Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 16, 11:08)
sveiki,
toliau tesiu skaitymą 'Žaidžiame klases'.
Įmesiu vieną skyrelį, gal bus nuomonių?
user posted image
Man kažkaip sunkiai sekėsi su šiuo skyreliu.

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 11:36)

Cia reikia labai daug kantrybes su tokiu tekstu, jei ne visa knyga tokia, tai nieko tokio, ga net ir idomu tokie nukrypimai nuo normaios rasliavos, bet daug negaleciau sitaip skaityti..  doh.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 16, 11:39)
Chulijas Kortasaras = Kristijonas Donelaitis  lotuliukas.gif

ne mano literatūra.Galvoju,kad jei žmogus turi ką pasakyti,stengiasi tai padaryti suprantamiau kuo didesnei auditorijai.O kai rašo tik sau...
ir man dar kiltų abejonių dėl vertimo-ar gali būti tokio mūkimo atitkmenys?

QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 16, 12:07)
Kokia cia kalba??? blink.gif  blush2.gif Visa knyga tokia?

QUOTE(linamog @ 2010 09 16, 12:10)
Kieno cia kuryba? unsure.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 16, 12:19)
Chulijo Kortasaro,jei tik teisingas vertimas  biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 16, 12:48)
Nieko nesupratau  blink.gif Po tokio puslapio jaučiu numesčiau knygą  rolleyes.gif

QUOTE(Vessta @ 2010 09 16, 13:32)
nu nuotaikos tokia knyga neprideda, bet jau nedaug liko, tai kazkaip ta pabaiga man nebe tokia baisi, lyginant su pradzia ar viduriu...

Fatimalia, o tu issisifruoji kas ten parasyta?  doh.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 16, 14:32)
Na kiek perskaičiusi esu toks visas skyrius tik pirmasis, bet aš dar nė 100psl neįveikiau. O kalba tai lietuvių biggrin.gif
na aš užsispyrusi labai biggrin.gif Būtų be galo gaila mesti tokia knygą, nes yra labai daug vietų, kurios patinka, daug pamąstymų, minčių.
Iki šito puslapio lyg ir viską. O su šituo puslapiu tikėjausi pagalbos  ax.gif Na bet aš dar pastudijuosiu jį giliau.

Aš irgi skaitysiu šitą, suintrigavo toks rašymo stilius. Knyga stora, bet neperstoriausia. Tik šiandien tai jau nieko naujo neimsiu, gal rytoj arba nuo kitos savaitės.
Beje, autoriui vertimo nereikia. Svarbu pavadinimas. O pavardė gali būti ir originalo kalba (nu yra, kur duoda ir su vertimu)
Vertimas (originalas) - Chulijas Kortasaras (Julio Cortazar)
Papildyta:
Šitam tekste gal versta į kokius naujadarus, kad mes nesuprantam? g.gif
Atsakyti
Meskute5, gavo tavo knygas SS, sakė saugiai yra pas močiutę ir grįžusi pasiims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 16, 15:21)
Meskute5, gavo tavo knygas SS, sakė saugiai yra pas močiutę ir grįžusi pasiims  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba blink.gif
neseniai smarkiai griaudė ir žaibavo pas mane blink.gif

registras su ,,Pipos Li asmeniniai gyvenimai'' ir ,,Nusikaltimas ir bausmė''. šiandien ryte turėjau truputį laiko tai sugebėjau net 3 psl. Dostojevskio perskaityt. ir turėjau baigti įdomiausioj vietoj doh.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 15, 22:17)
Ilgai reikėjo laukti, ane?  lotuliukas.gif

tai vat ir nesulaukiau blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(ingina @ 2010 09 16, 10:40)
taip ir nesupratau, kaip tuos dramblius ten girdydavo

lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 16, 11:08)
sveiki,

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2010 09 16, 09:50)

1. S. Beauman "Melagiai ir meilužiai".  Meškute, Luiziana kokie Jūsų įspūdžiai apie ją? (jei ir rašėt, tai per tokią temų gausybę galėjau netyčia ir praleisti)

Man patiko,labai itrauke,kas del istestumo,tai aisku jis yra,sutinku....pastebejau ,kad tai Sally Beauman stiliukas,ji visas savo knygas raso kazkaip smulkmeniskai,ilgai veda prie atomazgos,bet del to nejucia taip susigyveni su tais jos veikejais,kad man gaila buna paskui skirtis,tad tas istestumas turi savo sarma ir traukos desni,jos knygose man jis atrodo tobulai isgautas,pagaunantis ir isukantis,manau istestume ir pliusas jos rasybai.Juk dauguma knygu istestos,kai skaitom nejucia pasakom sau-kad nu jau sitos ar anos vietos visai ir galejo nebuti,tipo nuobodu praleidau ir pan....bet Sally Beauman knygose man tas istestumas patinka,nera vietu kur norisi praversti neskaicius,viskas idomu,ir nors knygos ir storos pas ja,bet uzvertus norisi,kad butu dar nesibaige smile.gif Moka ji prisiristi skaitytoja prie savo knygu smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 16, 10:08)
sveiki,
user posted image
Man kažkaip sunkiai sekėsi su šiuo skyreliu.

