Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Mėlinakė @ 2011 01 25, 19:15)
Sveikos 4u.gif
Gal galite pasakyti kiek kainuoja ši bazė
user posted image

Kaip ji naudojama? Vietoj toninio kremo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2011 02 09, 13:28)
Kaip ji naudojama? Vietoj toninio kremo? blush2.gif

Cia makiazo baze, t.y. islygina veiduka, uzpildo visokais smulkias raukslytes, apmazina poras, duoda svytejimo, padeda makiazui geriau pasidengti ir ilgiau issilaikyti - spalvos neduoda. Tai nera tas pats kas kremas su spalva. schmoll.gif Pries baze reikia kremo, po bazes pudros ir tt.

Asmeniskai as nejauciu kazkokio ypatingo baziu poveikio - gal kad oda suasa, tai neturiu problemu nei su odos blizgesiu, nei su makiazo nuplaukimu.....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 09, 16:55)
Cia makiazo baze, t.y. islygina veiduka, uzpildo visokais smulkias raukslytes, apmazina poras, duoda svytejimo, padeda makiazui geriau pasidengti ir ilgiau issilaikyti - spalvos neduoda. Tai nera tas pats kas kremas su spalva.  schmoll.gif Pries baze reikia kremo, po bazes pudros ir tt.

Asmeniskai as nejauciu kazkokio ypatingo baziu poveikio - gal kad oda suasa, tai neturiu problemu nei su odos blizgesiu, nei su makiazo nuplaukimu.....

drinks_cheers.gif turiu tokį "Guerlain" makiažo pagrindą. Nieko įspūdingo ir nieko gero 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau Parure aqua pudra bigsmile.gif jei kam idomu placiau, tai pudru temoj atsiliepimas.. trumpai galiu pasakyt tiek, kad turbut siek tiek net labiau patiko nei Chanel Vitalumiere, kuria turiu.. pastaroji man momentais ypac ant foto kaip riebaluotu veidu atrodo.. nors oda mano super sausa.. isryskina poras unsure.gif o parure aqua matiskesne, bet vis tiek veidas gyvas atrodo.. tikrai man net gal dregnumo su ja daugiau nei su chanel.. ir dar kas labiausia patiko, kad ja uztepus ant virsaus, pvz po kazkiek val viskas ok atrodo... nei susoka nei papleiskaboja nei ka.. nes man buna, kad noris po kiek laiko skruostus palygint dar.. kitas pudras uztepus matos paleiskanojimai.. beja, kiek ji lt kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 16, 17:53)
Isbandziau Parure aqua pudra bigsmile.gif jei kam idomu placiau, tai pudru temoj atsiliepimas.. trumpai galiu pasakyt tiek, kad turbut siek tiek net labiau patiko nei Chanel Vitalumiere, kuria turiu.. pastaroji man momentais ypac ant foto kaip riebaluotu veidu atrodo.. nors oda mano super sausa.. isryskina poras unsure.gif o parure aqua matiskesne, bet vis tiek veidas gyvas atrodo.. tikrai man net gal dregnumo su ja daugiau nei su chanel.. ir dar kas labiausia patiko, kad ja uztepus ant virsaus, pvz po kazkiek val viskas ok atrodo... nei susoka nei papleiskaboja nei ka.. nes man buna, kad noris po kiek laiko skruostus palygint dar.. kitas pudras uztepus matos paleiskanojimai.. beja, kiek ji lt kainuoja? 4u.gif

apie 139 lt smile.gif
su visa tavo nuomone sutinku thumbup.gif tik as naudojau chanel profesional, tai veidas labai blizgus atrodydavo ...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 16, 16:53)

na ir suintrigavai, bet brangi ji doh.gif čia LT tai 165 berods kainuoja, o ir siųstis nelabai pigiau... kokią spalvą bandei, įtariu kad 02?
Man tai reiktų 01, gal kokia šviesiaodė yra siuntusis 01 numeriuką ir gali patarti iš kur geriau? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2011 02 16, 18:12)
apie 139 lt smile.gif

o tai ne tiek jau daug, kažkaip įsivaizdavau kad apie 170 Guerlain kainos svyruoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 16, 19:15)
na ir suintrigavai, bet brangi ji  doh.gif  čia LT tai 165 berods kainuoja, o ir siųstis nelabai pigiau... kokią spalvą bandei, įtariu kad 02?
Man tai reiktų 01, gal kokia šviesiaodė yra siuntusis 01 numeriuką ir gali patarti iš kur geriau?  4u.gif
Papildyta:

