Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 14:45)
Neatstos man elektroninės knygos popierinių  schmoll.gif  wub.gif

Man irgi, neskaitau ir neskaitysiu tokiu, kol tik bus popieriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 14:45)
Neatstos man elektroninės knygos popierinių  schmoll.gif  wub.gif

Ir man schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 14:45)
Bet zinokit kas jos gyvos nematet, toookia ispudinga knyga wub.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tik nepatinka, kad šriftas smulkus (jei neklystu ir nemaišau blush2.gif )
Atsakyti
O tie Kleoptaros memurai buna ir dviem dalimis isleista? Ar as maisau cia su kokia kita knyga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 19, 12:00)
Sveika prisijungus 4u.gif  as taip pat is Panevezio, panevezieciu burys gauseja thumbup.gif
Kokio zanro knygas megsti? Perki, ar is bibliotekos imi? ax.gif  blush2.gif

Kai kurias perku,kitas imu is bibliotekos,ar keiciames su draugemis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 14:49)
O tie Kleoptaros memurai buna ir dviem dalimis isleista? Ar as maisau cia su kokia kita knyga?  g.gif

Naujo leidimo ir butent su tuo virseliu kaip idejau- abi dalys vienoje knygoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 14:14)
Pamerge busi? Buvau vasara vestuvese kaip svecias, tai nemaciau, kad kas dovanotu butelius, tik ispirkoms ten toms, jei pagal lietuviskas tradicijas.. O kad dovanot, tai ne..

Taip smile.gif ane.. as nepamenu, kaip mes musu vestuves buvo g.gif kazkas lyg nese.. bet ispirkom tai kas be ko.. nu jasna tada
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 14:50)
Naujo leidimo ir butent su tuo virseliu kaip idejau- abi dalys vienoje knygoje smile.gif

Bet senesnio dviem dalimis? Jei taip, laukia ji ir manes, zinau is kur pasiskolinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 09 19, 14:48)
drinks_cheers.gif tik nepatinka, kad šriftas smulkus (jei neklystu ir nemaišau  blush2.gif )

Neklysti, smulkus. Bet grazus toks sriftas, nors tiek paguoda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 19, 14:51)
Bet senesnio dviem dalimis? Jei taip, laukia ji ir manes, zinau is kur pasiskolinsiu  biggrin.gif

Seno per dvi dalis isleista drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 19, 14:18)
kai šią vasarą buvau vestuvėse,tai mūsų dovana buvo jaunosios suknelė biggrin.gif O priedo tokius gražius angelus padovanojom.Ir nemačiau,kad kas nors butelius dovanotų  schmoll.gif  rolleyes.gif

bigsmile.gif oho kaip idomiai.. mes tevam angelus dovanojom per savo vestuves, tokius ale marmurinius didokus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 09 19, 14:39)
Sveikutes 4u.gif
Kaip as dziaugiuos kiekvienu geru komentaru apie "Popieze Joana". Ji manes dar irgi laukia. wub.gif  smile.gif
Amber, skaityk greiciau 'Trobele" ir rasyk ispudzius bigsmile.gif
O as siandien nusipirkau va ka wub.gif

Laba drinks_cheers.gif
biggrin.gif labai faina tikrai..
nu tai pradziai dar reik pasiskolint 4u.gif
wau.. sveikinu, puikus pirkinys
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 19, 14:54)
bigsmile.gif oho kaip idomiai.. mes tevam angelus dovanojom per savo vestuves, tokius ale marmurinius didokus wub.gif

tuokėsi mano pusseserė,kuri mano mamai,kol dar nebuvo manęs buvo kaip dukra.Tai kažkada seniai prižadėjo padovanot vestuvinę suknelę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 19, 14:58)
tuokėsi mano pusseserė,kuri mano mamai,kol dar nebuvo manęs buvo kaip dukra.Tai kažkada seniai prižadėjo padovanot vestuvinę suknelę biggrin.gif

M.. matai kaip wub.gif miela wub.gif
Atsakyti