Nu zinai zinai blink.gif tekstukas tai bais jau seksualiai skamba,regis apie poreles meiles reikaliukus raso,bet zodziai gali reiksti ir ka kita...yra toks zodis gunfire - tai saunamojo ginklo garsas ,bet nezinau ar gunfija tas pats,gal skirtingi zodziai,gal orgazma reiskia biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Gegyte,parasyk,kai gausi laiskiuka,jau kaip ir turejai gauti siandien arba ryt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Grizome is atostogu,tokios pusiau gavosi vaikas susirgo,tai juros praktiskai nemaciau.
Pasiilgau jusu,bandziau telefone skaityti jusu temele,bet sunkiai ejo...As vis dar skaitau Dedes Tomo Trobele,galvojau atostogaudama pabaigsiu,bet per ta liga...Knyga labai patinka,ir kai tik turiu laisva minutele iskart puolu skaityt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ceburashka: 16 rugsėjo 2010 - 16:33
Sveikutes naujoj temoj 4u.gif
Aistulia, tavo kurtos temos labai mielos wub.gif

Fatimaallaa, pasiurpinai mane su tos knygos istrauka. blink.gif O juk ir as turiu ja nusipirkus lotuliukas.gif

Tebeskaitau 'Izola' smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 16, 14:47)

Man ji labai patinka, turiu savo knyga. Spektaklis taip pat labai patiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 16, 17:32)
Sveikos 4u.gif

Pasiilgau jusu,bandziau telefone skaityti jusu temele,bet sunkiai ejo...As vis dar skaitau Dedes Tomo Trobele,galvojau atostogaudama pabaigsiu,bet per ta liga...Knyga labai patinka,ir kai tik turiu laisva minutele iskart puolu skaityt smile.gif

Kaip miela girdėt blush2.gif 4u.gif Tikiuosi liga jau pasitraukė 4u.gif O knyga tikrai gera, lauksim atsiliepimo, kai perskaitysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 16, 17:22)

Gegyte,parasyk,kai gausi laiskiuka,jau kaip ir turejai gauti siandien arba ryt  smile.gif

OO, kaip smaguuu. thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Parašysiu būtinai smile.gif mirksiukas.gif

Reeva, o tu VU studijuoji gal? Tada būtų galima susitikti vos ne bet kada, atiduočiau knygutes smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Meskute, kada skaitysi naujaja Irvingo knyga? smile.gif Pavarciau ja, patiko pirmas sakinys - "Mano žmona Učka būtų galejusi kantrybės išmokyti net laikrodinę bombą" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 16, 15:22)
Nu zinai zinai  blink.gif  tekstukas tai bais jau seksualiai skamba,regis apie poreles meiles reikaliukus raso,bet zodziai gali reiksti ir ka kita...yra toks zodis gunfire - tai saunamojo ginklo garsas ,bet nezinau ar gunfija tas pats,gal skirtingi zodziai,gal orgazma reiskia  biggrin.gif  lotuliukas.gif

žinai, o man patinka tavo žodžiai, juk knygoje pasakojama inteligento meilės istorija smile.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 09 16, 15:37)
Fatimaallaa, pasiurpinai mane su tos knygos istrauka.  blink.gif O juk ir as turiu ja nusipirkus lotuliukas.gif

Nenurašyk taip greitai. tai tik mažutis skyrelis, kuris yra skyrelyje Praleistini skyriai. Juk galima skaityti tik pagrindinę istorijos liniją ir nebūtina nukrypti į intelektualinius pamąstymus ir metaforiškumą.

Aš pati su mielu noru ją turėčiau , nes ją gali skaityti įvairiais būdais ir ji vis atrodis kaip kita knyga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 09 16, 17:53)
Aš pati su mielu noru ją turėčiau , nes ją gali skaityti įvairiais būdais ir ji vis atrodis kaip kita knyga  mirksiukas.gif

šiaip galiu parduot, nes manęs ji netraukia smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti