Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 18, 21:31)
Ne esate, o esi  tongue.gif
Šios autorės nieko nesu skaičiusi. Kažkaip įtariai  žiūriu į šiuolaikinę lietuvių autorių literatūrą blush2.gif

Rekomenduociau.. man Buivydaite laaaabai patinka.. bet as viska ka skaitau laaaaaaaabai megstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 18, 21:34)
skaiciau Maluka

Malūno esu ne vieną knygą skaičiusi, visos man jos labai patiko, vertos dėmesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 20:41)
Zinok ziaaaaaaauriai Popieze patinka.. stipri asmenybe ir .tt ai nemoku as aprasinet knygu, bet tikiu ir tau patiks..
lotuliukas.gif zek kad per daug prarugus nebutu.. cool.gif bo bus kaip alus..  lotuliukas.gif o tai pala, tau nei vynciaus laso negalima..  unsure.gif ne ciu ciut..

Galiu aisku, jei galima brendzio 50 gr tai ir nuo sampes nieko neatsitiks, bet kur gaut tuos du gurksnius?? Juk pirkt tai buteli reikia, o kur baigiasi tie du gurksniai? Ar tik ne dugne? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 18, 21:43)
Galiu aisku, jei galima brendzio 50 gr tai ir nuo sampes nieko neatsitiks, bet kur gaut tuos du gurksnius?? Juk pirkt tai buteli reikia, o kur baigiasi tie du gurksniai? Ar tik ne dugne?  lotuliukas.gif  tongue.gif

Uoj tada jau bėda, jei neturi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 18, 20:31)
- Ne esate, o esi  tongue.gif
Šios autorės nieko nesu skaičiusi. Kažkaip įtariai  žiūriu į šiuolaikinę lietuvių autorių literatūrą blush2.gif

- Gerai. 4u.gif
Be reikalo, galvai pailsinti nelėkštas ir gana gyvenimiškas tekstas turėtų tikti. Aš rekomenduoju jos knygas "Geriausios draugės" arba "Gyvenimo spalvos". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 09 18, 21:54)
- Gerai.  4u.gif
Be reikalo, galvai pailsinti nelėkštas ir gana gyvenimiškas tekstas turėtų tikti. Aš rekomenduoju jos knygas "Geriausios draugės" arba "Gyvenimo spalvos"mirksiukas.gif

As dar rekomenduoju 'Ironiski stebuklai" ir "Laimingojo namo melodramos".. biggrin.gif Ir siaip bet kuria is jos knygu.
Ingenai, Buivydaites nenurasyk vien del to,kad lietuve mirksiukas.gif Zinok jos knygos simta kartu geresnes uz visas Madame rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 21:24)
Gal žinot, ryt mieste vyks kas nors ar ne vakare? smile.gif

vyksta mugė dabar,ir ryt ji bus.ir 20.00 Lukiškių aiktėj šiaudinės skulptūras degins,gražu turėtų būt

ištempė tėtis į miestą fakyrų žiūrėt wub.gif Ir dar labai graži juosta iš degančių ugnelių išausta Neries krantinėj wub.gif

Kaip norėtau balto vynooo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reeva: 18 rugsėjo 2010 - 21:00
QUOTE(reeva @ 2010 09 18, 21:59)
vyksta mugė dabar,ir ryt ji bus.ir 20.00 Lukiškių aiktėj šiaudinės skulptūras degins,gražu turėtų būt

ištempė tėtis į miestą fakyrų žiūrėt  wub.gif Ir dar labai graži juosta iš degančių ugnelių išausta Neries krantinėj  wub.gif

Kaip norėtau balto vynooo
user posted image

Ta mugė man kažkaip atrodo, kad nieko gero smile.gif nebent reikia ryt į Lukiškes nukeliauti. Arba gal vakare į Brodvėjų karaokė pavėpsot unsure.gif
Baltas ir man patiktų smile.gif geras Homeris lotuliukas.gif
Bijau, kad iki filmo baigsiu savo vyną alc.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugsėjo 2010 - 21:05
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 22:03)

Bijau, kad iki filmo baigsiu savo vyną  alc.gif  hihihi.gif

pavydžiu, kad tokio turi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 18, 22:07)
pavydžiu, kad tokio turi.  blush2.gif

Visada reikia namie kažką turėti bariuky tongue.gif mano, pvz., bariukas vadinamas, ant spintos lotuliukas.gif
Papildyta:
Nesupratau, kątik per TV3 anonsą visai kitą filmą pasakė, kad rodys po šokių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugsėjo 2010 - 21:15
Rodys "Pradą",nesinervyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 18, 21:43)
Galiu aisku, jei galima brendzio 50 gr tai ir nuo sampes nieko neatsitiks, bet kur gaut tuos du gurksnius?? Juk pirkt tai buteli reikia, o kur baigiasi tie du gurksniai? Ar tik ne dugne?  lotuliukas.gif  tongue.gif

ale tu visai.. flirt.gif padaerysim meeta, mes islaksim visa bonke,o tau paliksim 2 gurksnius lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 09 18, 21:59)
Zinok jos knygos simta kartu geresnes uz visas Madame rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 18, 22:07)
pavydžiu, kad tokio turi.  blush2.gif

As rusy turiu 30l naminio vyno.. bet jaaaaazau ten savizudybe ji gert lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 22:15)
Visada reikia namie kažką turėti bariuky  tongue.gif  mano, pvz., bariukas vadinamas, ant spintos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pas mus gerimai ilgai uzsilaiko.. turim brangiu 2 metus islaikytu ir t,.t poto gaila buna atidaryt lotuliukas.gif
Atsakyti