Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

QUOTE(zymanau @ 2011 03 04, 13:35)
Rutkelyte 4u.gif
desrele-lt 4u.gif
as visur perku-stikla juostelem urme traukinuke,o visa kita ivairiai-ir is neto parduotuviu,ir is gyvu rolleyes.gif

o urme traukinuke - tai čia apie bazes Kaune? blush2.gif
Atsakyti
dar bazėje yra 12 sandėlyje , ir tikrai nebrangu , traukinuke ties 3 -4 sandėlių berods
Atsakyti
padariau neseniai sutazinius auskarus, pagal savo skoni.
http://www.flickr.co...in/photostream/
kaip merginos, kaziukas? smile.gif
Atsakyti
Jo merginos ar buvot kaziuke,prekiauti ta prasme.man tai kas liecia sutaza tai nulis nieko is viso. grozisi grazu tipo ,o pirkti tai visai nieko. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 03 06, 21:55)
Jo merginos ar buvot kaziuke,prekiauti ta prasme.man tai kas liecia sutaza tai nulis nieko is viso. grozisi grazu tipo ,o pirkti tai visai nieko. doh.gif  lotuliukas.gif

o kurie, kokia technika buvo jums einamiausi? Mano tai situos iskart nupirko...
gal jiems brangu, ziurint kiek praset? Bet pastebejau, kad jeigu jau sustoja, susidomi, tai kaina nesvarbi. 4u.gif
Atsakyti
Įdomųs auskariukai - spalvos ir idėja smagi ir graži. thumbup.gif bet yra ir minusų mano akim žiūrint - buvo galima ir gražiau susiūti - matosi nelygumai ir siūlas papešiotas. aišku, gal foto tai tik labai išryškėja mirksiukas.gif

Va dėl pardavimo darbelių - kaip maždaug įkainuojate? ta prasme - kokios ribos: minimali ir maksimali ? Nes man reikia įvertinti kelis darbelius, suskaičiavau jų savikainą, laiką, kurį užtrukau ir neįsivaizduoju, kiek savo tą darbą įvertinti, kad pirkėjas neišgriūtų, ir kad man nebūtų labai striukai blush2.gif Nes prie vienos segės sėdėjau kokias 7valandas g.gif
Atsakyti
skaiciuojant labai svarbu rasti riba tarp darbo savikainos ir jo sudetingumo.gali savikaina buti juokinga,o darbo ideta labai daug smile.gif reikai atsizvelgti ir i rinka-juk cia lt-visi nori gauti kuo pigiau.bet negali ir saves nuskriausti 4u.gif ziurek kad pardavus darbeli atmetus visas turetas islaidas dar tau liktu mirksiukas.gif
Atsakyti
ne, čia tai jua kas be ko - tik mąstau, kiek valandą ivertinti. Nes savikaina nedidelė, kiek žiūrėjau monos galerijoje, tai apie 40-45 litus segytės nesudėtingos ganėtinai kainuoja.. Tai tam kas darė atskaičius parduotuvės procentus ten jau ne kažką lieka...
Dėl sudėtingumo tai nežinau kiap tai vertinti - nes nuolat eksperimentuoju, bandau naujas formas arba kitokius būdus viską tvirtinti, be to - kas vienam paprasta, kitam sudėtinga...
Atsakyti
as sau valandu nevertinu-ziuriu pagal darba smile.gif
Atsakyti
gal taip ir teisingiau ax.gif ačiū už pakonsultavimą smile.gif už pusės savaitės susitiksiu su užsakove, kuri prašė tiesiog kad būtų didelė segė. Tai jaudinuosi ir dėl patikimo, ir dėl kainos nustatymo..
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2011 03 07, 10:57)
Įdomųs auskariukai - spalvos ir idėja smagi ir graži.  thumbup.gif  bet yra ir minusų mano akim žiūrint - buvo galima ir gražiau susiūti - matosi nelygumai ir siūlas papešiotas. aišku, gal foto tai tik labai išryškėja  mirksiukas.gif

Va dėl pardavimo darbelių - kaip maždaug įkainuojate? ta prasme - kokios ribos: minimali ir maksimali ? Nes man reikia įvertinti kelis darbelius, suskaičiavau jų savikainą, laiką, kurį užtrukau ir neįsivaizduoju, kiek savo tą darbą įvertinti, kad pirkėjas neišgriūtų, ir kad man nebūtų labai striukai blush2.gif  Nes prie vienos segės sėdėjau kokias 7valandas  g.gif

Taip, as dar tik pradedu papuosalus. Nemokejau tos vielos gerai prisiuti, siaip dariau sau situos. Nu gal kaip sau. Bet vistiek pardaviau.
Dar vieni: http://www.flickr.co...N04/5502488739/
Pas mane daugiau ne sutazas, o laisva interpretacija.
As ikainuoju mazdaug pagal darba, originaluma. O Zymanau gerai parase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 07 kovo 2011 - 13:40
QUOTE(Rasc @ 2011 03 07, 13:55)
gal taip ir teisingiau  ax.gif  ačiū už pakonsultavimą smile.gif už pusės  savaitės susitiksiu su užsakove, kuri prašė tiesiog kad būtų didelė segė. Tai jaudinuosi ir dėl patikimo, ir dėl kainos nustatymo..

na geriausia darbelio foto kad ir nebaigto nusiusti uzsakovei-ji tada mato kas ir kaip ir gali dar kazka pakeisti 4u.gif ir tada jau gali ir kainyte derinti mirksiukas.gif

QUOTE(mėnulis @ 2011 03 07, 15:36)

saunuole,kam tie standartai,darbai turi buti originalus,o ne vienodi 4u.gif
Atsakyti