miaw, grazi sege  thumbup.gif Toks gana netradicinis sprendimas, dazniausiai is sutazo buna padaryta be tarpiuku, t.y. ovalo ir pan. formos seges, o cia gelyte  wub.gif Man spalvos patinka, grazu  drinks_cheers.gif

aciu smile.gif cia sededama seminare papaisiau ant lapo ir pagalvojau kad reikia pabandyti padaryti smile.gif
Atsakyti
Mur miaw - kiek darbo įdėta, šaunuolė smile.gif Labai gražu, o dėl margumo, tai jau kiekvienos skonis.. spalvos tikrai suderintos. 4u.gif
Atsakyti
Seniai pradėta, bet tik Šiandien pabaigta apyrankytė

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oho, raizgumynai, super padirbėjai, ilgai dirbus labai džiugina gautas rezultatas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2011 02 15, 12:11)
Ačiū mergaitės  smile.gif

Daug kruopstumo tokiam reikia turbut. Ir kaip jus taip sudeliojat, turbut is pradziu reik eskiza pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 15, 13:06)
Daug kruopstumo tokiam reikia turbut. Ir kaip jus taip sudeliojat, turbut is pradziu reik eskiza pasidaryti

Tai kad be eskizo, su eskizu net neisivaizduociau kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesaule @ 2011 02 15, 13:27)
Tai kad be eskizo, su eskizu net neisivaizduociau kaip  biggrin.gif

maciau, jog dizainere kur sutaza isgarsino piesiasi eskizus. gal taip butu paprasciau smile.gif pasipaisai is anksto, kad nebutu staigmenu, gali apgalvot. bet ir be eskizo puiku, grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sagytė:
sutažas
Atsakyti
Oi mergaites tiek grozybiu prisiziurejau thumbup.gif wub.gif wub.gif

blush2.gif noriu ir as jusu teismui parodyti savo pirma blyna :4u
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ShinePeri: 18 vasario 2011 - 12:15