Agnesaule, labai grazus ir originalus auskarai
Sveikos auksinių rankyčių savininkės. visų darbeliai labai gražūs
turiu dar vieną klausimėlį apie moment crystal - ar jais galima juosteliu galus tepti, jei jie matysis? r ar akmenukus tvirtinant juos tuo crystal tepate - ta prasme - kad juostute nuo akmens jei didesnis neslystu?
man kažkaip pabandymas su crystal neitin patiko - bet gal čia pirmas įspūdis
turiu dar vieną klausimėlį apie moment crystal - ar jais galima juosteliu galus tepti, jei jie matysis? r ar akmenukus tvirtinant juos tuo crystal tepate - ta prasme - kad juostute nuo akmens jei didesnis neslystu?
QUOTE(Rasc @ 2011 03 01, 18:04)
Sveikos auksinių rankyčių savininkės. visų darbeliai labai gražūs
Crystal neitin as nebandziau net. o akmenuka tai priklijuokit prie skiautes medziagos ar odos ,o tada juostele siukite aplinkuj
QUOTE(zymanau @ 2010 09 16, 15:42)
kriepiuosi i tas kurios seniau gamina tokius papuosalus
man labai negrazu nugarele apklijuota ar apsiuta odele,dar pakabukai ar apyrankes nekrenta i aki,bet kaip su auskarais?as vienus darau bet jau man galvos skausmas kaip paslept tuos galus
sorry uz kokybe-fotkinu su kamera,tai sunkiai sekasi nesudrebinti rankos

Fantastiskas darbas
apyranke
zymanau, kokie dailus darbeliai
Rutkelyte
desrele-lt
as visur perku-stikla juostelem urme traukinuke,o visa kita ivairiai-ir is neto parduotuviu,ir is gyvu
desrele-lt
as visur perku-stikla juostelem urme traukinuke,o visa kita ivairiai-ir is neto parduotuviu,ir is gyvu
zymanau, pagarba tau. Tikras grožis
Ziminau labai grazu.Labai kruopsciai ir tvarkingai atliktas darbas
Zymanau - fantastika. Sutazas man dar nekandamai atrodo, uztat labai smagu paziuret i kitu grazius darbus