Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

O as pardaviau savo Guerlain Teint Dore ir eisiu pirkt sviesesnius.. arba Teint beige arba Teint Rose.. g.gif prasysiu, kad padazytu puse veido su vienais, o puse su kitais, ir bus aisku, kurie labiau tinka.. beja, gal kuri isbandet naujuosius skaistalus teracota kreminius? bigsmile.gif cia spalvos labai gerai parodytos wub.gif
http://pleasureflush...un-shimmer.html
Guerlain Terracotta Blush Sun Summer highlighter
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 liepos 2012 - 22:56
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 23:32)
O as pardaviau savo Guerlain Teint Dore ir eisiu pirkt sviesesnius.. arba Teint beige arba Teint Rose..  g.gif prasysiu, kad padazytu puse veido su vienais, o puse su kitais, ir bus aisku, kurie labiau tinka.. beja, gal kuri isbandet naujuosius skaistalus teracota kreminius?  bigsmile.gif cia spalvos labai gerai parodytos  wub.gif
http://pleasureflush...un-shimmer.html
user posted image

paskaitykite cia http://www.christytb...sunny-pink.html. Autorė rašo., kad nieko ypatingo. Rašo, kad jų spalva nuo veido greitai nublanksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 04 gegužės 2012 - 11:58
QUOTE(zuika_puika @ 2012 05 03, 19:59)
As siuo metu ji naudoju (jau tris men.). Jis vadinasi Noir G  mirksiukas.gif
o rechargeable reiskia jog jis yra pakeiciamas (pasibaigus tusui, galima pirkti tik tuso papildyma, o tas veidrodelis ir tuso sepetelis liks senojo tuso. *nors del sepetelio nezinau tiksliai, gal tam papildyme jis yra
Apie pati tusa. Man jis patinka. Graziai pariecia, pailgina, tankina. Blakstienu neapkrauna, bet pastorina ir graziai "isrikiuoja". Is esmes daro viska ko man reikia is tuso smile.gif Nusivalo sunkokai, tik su aliejiniu valikliu. Netrupa. Ir labai skaniai kvepia! Pakuote labai grazaus dizaino, zinoma tai smulkmenos bet jos malonios.  rolleyes.gif Nezinau kokia to papildymo kaina Lietuvoje. Nes visas tusas kainuoja brangokai...

ah tai geros zinios kad cia tas pats noir G! as ji naudoju, man irgi nieko toks smile.gif bet kad nusivalo tikrai sunkiai, as aliejinio valiklio neturiu, tai gramdau vakarais su pieneliu.. biggrin.gif
Pakuote tikrai ispudinga, as turiu ta pgr bonkute su veidrodeliu, papildyma planuoju pirkti netrukus, kaip Lt kainos tiksliai nezinau, bet tusu temoje berods rase kad visas "komplektas" kainuoja apie 180 Lt. pas mane apie 48 eurus, papildymas 25..
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 05 04, 16:20)

Pakuote tikrai ispudinga, as turiu ta pgr bonkute su veidrodeliu, papildyma planuoju pirkti netrukus, kaip Lt kainos tiksliai nezinau, bet tusu temoje berods rase kad visas "komplektas" kainuoja apie 180 Lt. pas mane apie 48 eurus, papildymas 25..

As irgi papildymo kaina tik svarais zinau (19 svaru), o litais tikiuosi kad ne daugiau nei 100.. Nes jei brangiau, tai ko gero savo megstama Clinique imsiu. Man irgi jau jis baiginejasi. Jei nusipirksit papildyma parasykit cia, arba tusu temoj, ar yra jame ir naujas sepetelis ar reiks ta sena naudoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 05 04, 14:58)
As irgi papildymo kaina tik svarais zinau (19 svaru), o litais tikiuosi kad ne daugiau nei 100.. Nes jei brangiau, tai ko gero savo megstama Clinique imsiu. Man irgi jau jis baiginejasi. Jei nusipirksit papildyma parasykit cia, arba tusu temoj, ar yra jame ir naujas sepetelis ar reiks ta sena naudoti 4u.gif

Yra šepetėlis jame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 05 04, 12:56)
paskaitykite cia http://www.christytb...sunny-pink.html. Autorė rašo., kad nieko ypatingo. Rašo, kad jų spalva nuo veido greitai nublanksta.

Efektas sakyciau panasus i Nars illuminator Orgasm spalvyte.. labai ir spalva pati panasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 04 11, 09:51)
Butent drinks_cheers.gif . Kai nusipirkau Aqua, stovi visos kitos nenaudojamos  doh.gif O tas blizgesys islenda ir man, bet biski su sausa papudruoju ir liuks 4u.gif Svarbiausia nesausina odos ir veidas tikrai tobulai su ja atrodo wub.gif

O ka ant virsaus pudruojate,kokia pudryte jeigu nepaslaptis? smile.gif Nezinau kokia rinktis,nes man irgi islenda tas blizgesys po aqua g.gif
O gal pereiti prie kitos bandyt,gal oda atsigavo po ziemos ir riebesne tapo biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites-zinoves, patarkite,prasau, koki valikli rinktis naudojant Guerlain parure extreme kremine pudra? g.gif Nes ji atspari vandeniui ir iprastas prausiklis jos visos nepasalina unsure.gif Patarkite, koki losjona ar pieneli rinktis? Mano oda rieboka tokia g.gif
Is anksto dekui uz atsakymus, jei kas pasidalins info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 08 gegužės 2012 - 14:35
QUOTE(Chloja @ 2012 05 08, 14:35)
Mergaites-zinoves, patarkite,prasau, koki valikli rinktis naudojant Guerlain parure extreme kremine pudra? g.gif Nes ji atspari vandeniui ir iprastas prausiklis jos visos nepasalina unsure.gif Patarkite, koki losjona ar pieneli rinktis? Mano oda rieboka tokia g.gif

As taip pat susiduriu su sia problema, manau reiketu ne pieneli o kaip tonika, net nzn g.gif O pati pudra tai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 05 08, 15:35)

Aš prausiu veidą su prausikliu Paula's Choice ir poto dar nuvalau veiduką Biodermos miceliariniu vandeniu Sensibio, man puikiai pašalina makiažo likučius ax.gif
Atsakyti
padėkit apsispręsti doh.gif
kuom skiriasi šie du daikčiukai? kiek skaitinėjau užsienio forumuose, tai lyg abu suteikia švytėjimo, padeda ilgiau ant veiduko išlaikyti pudrą, taip pat abu tinka ir riebesnei odai, ko man ir reikėtų, mano t zona pasiriebaluoja.
o kuom jie skiriasi tai nelabai suprantu, gal yra kas bandę abu ir galės apšviesti smile.gif
guerlain meteorites light-diffusing perfecting primer ir l'or radiance concentrate with pure gold make up base
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 20, 23:02)
padėkit apsispręsti  doh.gif

As tai galiu pasakyt tik apie spalva, bet tas trb ir taip aisku.. pirmasis suteikia pan efekta kaip strobe cream is mac pvz.. 4u.gif ir seip jie trb skirstomi pagal odos tona, kuris kuriam labiau tinka.. net nzn atvirai pasakius.. as turiu to antrojo meginuka nemaza, tai galiu pasakyt, kad tie auksiukai kazkokio svytejimo nesuteikia arba as nematau
Atsakyti