o tai ne tiek jau daug, kažkaip įsivaizdavau kad apie 170 Guerlain kainos svyruoja  ax.gif

ne, ne tikrai tiek Kristianoj mokejau pirma karta kai pirkau, o db siunciausi is Sephoros tik kainos nepamenu kadangi visi skaiciukai parejo ir su kitomis kosmetikos priemonemis ... as tai numeri turiu 5, tamsus labai jis man ziemai, vasarai pats tas, nes bunu gerokai ydegusi kuna, o veidas sunkiai, tai susilygina...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 16 vasario 2011 - 18:30
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 16, 17:15)
Man tai reiktų 01, gal kokia šviesiaodė yra siuntusis 01 numeriuką ir gali patarti iš kur geriau?  4u.gif

vargiai rasi, nes nr 01 skirtas Azijos rinkai.
o 02 nr. jau tikrai tamsus, panašus į Chanel'io, Dior'o 02 numerius ir ne į geltonumą, jei reik
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 02 16, 18:15)
na ir suintrigavai, bet brangi ji  doh.gif  čia LT tai 165 berods kainuoja, o ir siųstis nelabai pigiau... kokią spalvą bandei, įtariu kad 02?

lotuliukas.gif nenorejau.. 4u.gif o ji tik Kristutei idomu yra ar ir Dougluse kokiam? g.gif as turiu 02.. 4u.gif bet vis tiek jei pirksiu pilna pakuote, tai tik pabaigus Chanel.. bet vasarai chanel jauciu bus tragedija.. bus kartas ir tas svytejimas tikrai kaip sviestas atrodys, nors vel gi sakau, kad mano oda sausa.. ir tai blizga kai nzn kas biggrin.gif nors realiai taip labai baisiai neatrodo, tik ant foto isryskeja labiau..
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2011 02 16, 18:12)
apie 139 lt smile.gif
su visa tavo nuomone sutinku  thumbup.gif  tik as naudojau chanel profesional, tai veidas labai blizgus atrodydavo ...

blink.gif tik tai? Parure aqua? tai dar pigiau nei chanel.. geras blink.gif negali but.. manau pabrango nuo tada kai pirkai biggrin.gif
Atsakyti
Ir taip ziuriu ir taip.. issitraukiau savo Chanel vitalumiere nr 20 ir parure aqua ta megini nr 02 nu tai parure tooooookia sviesi atrodo.. tikrai ne tokia kaip foto schmoll.gif chanel tokia i geltonuma, ruduma, o parure ciut ne balksva ant odos mano biggrin.gif nors kai ant veido neatrodo per sviesi ar ka.. bet lyginant tas dvi tai akivaizdus skirtumas, nors nesuprantu, kaip man jos ant veido abi gali idealiai tikt g.gif bet jei pirkciau parure tai imciau jauciu 03 spalva, nes skirias nuo 02 manau nedaug, o atsils orai noris ciut tamsesnes g.gif jei pirkciau.. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 17, 00:07)
Ir taip ziuriu ir taip.. issitraukiau savo Chanel vitalumiere nr 20 ir parure aqua ta megini nr 02 nu tai parure tooooookia sviesi atrodo.. tikrai ne tokia kaip foto  schmoll.gif chanel tokia i geltonuma, ruduma, o parure ciut ne balksva ant odos mano  biggrin.gif nors kai ant veido neatrodo per sviesi ar ka.. bet lyginant tas dvi tai akivaizdus skirtumas, nors nesuprantu, kaip man jos ant veido abi gali idealiai tikt g.gif bet jei pirkciau parure tai imciau jauciu 03 spalva, nes skirias nuo 02 manau nedaug, o atsils orai noris ciut tamsesnes g.gif jei pirkciau.. biggrin.gif
user posted image

ziuriu ir matau kad busiu apsirikusi ryskiai del numerio, mano db 5, o naudodavau vasara 4 !!! sakau kad visaip ziuriu tepu, negaliu patiketi kad naudojau tokia tamsia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2011 02 17, 12:11)
ziuriu ir matau kad busiu apsirikusi ryskiai del numerio, mano db 5, o naudodavau vasara 4 !!! sakau kad visaip ziuriu tepu, negaliu patiketi kad naudojau tokia tamsia  doh.gif

Oho, čia jau vos ne tamsiausia doh.gif Įdomu kokia tada natūrali odos spalva 4u.gif Nes pagal mano odą tai trečia spalvytė iš šitų ax.gif o nesu iš šviesiausiųjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 18 vasario 2011 - 21:55