Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

Pagaliau pabaigiau Charlotte Bronte "Džeinė Eir". Iš tikrųjų tai be reikalo ją taip atidėliojau. Pusė knygos skaitėsi gana sunkiai, bet įpusėjus viskas gerai pasidarė- ir suįdomėjo, ir labai greit susiskaitė. Niekaip neapsisprendžiu, ar labai ji man patiko. Nepatiko tai, kad buvau mačiusi filmą, nes nebeliko jokio netikėtumo. Ir dar kartais nervino Ročesteris. Nesupykit, kam jis labai patiko, bet man jo kalbos per visą puslapį ėmė nusibosti. Ir kažkaip neįsivaizduoju tokiais įmantriais žodžiais kalbančio vyro (nebent jis būtų koks dvasininkas ar poetas). Bet ką aš žinau- gal tais laikais žmonės taip ir pašnekėdavo. g.gif Labiausiai patiko pati Džeinė- mergina su charakteriu, sakyčiau (nors pagal savo amžių ji man pasirodė per daug išmintinga). Tiesa, tikėjausi, kad meilės istorija mane labiau sujaudins (panašiai kaip "Vėtrų kalne" arba "Puikybėj ir prietaruose"), bet kažkodėl didelių emocijų nesukėlė. Pabaigai pacituosiu žodžius nuo knygos viršelio: "Džeinė Eir" yra meilės istorija su laiminga pabaiga, išsiskirianti iš kitų savo laikmečio knygų užjaučiančiu vedusio vyro meilės kitai moteriai pavaizdavimu (aišku, mūsų laikais viską išspręstų skyrybos).
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 18:50)
Turiu skolas perskaityt - SS Analitika ir Luizianai- Bezdioniu tilta, o tada imsiuos Irvingo, labai jau noriu  4u.gif Nors ir viena is pirmuju jo knygu, bet itariu, ad turetu buti visai vykus, o tu jau skaitai?

Dar irgi ne. Pavarciau tik, idomi turetu but. Ir net keista, kad Irvingo knyga normalaus storumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 16, 18:54)
Dar irgi ne. Pavarciau tik, idomi turetu but. Ir net keista, kad Irvingo knyga normalaus storumo smile.gif

Man tai ji tokia plonyte prie visu kitu padeta atrodo.. Nes KOL TAVE RASIU tai dieve dieve kokio storio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 16, 19:38)
Jeigu tema dar laisva, tai "Šeimos įvaizdis TV reklamose", jei ne - vėl naujas galvos skausmas  biggrin.gif

O, įdomi tema smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, kurios siunčiatės iš ebay, kur man pažiūrėti, ar siučia į Lietuvą, ar ne? Dairausi naujo USB , višta doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 19:57)
Man tai ji tokia plonyte prie visu kitu padeta atrodo.. Nes KOL TAVE RASIU tai dieve dieve kokio storio  doh.gif

Man ji rekordininke ne tik tarp Irvingo knygu bet tarp visu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 16, 20:03)
Mergaitės, kurios siunčiatės iš ebay, kur man pažiūrėti, ar siučia į Lietuvą, ar ne? Dairausi naujo USB , višta  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

o,kam tau iš ebay?dabar gi ir Lietuvoj kokių nori USB,ir ne karvę kainuoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 16 rugsėjo 2010 - 19:07
QUOTE(Papugele @ 2010 09 16, 19:05)
Man ji rekordininke ne tik tarp Irvingo knygu bet tarp visu biggrin.gif

Pas mane rekordine KLEOPATROS MEMUARAI doh.gif stooooooora dddddiiiidele ir auksineeeeee wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 16, 20:07)
o,kam tau iš ebay?dabar gi ir Lietuvoj kokių nori USB,ir ne karvę kainuoja  unsure.gif

Dairausi, gal pigiau išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 20:08)
Pas mane rekordine KLEOPATROS MEMUARAI  doh.gif  stooooooora dddddiiiidele ir auksineeeeee  wub.gif

ir brrrangii ir suuunkiai randamaa lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 16, 20:10)
Dairausi, gal pigiau išeina  biggrin.gif

Tai ir taip apie 40lt jie, bet gaila kad kartu ir nuotraukas pametei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 16, 19:11)
ir brrrangii ir suuunkiai randamaa lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kad sunkiai randama tai jau jooooo doh.gif bet siaip KOL TAVE RASIU brangesne, Kleopatra kainavo man 36 lt. nauja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 16, 20:12)
Tai ir taip apie 40lt jie, bet gaila kad kartu ir nuotraukas pametei unsure.gif

Nuotraukas turi ir kompe, tiesiog nesmagu jei kas jį ras ir žiūrės mano fotkes biggrin.gif
Mąstau ar vėl pirkti 8 GB, ar užtenka realiai ir kokių 4 HB.. 8 Gb apie 60-70 kainuoja smile.gif
Nors žiūriu, kad tikrai neverta, yra va visokių akcijų, už 60 galiu rasti be problemų tokios talpos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 rugsėjo 2010 - 19:16
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 20:12)
Kad sunkiai randama tai jau jooooo  doh.gif  bet siaip KOL TAVE RASIU brangesne, Kleopatra kainavo man 36 lt. nauja  wub.gif

Dvi Kleopatros iseina uz viena 'Kol tave rasiu' smile.gif

Meskute, o ta Algirdo gatve panasiai toj vietoj kur i klinikas vaziuojant po desine ranka yra toks Technikumas ar kas ten?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 16, 20:14)
Nuotraukas turi ir kompe, tiesiog nesmagu jei kas jį ras ir žiūrės mano fotkes biggrin.gif
Mąstau ar vėl pirkti 8 GB, ar užtenka realiai ir kokių 4 HB.. 8 Gb apie 60-70 kainuoja smile.gif

Man 8 GB jau per daug biggrin.gif
Atsakyti