Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

parodysiu pagaliau užbaigtą, kuris patinka ko gero tik man biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
OHo, koks puikus darbelis. Gražu kam patinka masyvesni papuošalai. šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 22:35)
parodysiu pagaliau užbaigtą, kuris patinka ko gero tik man  biggrin.gif

user posted image

man tai spalvos nerealios - raudona, ruda ir žydra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 22:35)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Patinka ir man mirksiukas.gif Tik aš ir virvelę masyvią daryčiau ax.gif

Atsakyti
Labai gražus darbelis,tikrai neliksi nepastebėta smile.gif 4u.gif wub.gif tik galvoju prie kokių drabužių tokiu papuošalu pasipuoščiau...?
Atsakyti
Labai grazus, ir man patinka. Kodel patinka tik tau ?
O kokio storio juostele naudot, darant toki masyvu darba? Turbut neuztenka ploniausios. Ir dar idomu kaip kita puse atrodo. Kai deda merginos darbus, noretusi ir is kitos puses pamatyti.
Atsakyti
Ačiū už pagyras biggrin.gif Galvojau, kad masyvumas ir tokios spalvos, labai jau keistos, tai už tai ir sakau, kad tik man patiks.

Juostelė 2,5 mm ar 3, bandžiau matuot.

Dėl dirželio masyvumo, man gražiausi papuošalai kur siauras dirželis ir kabo didelis blynas, tarkim laikrodis ant grandinės ar panašiai, tai kaip ir specialiai tokio efekto siekiau. Čia gal skonio reikalas g.gif Nes man tie tradiociniai sutažo vėriniai, kur kaip antkaklis ant kaklo, nepatinka schmoll.gif Gražu kur pakabukas.

Kitai pusei dar nieko nedariau, nes noriu paklijuoti raudoną odelę, o tokios dar neturiu (laukiu išpardavimo humanoje biggrin.gif )
user posted image

Papildyta:
Šiaip šita juostelė man nepatinka, nes labai galai yra, neužsidegina. Bet turiu likučių, tai bandau sunaudot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 31 kovo 2011 - 10:29
as tai va ir neisivaizduoju kaip turi atrodyti kitos puses tokiu darbu. pati nedrisciau dar tokiu daryt. atrodo sudetingai. visos turbut tu odeliu neklijuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 03 31, 18:10)
as tai va ir neisivaizduoju kaip turi atrodyti kitos puses tokiu darbu. pati nedrisciau dar tokiu daryt. atrodo sudetingai. visos turbut tu odeliu neklijuoja  g.gif

aš tai mėgstu iš vis nieko neklijuoti, ir daryti gražią antrą pusę. Bet šita juostelė neužsidegina, tai negražiai gavosi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 01 balandžio 2011 - 08:58
Forget , labai grazus pakabukas, dailus, tvarkingas, spalvos suderintos wub.gif thumbup.gif

Grazu paziureti, bet as tokio nenesiociau, megstu minimalistini stiliu, bet ant kito zmogaus paziureti grazu ir didiziausia pagarba, kad turi savo stiliu, nesioja ka tik nori ir nekreipia demesio i nieka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Galingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 23:35)

man ir patinka-svarbiausiai spalvytes dera 4u.gif
senai rodziausi ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti