Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

Na ką, gerų šokių visoms, aš tai nagus lakuosiu, skaitysiu ir žiūrėsiu vienu metu biggrin.gif o vėliau gal dar išlėksiu kur alaus, jei tinginys praeis, nes kolkas apatiška esu g.gif arba iki ryt, arba iki vėliau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus lauke koks grožis bigsmile.gif audra, saulė šviečia ir dvi ryškios ryškios vaivorykštės, išlėkiau nufotkinti ir išsikrovė fotikas doh.gif
Baigės mano skaitymai, visi šokiai, einu ruoštis ir pašvęst savaitgalio ax.gif gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 19:03)
išlėkiau nufotkinti ir išsikrovė fotikas  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu nepasiseke tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 09 18, 18:52)
sweikos sweikos 4u.gif  4u.gif  na ka siandienos grobiai  thumbup.gif del kuriu esu laaabai laiminga

1. Kabulo knygininkas
              2.  Baltoji ragana
              3. Janycaru medis

vakar kai tvarkiausi savo knygas, tai sustojau ties šia ir galvojau, ar skaitysiu ją, ar ne g.gif tai labai lauksiu atsiliepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 19:03)
Pas mus lauke koks grožis  bigsmile.gif  audra, saulė šviečia ir dvi ryškios ryškios vaivorykštės

Pas mus nieko panašaus schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Only, maciau parduodi knyga Naujienos is Paragvajaus.. as esu mamai padovanojus, ar skaitei ja? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 19:28)
Only, maciau parduodi knyga Naujienos is Paragvajaus.. as esu mamai padovanojus, ar skaitei ja? bigsmile.gif  4u.gif

neskaičiau blush2.gif nei "karas su salamandromis" neskaičiau..
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 18, 19:29)
neskaičiau  blush2.gif nei "karas su salamandromis" neskaičiau..

As ir dar neskaiciau.. tik padovanojau mamai ir anytai biggrin.gif
Atsakyti
Na jau perskaiciau puse GIME SESELIUOSE 4u.gif labai neskubejau skaityt, bet kad nera kas.. knyga 300 psl. ir labai greitai skaitosi.. po tu visu psichologiniu detektyvu si knyga - lengvas skaitaliukas. Raso apie afgano zmones, ju gyvenima ir paprocius desimties metu berniuko akimis. Tiesiog jei butu kreive apibudinanti knyga- tai tiesi tiesi, be jokiu pakilimu ir nuopoliu, tiesiog istorija mazo berniuko. Lengvai skaitosi, labai grazus knygos virselis lotuliukas.gif ir ziurint sokius nepasimeti eilutese net atitraukus akis nuo knygos.
Perskaiciau puse, ziuresim kas bus toliau. ..
Atsakyti
o aš dabar kokį gėrį žiūriu wub.gif keistuolių teatro ,,geltonų plytų kelias'' wub.gif

skafandras ir drugelis irgi žiūrėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 18, 19:45)
Na jau perskaiciau puse GIME SESELIUOSE 4u.gif 

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 18, 20:15)
o aš dabar kokį gėrį žiūriu  wub.gif keistuolių teatro ,,geltonų plytų kelias''  wub.gif

Kur čia žiūri? smile.gif
---------------
Aš likau namie, žiūrėsiu Ir velnias dėvi pradą ir gersiu vyną raudoną smile.gif iki ko nusiritau, kad jau viena vyninuosi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugsėjo 2010 - 19:35