Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

Labai aciu merginos 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
*Kaledine*, labai dailus ir skoningi auskariukai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2011 04 05, 19:19)
Pasirodysiu ir as su savo auskarais 4u.gif

Labai gražūs. Mano skonio, ypač pirmieji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2011 02 09, 23:56)

Beje, Raudondvario plente ten kokioj vietoj ta parduotuvė? kokioje stotelėje išlipti reikia ir kaip atrodo pastatas?

Skaitinėjau skaitinėjau ir pastebėjau, kad nieks neatsakė į šiuos klausimus smile.gif
Kadangi ir aš susidomėjau sutažu ir visą informaciją kaupiu, surašiau ją čia:

Sutažo parduotuvės

Parduotuvė, kuri yra Raudondvario plente 101, Kaune, vadinasi Garmus. Stotelė, kurioje reikia išlipti "Kėdainių gatvė" Pastato nuotrauka: user posted image

Tai buvo pirmoji parduotuvė, kurioje pirkau sutažo juosteles. Spalvų pasirinkimas gal ir nėra labai didelis, bet juostelės kokybiškos.
Papildyta:
QUOTE(zymanau @ 2011 02 10, 13:10)
juosteles luksio iki yra viduj siulu parduotuvelej smile.gif pirkausi ten tai teros ir man atrodo kad cia ta pati kur raudondvario smile.gif

QUOTE(Augė @ 2011 02 10, 13:20)
kur tai randasi ?  blush2.gif

Lukšio gatvėj būti neteko, bet pagal duomenis parduotuvė turėtų būti ta pati smile.gif
Garmus vadinasi: čia jų adresai ir darbo laikas :

http://www.garmus.lt/
Atsakyti
OOooo ačiū 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dabar pagal šita foto ir galėsiu orientuotis ir stotelę smile.gif

beje, ką darot kai nesat patenkintos rezultatu, bet ardyti gaila (man tektų ardyt visą auskarą iki galo) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasc @ 2011 04 06, 21:35)
OOooo ačiū  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
dabar pagal šita foto ir galėsiu orientuotis ir stotelę smile.gif

beje, ką darot kai nesat patenkintos rezultatu, bet ardyti gaila (man tektų ardyt visą auskarą iki galo)  doh.gif

Aš kartą bbandžiau, bet man juostelė jau sugadinta liko schmoll.gif tai nebent dėl karoliukų, bet pradėčiau iš naujos juostelės.

Labai ačiū už tokią susitemintą info 4u.gif
Atsakyti
karoliukus išsipkerpu , o viską lauk , nes vis tiek juostelė gražiai nenusiardys
Atsakyti
pasirodau: smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Auge, dailūs klasikiniai auskarai thumbup.gif tik ar man rodosi, ar čia tik foto taip : kad ne visur išlaikytas simetriškumas - ten kur karoliukus apsukai? o gal toks užmanymas g.gif blush2.gif bet vistiek - dailu thumbup.gif
Atsakyti
šiaip tai biškuti kreivai kaba , kai kur gal biškuti yra netikslumų, bet kol kas geriau nesigauna ax.gif
Atsakyti
Aš ir galvoju, kad turbut kabėjimas ir foto daug ką čia priduoda... nes pati nei fotografuoti gražiai nemoku, ir kartais sutažas nors rtu šauk biredį, bet nepasiduoda kokioj nors vietoj. Bet jugi tobulėjam su kiekvienu darbeliu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti