Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(žvarba @ 2010 12 09, 13:18)
manot daugiau nei 10m gali būti nepasenusi?? unsure.gif

nežinau, reiktų pauostyt, jų kvapo su niekuom nesumaišysi, o jei pasenę, turėtų būt kvapas vis dėl to pakitęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 09, 12:40)
sakykit,gal kuri bandzius esat sia makiazo baze?mane ji labai domina,kaip pudra ant jos tepasi,ar nekemsa poru ir pan ax.gif
GUERLAIN
Meteorites Perles Light Diffusing Perfecting Primer

user posted image

As sita turiu, naudoju nedaznai (tingiu rytais tepliotis, issitraukiu nebent ypatingesnei progai). Poru tikrai nekemsa (cia pagrindine mano odos problema, bet su siuo produktu jokiu negerumu nepastebejau), tiek kremine, tiek biri mineraline pudra ant bazes dengiasi puikiai. Poras padaro siek tiek maziau pastebimas. Veidas graziai svyti, yra siek tiek stambesniu blizguciu, bet jie akies nerezia.
Gal kazkiek pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 12 10, 10:01)
As sita turiu, naudoju nedaznai (tingiu rytais tepliotis, issitraukiu nebent ypatingesnei progai). Poru tikrai nekemsa (cia pagrindine mano odos problema, bet su siuo produktu jokiu negerumu nepastebejau), tiek kremine, tiek  biri mineraline pudra ant bazes dengiasi puikiai. Poras padaro siek tiek maziau pastebimas. Veidas graziai svyti, yra siek tiek stambesniu blizguciu, bet jie akies nerezia.
Gal kazkiek pades  4u.gif

aciu labai uz atsakyma,poru kimsimas ir mano pagrindine problema doh.gif reikes gal isigyti arba gal likuti koki isigysiu jeigu rasiu pirkt biggrin.gif aciu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 10, 11:52)
aciu labai uz atsakyma,poru kimsimas ir mano pagrindine problema doh.gif reikes gal isigyti arba gal likuti koki isigysiu jeigu rasiu pirkt biggrin.gif aciu labai ax.gif

Turejau ta baze, nepaliko man ispudzio, jei tikites kokio matomo poveikio, jo nera, tik makiazas ilgiau laikosi ir tiek ax.gif
Atsakyti
Turiu meteoritus,bet didelio ispudzio jei man irgi nepaliko, nors kaip pastebejau jie jau labai labai populiarus siuo metu..bet man meteoritai ir tiek... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kosiute @ 2010 12 16, 18:06)
Turiu meteoritus,bet didelio ispudzio jei man irgi nepaliko, nors kaip pastebejau jie jau labai labai populiarus siuo metu..bet man meteoritai ir tiek... blush2.gif

o aš juos įsimylėjau wub.gif net mano vyras, kuris absoliučiai nieko "nenuraukia" apie kosmetiką paklausė ką aš pakeičiau savo kosmetikoj, kad tokiaaa oda graži wub.gif man jie tikrai ypatingi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 16 gruodžio 2010 - 18:13
QUOTE(žvarba @ 2010 12 16, 19:12)
o aš juos įsimylėjau wub.gif net mano vyras, kuris absoliučiai nieko "nenuraukia" apie kosmetiką paklausė ką aš pakeičiau savo kosmetikoj, kad tokiaaa oda graži wub.gif man jie tikrai ypatingi blush2.gif

kuriuos pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 12 16, 18:33)
kuriuos pirkote?  smile.gif

user posted image
GUERLAIN HOLIDAY 2009 COLLECTION
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri nors is jusu yra bandziusi presuotus Mythic meteoritus ir zino kuo jie skiriasi nuo paprastu meteoritu? Kurie geresni? Kalbu apie stai toki:

user posted image

Ir toki:

user posted image

Labai noriu kazkuriuos nusipirkti, bet vis neapsisprendziu kurie vertesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(riterisss @ 2011 01 06, 21:09)
Sveikos merginos 4u.gif
Gal kuri nors is jusu yra bandziusi presuotus Mythic meteoritus ir zino kuo jie skiriasi nuo paprastu meteoritu? Kurie geresni? Kalbu apie stai toki:

Labai noriu kazkuriuos nusipirkti, bet vis neapsisprendziu kurie vertesni biggrin.gif

Butent sie yra vienas ir tas pats tik forma ju skiriasi. Na ir minusu presuotiems galima parasyt: kainos/kiekio santykis, negalima isimt norimu rutuliuku atskirai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 06, 21:46)
Butent sie yra vienas ir tas pats tik forma ju skiriasi. Na ir minusu presuotiems galima parasyt: kainos/kiekio santykis, negalima isimt norimu rutuliuku atskirai.

Aciu labai uz patarima. Pirksiu ne presuotus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 06, 21:46)

Bent man tai presuoti lyg geriau dengia g.gif
Atsakyti