Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

Tas su auksiukais skirtas brandesnei odai... biggrin.gif
bandziau abu, bet nei vienas nesuzavejo ir tikrai nepirkciau ypac uz tiek pinigu...
Abu suteikia svytejimo,tik man jis kazkodel asocijuojasi su pasiriebalavusia oda. Brangu, o efektas neypatingas. Tada geriau meteoritus isigyt, bent oda kaip su riebaliuku neatrodys, bus tikrai skaisti gaivi...
Atsakyti
meteoritus turiu, bet norisi kažko ir prieš tepant kreminę pudrą, kad ji geriau pasidengtų, tas švytėjimas ne toks ir svarbus šitų bazių doh.gif šiaip jau labiau linkstu prie light diffusing primer, manau l'or gali būti per daug drėkinantis
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 05 20, 23:15)
Tas su auksiukais skirtas brandesnei odai... biggrin.gif
bandziau abu, bet nei vienas nesuzavejo ir tikrai nepirkciau ypac uz tiek pinigu...
Abu suteikia svytejimo,tik man jis kazkodel asocijuojasi su pasiriebalavusia oda. Brangu, o efektas neypatingas. Tada geriau meteoritus isigyt, bent oda kaip su riebaliuku neatrodys, bus tikrai skaisti gaivi...

drinks_cheers.gif joa, tokiu lt jie tikrai neverti.. nes kas liecia makiazo laikyma, tai man ir pigesni pagrindai taip pat laiko.. o del meteoritu tai pilnai sutinku, isimylejau juos galutinai wub.gif
Atsakyti
Na jei reikia makiazo bazes, tai manau "burbuline" labiau tiktu, bet visumoj bent as asmeniskai rinkciaus kitokia baze, kad ir chanel ar ysl, va ten tai nerealios tos bazes...
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 20, 21:02)
padėkit apsispręsti  doh.gif
kuom skiriasi šie du daikčiukai?

Pirmąjį turėjau ir labai nusivyliau. Nedaro nieko. Tiesiog gražus brangus buteliukas.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 05 20, 23:45)
Na jei reikia makiazo bazes, tai manau "burbuline" labiau tiktu, bet visumoj bent as asmeniskai rinkciaus kitokia baze, kad ir chanel ar ysl, va ten tai nerealios tos bazes...

tiesiog dauguma atsiliepia, kad guerlain bazės nedirgina odos, nekemša, tas mane ir gundo doh.gif beje šita burbulinė be silikono kaip suprantu, tas irgi pliusas
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 05 20, 23:50)
Pirmąjį turėjau ir labai nusivyliau. Nedaro nieko. Tiesiog gražus brangus buteliukas.

Niu man asmeniškai ir antroji stebuklų nedarė biggrin.gif Abi nevertos tiek finigų blush2.gif va įpakavimas gražus, prabangus, kaip saldainiai įpakuoti biggrin.gif

QUOTE(venus*from*mars @ 2012 05 21, 00:04)
tiesiog dauguma atsiliepia, kad guerlain bazės nedirgina odos, nekemša, tas mane ir gundo  doh.gif  beje šita burbulinė be silikono kaip suprantu, tas irgi pliusas

Va sudėtimi domėtis visiškai nelinkus blush2.gif Tai nieko apie tai net nežinau....
gal pabandykit nueit į Kristianą su savo kokiu induku ir paprašyt atpylimui vienos ir kitos,porą kart pabandžius nuomonę tikrai susidarysit 4u.gif Juk tam ir yra mėginiai brangiai kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
na aš kažada buvau pasitepliojus ranką su ta burbuline baze, tai maloni pasirodė
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 05 21, 21:42)
Vilniaus akropolio Kristianos konsultantes ne karto nenuvyle. Visuomet viska parodo, papasakoja, patestuojame, buna, kad padazo.... duoda kruva miniuku, man ten viskas, kaip ir tvarkoje, taciau del kainyciu, tai manau Douglas pigiau..., teko nekarta tuo isitikinti... smile.gif

