Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(AisteZ @ 2010 09 19, 10:54)
Sveikos 4u.gif senokai jau paskaitineju jusu plepejimus,nutariau ir as prisijungt ax.gif Neseniai baigiau skaityti Dziule ir dziulija, dabar pradejau Vienos kruties istorija smile.gif Kol kas labai patinka wub.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif "Vienos krūties istoriją'' skaiciau ir as, labai patiko. Noriu ir spektakli paziuret, Leles teatre pastatytas..
-------------
Man tai galva skauda doh.gif doh.gif jau is vakaro skaudejo, vaistu neisgeriau, tai ir atsikeliau su skaudancia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 rugsėjo 2010 - 09:58
Labas rytelis, merginos. smile.gif

Sveika papildžiusi mūsų būrį. 4u.gif 4u.gif

Šiandien pradedu skaityti Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą". Prisiskaičiau gerų atsiliepimų, tad iš knygos tikiuosi daug. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 09:57)
Sveika prisijungusi  4u.gif  "Vienos krūties istoriją'' skaiciau ir as, labai patiko. Noriu ir spektakli paziuret, Leles teatre pastatytas..
-------------
Man tai galva skauda  doh.gif  doh.gif jau is vakaro skaudejo, vaistu neisgeriau, tai ir atsikeliau su skaudancia.

4u.gif Jo,knyga laaabai laaabai...bet kazkaip nemanau,kad spektaklis taip pat patiktu g.gif Nors butu idomu palygint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Biancca @ 2010 09 19, 10:01)
Labas rytelis, merginos. smile.gif

Sveika papildžiusi mūsų būrį. 4u.gif  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, as tai snd baigsiu Gime seseliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 19 rugsėjo 2010 - 10:07
4u.gif naujokei 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

AisteZ, sveika prisijungusi.

QUOTE(Biancca @ 2010 09 19, 10:01)
Šiandien pradedu skaityti Khaled Hosseini "Bėgantis paskui aitvarą". Prisiskaičiau gerų atsiliepimų, tad iš knygos tikiuosi daug. rolleyes.gif

Šita knyga man labai labai patiko. Netgi pasilikau ją savo bibliotekėlėje, kada nors skaitysiu dar kartą.

Dabar saitau "Kas nuostabu ir išmintinga". Patinka rolleyes.gif Knyga , privedanti ir prie juoko, ir prie ašarų. Pvz. vakar labai juokiausi, kaip veterinarui dantį bandė pašalinti su kaltu ir plaktuku lotuliukas.gif Ir buvau netoli ašarų, kai mirė gydomas šuo nuo šunų maro verysad.gif
Atsakyti

laba 4u.gif

o aš einu pusryčiauti biggrin.gif vėliau dar ateisiu pažiūrėt, ko prirašėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 19, 11:06)
4u.gif Jo,knyga laaabai laaabai...bet kazkaip nemanau,kad spektaklis taip pat patiktu g.gif Nors butu idomu palygint ax.gif

Vat ir noriu palyginti smile.gif is tikro spektakli norejau seniai paziureti, dar pries skaitant knyga, bet vis nepataikydavau nueiti, o paskui vasara visai netiketai pamaciau bibliotekoj knyga, tai griebiau smile.gif
Skanaus pusryciaujancioms ar geriancioms kava, einu tvarkytis blink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 rugsėjo 2010 - 10:12
QUOTE(amber123 @ 2010 09 18, 20:41)
Zinok ziaaaaaaauriai Popieze patinka.. stipri asmenybe ir .tt ai nemoku as aprasinet knygu, bet tikiu ir tau patiks..

Pries kokius keturis metus esu skaiciusi "Popieze Joana"...iki dabar ji man istrigusi,tikrai gera knyga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 10:10)
Vat ir noriu palyginti smile.gif is tikro spektakli norejau seniai paziureti, dar pries skaitant knyga, bet vis nepataikydavau nueiti, o paskui vasara visai netiketai pamaciau bibliotekoj knyga, tai griebiau smile.gif
Skanaus pusryciaujancioms ar geriancioms kava, einu tvarkytis  blink.gif  4u.gif

O as kadangi paneveziete,tai turbut to spektaklio iki musu ir neatves g.gif
Atsakyti
Labas rytas

naujokei irgi labas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 19, 10:16)
Labas rytas

naujokei irgi labas biggrin.gif  4u.gif

Labas ir jums visoms 4u.gif aciu uz malonu priemima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.smile.gif
Vakar pabaigiau Nicholo Sparks 'Užrašai'- labai patiko. wub.gif