na nezinau, gal ir parodo ax.gif o del testavimo, as testuoju krempudra ne viena diena, buna kad po dienos ar dvieju pamatau trukumus, kaip nuplaukia, ar isryskina pasausinimus ar isvis geltonom demem nueina doh.gif tai kaip tai imanoma padaryti parduotuveje? manau ir konsultantes ta zino puikiausiai, bet kazkodel alternatyvu nesiulo rolleyes.gif

i Guerlain tema, tai neseniai pirkau ta burbuline baze, bet dar nebandziau, jos paskirtis yra sumazinti trukumus ir paruosti veiduka makiazui, manau su tuo puikiai susitvarkys. Kazkaip niekad nelaukiu per daug ir daznai pranoksta lukescius. Kai pirma karta pabandziau meteoritus (03) tai labai nustebau kad nieko nematau lotuliukas.gif net galvojau pardavinet, bet paskui paskaiciau, kad juos reik truputi "paruosti" naudojimui, pakraciau, virsutinis sluoksnis nusitryne ir tada ir pasimate visas grozis wub.gif matau daznai, kad merginos vos nusipirkusios iskart parduoda, jiems reikia duot truputi laiko ax.gif dabar esu meteoritu pradedancioji maniake lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2012 05 22, 10:43)
bet paskui paskaiciau, kad juos reik truputi "paruosti" naudojimui, pakraciau, virsutinis sluoksnis nusitryne ir tada ir pasimate visas grozis  wub.gif matau daznai, kad merginos vos nusipirkusios iskart parduoda, jiems reikia duot truputi laiko  ax.gif  dabar esu meteoritu pradedancioji maniake  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turejau 03, bet man jie per tamsus buvo.. o kodel visas grozis pasimato, kaip nusitrina virsutinis sluoksnis? tai kaip tik tada maziau tu blizguciu buna ir eiline pudra lieka.. bent jau senuju 02 esu girdejus, kad taip yra smile.gif as tai su Teint rose problemu neturiu.. is kart efekta matau.. toks barchatinis lyg veidas, skaistesnis, ciut sviesesnis.. man labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 11:57)
Turejau 03, bet man jie per tamsus buvo.. o kodel visas grozis pasimato, kaip nusitrina virsutinis sluoksnis? tai kaip tik tada maziau tu blizguciu buna ir eiline pudra lieka.. bent jau senuju 02 esu girdejus, kad taip yra  smile.gif as tai su Teint rose problemu neturiu.. is kart efekta matau.. toks barchatinis lyg veidas, skaistesnis, ciut sviesesnis.. man labai labai patinka wub.gif

as kalbu apie rutuliukus, tie presuoti burbuliniai tai taip, kai nusitrina virsutinis sluoksnis, paprasta pudra tampa, bet rutuliniai tai pastebejau ne vien ant teint dore, bet ir ant de nuit, tas pats, pradzioj nesupratau efekto, bet po kiek laiko tapo mylimiausi wub.gif apsitrina virsutinis rutuliuku sluoksnis, ir tada jau pasimato efektas thumbup.gif nesu as tamsi, bet teint dore manes netamsina, matyt dar nuo odos priklauso, greiciau islygina odos spalva, svyti graziai wub.gif dar pastebejau, kad "nuoga" veida beprasmiska jais dengt, nebent oda nepriekaistinga, bet kadangi mano netokia, tai reikia pries tai krempudros. O tada tai grazumelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 05 20, 22:50)

drinks_cheers.gif tikrai taip, visiškai su jumis sutinku 4u.gif

Gal kas turite šitą grožį? Ar nėra tamsus, ar tiktų kažin šviesiaodei?
Guerlain emilio pucci summer 2012 meteoritai
user posted image
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 05 22, 10:57)
as tai su Teint rose problemu neturiu.. is kart efekta matau.. toks barchatinis lyg veidas, skaistesnis, ciut sviesesnis.. man labai labai patinka wub.gif

jūs čia apie kompaktinę pudrą kalbat? 4u.gif
Atsakyti